Προβολείς για ασφαλή φωτισμό | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Προβολείς για ασφαλή φωτισμό

Εξωτερικοί Χώροι
ΖωήΖωή

Απάντηση:

Θέλετε να φωτίσετε εξωτερικούς χώρους μεγαλύτερης επιφάνειας ή βιομηχανικές αίθουσες; Τι θα λέγατε να χρησιμοποιήσετε τους αντίστοιχους προβολείς;

Ποιοτικός φωτισμός εξωτερικού χώρου

Εάν χρειάζεται να φωτίσετε εξωτερικούς χώρους μεγαλύτερης επιφάνειας ή διάφορες βιομηχανικές αίθουσες, η χρήση προβολέων υψηλής ποιότητας είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. Αυτοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και σε εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, όπως για παράδειγμα στον κήπο για διάφορες εργασίες που απαιτούν φως. Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές χάρη στον υψηλής ποιότητας φωτισμό και την αντοχή τους. Οι προβολείς είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικοί στην υγρασία και τις διάφορες καιρικές συνθήκες. Ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα τους είναι η αντοχή στις προσκρούσεις. Συνεπώς, οι προβολείς είναι επίσης ο καταλληλότερος τύπος φωτιστικού για οικοδομές και εργοτάξια. Αν τελικά αποφασίσετε να αγοράσετε προβολείς, να είστε σίγουροι ότι θα σας συντροφεύσουν για πολλά χρόνια διότι έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Να σημειωθεί επίσης ότι πολύ συχνά έχουν πρακτική εφαρμογή σε αθλητικές εγκαταστάσεις ή πίστες του σκι. Εάν λοιπόν θέλετε να φωτίσετε τέτοιους χώρους, οι προβολείς είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να αγοράσετε.
 
 
null               null

 

Τύποι προβολέων 
 
Οι προβολείς αλογόνου θεωρούνται πλέον ξεπερασμένοι και μπορεί να ειπωθεί ότι είναι οι προκάτοχοι των προβολέων LED. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι προβολείς αλογόνου παράγουν περισσότερη θερμότητα ενώ λειτουργούν και γι' αυτό είναι απαραίτητο να τηρούνται συγκεκριμένοι κανονισμοί ασφαλείας. Από την άλλη πλευρά όμως, διαθέτουν μεγάλη διάρκεια ζωής, προσφέρουν αποδοτικό φωτισμό και είναι εύκολοι στον χειρισμό τους.
 
 
 
null

Στις μέρες μας, οι πιο δημοφιλείς είναι οι προβολείς LED. Η συγκεκριμένη τεχνολογία σταδιακά αντικαθιστά τους προβολείς αλογόνου και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μηδενικό κόστος συντήρησης. Εάν συγκρίνουμε δύο διαφορετικούς τύπους προβολέων με την ίδια φωτεινή ένταση, οι προβολείς LED σαφώς υπερτερούν, αφού διαθέτουν πολύ χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση. Συνεπώς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι προβολείς LED αποτελούν πιο συμφέρουσα αγορά. Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι είναι κατάλληλοι για εγκατάσταση με αισθητήρα, αφού μόλις ενεργοποιηθούν εκπέμπουν άμεσα το 100% της φωτεινής έντασής τους.
 
Σε περίπτωση που βρίσκεστε στο στάδιο επιλογής του καλύτερου προβολέα, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ποιο χρώμα φωτός είναι το πιο κατάλληλο καθώς και το σημείο τοποθέτησης του φωτιστικού σώματος. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε κλασικούς προβολείς που ενεργοποιούνται χειροκίνητα, ή προβολείς με αισθητήρα, οι οποίοι φωτίζουν μόλις ανιχνεύσουν κάποια κίνηση.
 
Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε και τους ηλιακούς προβολείς οι οποίοι φορτίζουν από την ηλιακή ακτινοβολία. Πρόκειται για μια χρηστική λύση εάν για παράδειγμα θέλετε να αναβαθμίσετε αισθητικά και πρακτικά τον κήπο, τους χώρους γύρω απ' την πισίνα ή την ψησταριά. Τέλος, ένα ακόμα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα των ηλιακών προβολέων είναι το μηδενικό κόστος λειτουργίας τους.
 
 
 
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προβολέων σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Επιλέξτε απλά το μοντέλο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες και δεν θα το μετανιώσετε.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.