Φωτισμός PREZENT – ποιοτικά τσεχικά φώτα | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Φωτισμός PREZENT

  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Φωτισμός PREZENT – ποιοτικά τσεχικά φώτα


Η εταιρεία μας PREZENT.CZ s.r.o. με έδρα την Τσεχική Δημοκρατία στο Μπλάνσκο ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει σε όλους ποιοτικό φωτισμό σε χαμηλές τιμές. Λίγο μετά την ίδρυση της εταιρείας το 2005, η μάρκα PREZENT έγινε σημαντικός προμηθευτής φωτιστικών για μεγάλες αλυσίδες λιανικής στην Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβακία, την Πολωνία και την Ουγγαρία.

Τα φωτιστικά PREZENT προσφέρουν εσωτερικό και εξωτερικό φωτισμό όλων των πιθανών συνδυασμών και σχημάτων, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να βρει κάτι για τον εαυτό του, είτε είναι φωτιστικά από βιτρό, ρουστίκ φωτιστικά είτε απλά λευκά φώτα μπάνιου. Τα φωτιστικά σώματος PREZENT προσφέρουν επίσης διάφορους τύπους - φωτιστικά τοίχου, φωτιστικά οροφής, χωνευτά, αλλά και πολυελαίους PREZENT.

Πιστεύουμε ότι η σειρά PREZENT φωτισμού θα φωτίσει τις κουζίνες, τα σαλόνια, τα μπάνια και τα παιδικά δωμάτια. Έχουμε σχεδόν όλα τα φώτα PREZENT σε απόθεμα.

www.prezent.cz - λάμπες και φωτισμός για το σπίτι σας.
 
Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i