Αποκτήστε πολλά προνόμια μόνο με την εγγραφή σας στο e-shop μας | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Αποκτήστε πολλά προνόμια μόνο με την εγγραφή σας στο e-shop μας

Σχετικά με μια αγορά

Ζωή

Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να επωφεληθείτε από τα ωφέλη και τα προνόμια. Εκτός από την επισκόπηση των παραγγελιών σας, θα ενημερώνεστε επίσης για όλα τα σημαντικά νέα και τις ειδικές προσφορές.

Εύκολη και γρήγορη εγγραφή στο e-shop μας. Πραγματικά αξίζει τον κόπο μιας και θα απολαύσετε πολλά οφέλη. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά στις επόμενες παραγράφους.

Βήματα εγγραφής

Κατά τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους τέσσερις τρόπους, ο οποίος περιλαμβάνει την εγγραφή μέσω Facebook, Google, Seznam ή E-mail. Με τις τρεις πρώτες παραλλαγές, αρκεί να είστε συνδεδεμένοι σε αυτές τις πλατφόρμες και είστε έτοιμοι. Κατά την εγγραφή μέσω e-mail, πρέπει απλώς να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης. Η είσοδος σε έναν ήδη καταχωρημένο λογαριασμό λειτουργεί στη συνέχεια ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Ο λογαριασμός μου

Με τη βοήθεια της ενότητας Ο λογαριασμός μου, μπορείτε να αλλάξετε τα προσωπικά δεδομένα ή τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ή μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ή Αλλαγή κωδικού πρόσβασης, αν χρειάζεται να επεξεργαστείτε πληροφορίες μόνο σε μία από αυτές τις περιπτώσεις.

Ιστορικό παραγγελιών

Από την εγγραφή μέχρι σήμερα. Στην ενότητα Ιστορικό παραγγελιών, θα βρείτε μια πλήρη λίστα των παραγγελιών σας, συμπεριλαμβανομένων των παραστατικών τους. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε τις παραγγελίες με βάση την ημερομηνία έκδοσης, τον αριθμό του εγγράφου ή την τρέχουσα κατάστασή τους, από πληρωμένες έως ολοκληρωμένες.

Τελευταία προϊόντα που αγοράσατε

Σε αυτή την κατηγορία, θα βρείτε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ταξινομημένα κατά ημερομηνία αγοράς.

Αγαπημένα προϊόντα 

Βρήκατε στο e-shop μας προϊόντα που σας αρέσουν και σκέφτεστε να τα αγοράσετε; Απλά αποθηκεύστε τα κάνοντας κλικ στο σύμβολο της καρδιάς στην καρτέλα του συγκεκριμένου προϊόντος. Στη συνέχεια, θα εμφανιστούν στα αγαπημένα σας αντικείμενα. Στο προφίλ σας στην ενότητα Αγαπημένα είδη, θα βρείτε μια πλήρη λίστα με τα αγαπημένα σας.

Για λήψη

Σε αυτή την ενότητα, θα έχετε πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης ή οδηγίες ασφαλείας για μεμονωμένα επιλεγμένα προϊόντα. Θα βρείτε όλα τα εγχειρίδια και τα σημαντικά έγγραφα ταξινομημένα με σαφήνεια σε ένα μέρος.

Προνομιακές τιμές και νέα προϊόντα

Με την εγγραφή σας στο e-shop μας, δεν θα χάσετε τίποτα. Σας περιμένουν προτάσεις σε επιλεγμένα προϊόντα στις πιο πιο συμφέρουσες τιμές. Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο, εξασφαλίζετε επίσης ότι θα λαμβάνετε τακτικά ενημερωτικά δελτία από εμάς, στα οποία θα σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και άλλες ειδικές προσφορές.


Δεν χρειάζεται να περιμένετε κάτι άλλο, βρίσκεστε μόνο λίγα δευτερόλεπτα μακριά από πολλά οφέλη και προνόμια.



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i