Φυτεύοντας τη δική σας καλλιέργεια | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Φύτευση

Vendor 1
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Φυτεύοντας τη δική σας σοδειά


Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε όλα τα βοηθητικά μέσα και τον εξοπλισμό για τη συντήρηση του κήπου και των παρτεριών σας. Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα εργαλείων για την καλλιέργεια των δικών σας προϊόντων στον κήπο σας. Διευκολύνετε όλες τις εργασίες, για παράδειγμα με ένα σύστημα άρδευσης, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενδελεχή και τακτική άρδευση του γκαζόν ή ως βοηθός στην καλλιέργεια λαχανικών ή φρούτων.


Στην κατηγορία μας, προσφέρουμε κυρίως έξυπνα προϊόντα. Πάρτε τα πάντα υπό έλεγχο στην εφαρμογή για κινητά και ελέγξτε αυτές τις συσκευές από απόσταση. Ορίστε εύκολα καθημερινές ρουτίνες και θα έχετε πάντα το γκαζόν, το παρτέρι ή οτιδήποτε άλλο να ποτίζεται προσεκτικά και τακτικά.


Θα βρείτε κλαδευτήρια, σκάλες, φτυάρια, σετ εργαλείων, κομπρεσέρ και πολλά άλλα στις κατηγορίες Κήπος και Εργαστήριο.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.