Πώς να επιλέξετε τη σωστή λάμπα για το καθιστικό και το υπνοδωμάτιο σας; | Fotisti kosmos

Δωρεάν αποστολή πάνω από 70 €

60 ημέρες πολιτική επιστροφής

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων

+30 2311320445

Σύνδεση / Εγγραφή

0

0,00

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Αγοράστε περισσότερα για #τιμή# και θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ."

Πώς να επιλέξετε τη σωστή λάμπα για το καθιστικό και το υπνοδωμάτιο σας;

Ζωή

Χρόνος ανάγνωσης 5 λεπτά
Σαλόνι και υπνοδωμάτιο

Πιθανότατα, σε κάθε σπίτι υπάρχει τουλάχιστον ένα πολύφωτο στο καθιστικό ή την κρεβατοκάμαρα και αυτό χρησιμεύει ως η βασική φωτεινή πηγή του δωματίου στο οποίο βρίσκεται. Ωστόσο, δεν είναι πάντα αρκετό...

Είναι πιθανό οι περισσότεροι από εσάς να έχετε ένα πολύφωτο, ένα φωτιστικό σποτ ή διάφορα φωτιστικά οροφής τα οποία λειτουργούν ως η βασική φωτεινή πηγή για τον κάθε χώρο. Παρ' όλα αυτά, μήπως νομίζετε ότι λείπει και κάτι ακόμα; Εάν στο υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι σας υπάρχει ένα μόνο φωτιστικό σώμα, σίγουρα αυτό δεν επαρκεί και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σας παράσχει τον ιδανικό φωτισμό. Για τα συγκεκριμένα δωμάτια, δεν χρειάζεστε μόνο ένα πολύφωτο, αλλά επιπλέον φωτιστικά σώματα, όπως είναι οι διάφορες λάμπες.
 
 

Οι λάμπες δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σαλόνι

Είτε το σπίτι σας διαθέτει μεγάλο σαλόνι ή μόνο μερικά τετραγωνικά μέτρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι μια λάμπα είναι απαραίτητη προσθήκη. Εάν για παράδειγμα κυκλοφορείτε στον χώρο τις βραδινές ώρες ή όταν έχετε επισκέπτες, πιθανόν να έχετε ανάψει τον κύριο φωτισμό. Ωστόσο, τι γίνεται εάν βλέπετε τηλεόραση και θέλετε να χαλαρώσετε στον καναπέ με το αγαπημένο σας βιβλίο; Σε τέτοιες περιπτώσεις, το πολύφωτο δεν είναι η καλύτερη λύση και σίγουρα δεν ενδείκνυται. Αν δεν υπάρχει εναλλακτική και επιλέξετε να το ανάψετε, σίγουρα δεν θα νιώθετε και τόσο άνετα. Προκειμένου να έχετε την ιδανική ατμόσφαιρα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διάφορες λάμπες, σε συνδυασμό με την κύρια φωτεινή πηγή. Μια καλή επιλογή είναι η επιτοίχια λάμπα, η οποία, όπως υποδεικνύει και το όνομά της, τοποθετείται συνήθως πάνω σε κάποιο τοίχο. Ορισμένες επιτοίχιες λάμπες φέρουν ένα διακόπτη επάνω στο καλώδιο, ενώ σε άλλους τύπους θα χρειαστείτε καλώδιο τροφοδοσίας ώστε να τις συνδέσετε στο ηλεκτρικό δίκτυο. Εάν δεν έχετε κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, καλό θα ήταν να ζητήσετε τη βοήθεια ενός έμπειρου ηλεκτρολόγου.
 
 

 
 
Ωστόσο, τα παραπάνω δεν αποτελούν τον μοναδικό τρόπο ώστε να συμπληρώσετε τον βασικό φωτισμό του χώρου σας. Μια εναλλακτική λύση είναι η επιδαπέδια λάμπα. Για παράδειγμα, οι συγκεκριμένες επιδαπέδιες λάμπες 
δείχνουν υπέροχες δίπλα σε κάποιο καναπέ ή στις γωνίες του εκάστοτε δωματίου, Επιπλέον, ένα μεγάλο πλεονέκτημα για σας είναι ότι το γεγονός ότι διαθέτουμε πολλές επιδαπέδιες λάμπες, οι οποίες είναι dimmable, δηλαδή έχουν δυνατότητα αυξομειούμενης της έντασης του φωτισμού.  Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα τους ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έτσι λοιπόν, έχετε την επιλογή να μειώσετε τη φωτεινότητα για να διαβάσετε ή να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όταν βλέπετε τηλεόραση.
 
 
Τέλος, εάν το ζητούμενο είναι να «ζωντανέψετε» το καθιστικό σας με την ανάλογη διακόσμηση και στόχος σας είναι να πετύχετε μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, αγοράστε μερικές διακοσμητικές λάμπες, οι οποίες θα αναδείξουν τόσο σχεδιαστικά, όσο και λειτουργικά τον χώρο σας.
 
                                                                                                                           
 
Υπνοδωμάτιο χωρίς λάμπες; Δε γίνεται... 
 
Όσον αφορά το υπνοδωμάτιο, δεν θα πρέπει να υποτιμάται την ανάγκη για επιπλέον φωτισμό. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν διάφοροι τύποι από λάμπες που είναι κατάλληλες για το εν λόγω δωμάτιο. Φυσικά, δεν είναι λάθος να τοποθετήσετε μια επιδαπέδια λάμπα ή μια επιτοίχια λάμπα. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι λάμπες κομοδίνου δεν πρέπει να λείπουν από καμία κρεβατοκάμαρα. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα υπνοδωμάτιο χωρίς λάμπες κομοδίνου, αφού σε όλους σχεδόν τους ανθρώπους αρέσει να διαβάζουν ένα βιβλίο ή ένα περιοδικό πριν πέσουν για ύπνο. Δεδομένου ότι στο υπνοδωμάτιο πάμε τις βραδινές ώρες και πιο συγκεκριμένα λίγο πριν κοιμηθούμε, το βασικό φωτιστικό σώμα μπορεί να μας ενοχλήσει στα μάτια και να μας χαλάσει τη διάθεση για ύπνο. Γι' αυτό το λόγο, είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια λάμπα, η οποία να φωτίζει τον χώρο σας τόσο... όσο. Η φωτεινή έντασή της δεν θα πρέπει να είναι ιδιαίτερη χαμηλή σε βαθμό που να βλάπτει τα μάτια, ούτε όμως υπερβολικά δυνατή σε σημείο που να τυφλώνει. Διαθέτουμε διάφορες κλασικές λάμπες καθώς και πιο μοντέρνα μοντέλα, όπως διάφορες λάμπες LED, μερικές εκ των οποίων είναι εξοπλισμένες με οθόνη. Οπότε, σε περίπτωση που είστε λάτρης της τεχνολογίας, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να αποκτήσετε μια μοντέρνα λάμπα για την κρεβατοκάμαρα σας.
 
 
Εάν λοιπόν μέχρι στιγμής έχετε ένα μόνο φωτιστικό σώμα στο σπίτι σας, έφτασε η στιγμή να προσθέσετε το κάτι παραπάνω... 


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα