Τι να κάνετε εάν η παραγγελία σας έφτασε φθαρμένη ή ελλιπής; | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Τι να κάνετε εάν η παραγγελία σας έφτασε φθαρμένη ή ελλιπής;

Περιοδικό

Ζωή

Τι γίνεται αν κάτι δεν πάει καλά με την παραγγελία σας;

Εάν ο πελάτης, κατά την παραλαβή και αποσυσκευασία της παραγγελίας διαπιστώσει ότι κάποιο φωτιστικό είναι ελαττωματικό, ραγισμένο ή αλλιώς κατεστραμμένο, είναι απαραίτητο να ενημερώσει άμεσα τον μεταφορέα, ο οποίος παρέδωσε την παραγγελία στον πελάτη.
 
Είναι επίσης σημαντικό να ελέγξει το περιεχόμενο για να διαπιστώσει αν τυχόν λείπουν προϊόντα από το εσωτερικό του πακέτου. Εάν η παραγγελία είναι ελλιπής, είναι αναγκαίο να μας ενημερώσετε το αργότερο εντός 3 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Παράπονα που υποβάλλονται μετά την πάροδο της εν λόγω προθεσμίας δεν θα λαμβάνονται υπόψη.
 
Σας συνιστούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες κατά την παράδοση της παραγγελίας σας:

Μη διστάσετε να αποδεχτείτε την παραγγελία σας εάν η εξωτερική συσκευασία είναι ελαφρώς παραμορφωμένη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το εμπόρευμα δεν έχει υποστεί φθορά και είναι απολύτως εντάξει. Η μη αποδοχή του πακέτου συχνά παρατείνει τον χρόνο παράδοσης.

Εάν το εξωτερικό κουτί δεν έχει υποστεί ζημιά, στείλτε μας ένα e-mail (helpdesk@fotistikosmos.gr) με τις ακόλουθες πληροφορίες:
1. φωτογραφία της παραληφθείσας συσκευασίας/προϊόντων
2. αριθμός παραγγελίας

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.