Ανιχνευτές & Αισθητήρες Κίνησης | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Ανιχνευτές & Αισθητήρες Κίνησης

Vendor 7
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Αισθητήρες κίνησης και ανιχνευτές καπνού και φωτιάς

Οι Αισθητήρες κίνησης σας κρατούν πάντα ασφαλείς από μια απροσδόκητη επίσκεψη, ανάβοντας τα φώτα σας όταν ανιχνεύουν μια κίνηση. Σε εμάς, μπορείτε να επιλέξετε αισθητήρες με διάφορες παραμέτρους (εύρος, γωνία ανίχνευσης κ.λπ.). Οι αισθητήρες χρησιμοποιούνται συχνότερα για τον έλεγχο του φωτισμού ή των συσκευών συναγερμού.

Οι Ανιχνευτές καπνού και πυρκαγιάς θα σας βοηθήσουν να αντιδράσετε σε μια πιθανή φωτιά πριν αυτή εξελιχθεί σε μεγάλη πυρκαγιά. Όλοι οι ανιχνευτές που προσφέρουμε μπορούν να ελεγχθούν μέσω μιας εφαρμογής. Επιλέξτε τον κατάλληλο εξοπλισμό, σύμφωνα με τους τρεις τύπους.

Οι ανιχνευτές φωτιάς χωρίζονται σε τρεις τύπους, καθένας από αυτούς τους ανιχνευτές ανταποκρίνεται σε άλλα συμπτώματα πυρκαγιάς:

  • Opατότητα- ο πιο εύκολος και φθηνός, ο αισθητήρας του χρησιμοποιεί την αντανάκλαση της δέσμης για την ανίχνευση του καπνού στο δωμάτιο.
  • Θερμοκρασία- αυτός ο ανιχνευτής περιέχει έναν αισθητήρα που ανιχνεύει τη θερμοκρασία δωματίου και ενεργοποιεί τη σειρήνα όταν υπερβεί το καθορισμένο όριο
  • Ιονισμός - ανιχνεύει αλλαγή στην αγωγιμότητα του αέρα, εκτός από τον καπνό, μπορεί επίσης να ανιχνεύσει τη μυρωδιά της καύσης

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.