Πώς να επιλέξετε ένα παιδικό πολύφωτο; | Fotisti kosmos

Δωρεάν αποστολή πάνω από 70 €

60 ημέρες πολιτική επιστροφής

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων

+30 2311320445

Σύνδεση / Εγγραφή

0

0,00

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Αγοράστε περισσότερα για #τιμή# και θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ."

Πώς να επιλέξετε ένα παιδικό πολύφωτο;

Ζωή

Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά
Φωτισμός παιδικού δωματίου

Τα φωτιστικά οροφής και τα πολύφωτα είναι απαραίτητα για τον σωστό φωτισμού του παιδικού δωματίου. Καλό θα ήταν επίσης να αγοράσετε κάποιο φωτιστικό τοίχου και ένα φωτιστικό προσανατολισμού.

Θέλετε να δημιουργήσετε το τέλειο παιδικό δωμάτιο; Αν ναι, να θυμάστε ότι εκτός από τα έπιπλα και τα χαρούμενα χρώματα στους τοίχους, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν και τα διάφορα πολύχρωμα φωτιστικά. Ωστόσο, προσέξτε η επιλογή σας να μην βασίζεται μόνο στον σχεδιασμό και δώστε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και τη λειτουργικότητα.

  

Πολύφωτα για ευχάριστο περιβάλλον

Απαραίτητο στοιχείο κάθε παιδικού δωματίου είναι σίγουρα οι παιδικές λάμπες, τις οποίες το παιδί σας θα χρησιμοποιεί ολοένα και περισσότερο καθώς μεγαλώνει για να μελετά τα μαθήματά του ή να διαβάζει το αγαπημένο του βιβλίο. Συνεπώς, βασική προτεραιότητα είναι το κύριο φωτιστικό του χώρου. Για δωμάτια με χαμηλά ταβάνια, συνιστούμε σταθερά φωτιστικά οροφής, τα οποία τοποθετούνται στο ταβάνι. Επίσης, τα φωτιστικά σποτ είναι εξίσου κατάλληλα για χαμηλοτάβανα δωμάτια. Και οι δύο τύποι φωτιστικών, διατίθενται σε διάφορα χρώματα και σχέδια. 
 
Πολύ δημοφιλή είναι και τα παιδικά πολύφωτα τα οποία διακρίνονται για το δημιουργικό τους design. Για παράδειγμα, κυκλοφορούν πολύφωτα σε σχήμα αεροπλάνου, αυτοκινήτου ή ζώων. Ανεξάρτητα από τον τύπο που θα επιλέξετε, προτιμήστε πάντα ένα πολύφωτο που να εκπέμπει διάχυτο φως με επαρκή ένταση. Είναι γεγονός ότι τα παιδιά περνάνε πολλές ώρες της μέρας στο δωμάτιο τους και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι πάρα πολύ σημαντικό το φωτιστικό σώμα που θα επιλέξετε να προστατεύει τα μάτια. Βεβαιωθείτε επίσης ότι τα πολύ μικρά παιδιά δεν θα κοιτάνε απευθείας στο φως επιλέγοντας το κατάλληλο καπέλο φωτιστικού.

Να θυμάστε επίσης ότι μεγάλη σημασία έχει και η πηγή φωτός που χρησιμοποιείται στο εκάστοτε φωτιστικό. Πολύ δημοφιλείς είναι οι λαμπτήρες LED, καθώς προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και σας δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το χρώμα φωτός που εκπέμπουν ανάλογα με τις προτιμήσεις του παιδιού σας.


 
     

Φωτεινό παιχνίδι για σωστό προσανατολισμό

Ένα φωτιστικό τοίχου έχει επίσης θέση σε κάθε παιδικό δωμάτιο. Για παράδειγμα, οι γονείς μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για ν' αλλάξουν πάντα στο μωρό, χωρίς να χρειαστεί ν' ανάψουν το κυρίως φωτιστικό. Υπάρχουν πολλοί τύποι επιτοίχιων φωτιστικών.

Τέλος, εάν το παιδί σας φοβάται το σκοτάδι, μια καλή ιδέα θα ήταν να εξοπλίσετε το παιδικό δωμάτιο με ένα φωτιστικό προσανατολισμού, το οποίο φέγγει αμυδρά καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας ή ενεργοποιείται μόλις ανιχνεύσει κάποια κίνηση.
 
     
 

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα