Απολαυστικό BBQ. Με γεύση και ποιοτικό εξοπλισμό | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Απολαυστικό BBQ. Με γεύση και ποιοτικό εξοπλισμό

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Σας παρουσιάζουμε έναν κόσμο γεμάτο ανέμελα βράδια και νόστιμου φαγητού που έχει ετοιμαστεί με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Μας ευχαριστεί να σας φέρνουμε πάντα κάτι καινούργιο και να είναι και επίκαιρο με την κάθε εποχή του έτους. Εκτός από την ανοιξιάτικη εκκαθάριση, ο Μάρτιος είναι επίσης ένας μήνας κατά τον οποίο μας ανοίγει η όρεξη να περιποιηθούμε την βεράντα ή το μπαλκόνι μας. Και μάλλον θα συμφωνήσετε ότι χωρίς ψησταριά μια βεράντα, ένας κήπος ή ένα μπαλκόνι είναι μισό. Αν λοιπόν η δική σας είναι ήδη παλιά ή μέχρι στιγμής δεν έχετε βρει την κατάλληλη που θα κάνει τις μαγειρικές σας ικανότητες να ξεχωρίζουν, εμείς θα σας βοηθήσουμε να το αλλάξετε αυτό.

Θέλω μια ψησταριά. Αλλά ποια;

Ηλεκτρική, επιτραπέζια, επαφής, raclette, κάρβουνου, εστία φωτιάς. Έχουμε τα πάντα. Μπορεί να έχετε ήδη βρει τον τύπο ψησταρίας που σας κέρδισε στον κατάλογο των προϊόντων μας. Εάν πάλι δεν είστε σίγουροι ακόμη, τότε οι παρακάτω γραμμές είναι για εσάς.


Ηλεκτρικές - όρθιοι και επιτραπέζιοι βοηθοί

Ηλεκτρική ψησταριά. Κλασική και αξιόπιστη. Με μια πρίζα κοντά της, όλα γίνονται παιχνιδάκι. Η ηλεκτρική ψησταριά έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εξωτερικούς, όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Θα μπορείτε να ψήνετε χωρίς συμβιβασμούς ζουμερό κρέας όλο τον χρόνο. Πρέπει επίσης να εξετάσετε πόσο χώρο μπορείτε να αφιερώσετε στη ψησταριά σας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κλασικές ψησταριές όρθιες, αλλά και επιτραπέζιες που θα αποτελέσουν μια κομψή διακόσμηση στην κουζίνα σας. Ενδεικτικά, αναφέρουμε μια ιδιαίτερη ψησταρία από μπαμπού της Sencor. Και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις ψησταριές επαφής που είναι πάντα εδώ για εσάς. Η μάρκα Nedis τις κατασκευάζει πολύ καλά. Και η ίδια εταιρεία ειδικεύεται επίσης στις ψησταριές raclette, στις οποίες, εκτός από κρέας ή λαχανικά, μπορείτε να ετοιμάσετε και τις πιο νόστιμες τηγανίτες σε ένα από τα δύο αντικολλητικά τηγάνια της.

Ψησταριές εξωτερικού χώρου - για αυτούς που αγαπούν τα κάρβουνα και τις εστίες φωτιάς

Αν είστε πραγματικός οπαδός των ψησταριών με κάρβουνα, δεν θα σας απογοητεύσουμε. Στην προσφορά μας, θα βρείτε μόνο υπέροχα κομμάτια. Θα πρέπει να αναφέρουμε ένα ωραίο κομμάτι από την Fieldmann σε κομψό μαύρο design. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να τραγουδάτε και να παίζετε κιθάρα, γύρω από μια φορητή εστία με ψησταριά και καπάκι ενάντια στα κάρβουνα που τυχόν θα ήθελαν να πετάξουν μακριά.


Αξεσουάρ για ψήσιμο και σχολαστική συντήρηση

Τα εύχρηστα αξεσουάρ δεν είναι λιγότερο σημαντικά από την ίδια τη ψησταριά. Τα σωστά εργαλεία θα σας κάνουν μάστορα της τέχνης του ψησίματος. Σας προτείνουμε, για παράδειγμα, το σετ μπάρμπεκιου από ανοξείδωτο ατσάλι της Fieldmann, το οποίο περιλαμβάνει κουτάλα, πιρούνα, μαχαίρι, τσιμπίδα και βούρτσα.  Και για να κάνετε τη σχάρα σας να μοιάζει με καινούργια ακόμα και μετά από πολλά χρόνια, πρέπει να φροντίζετε για την τακτική συντήρησή της, κατά προτίμηση αμέσως μετά από κάθε πάρτι ψησίματος. Η βούρτσα για τον καθαρισμό της σχάρας θα είναι ο βοηθός σας.

5 τελικές συμβουλές για σωστό ψήσιμο 

1. Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά νωπά κρέατα και από πωλητές που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

2. Περιμένετε πάντα να ζεσταθεί η ψησταριά πριν τοποθετήσετε τα τρόφιμα στη σχάρα.

3. Προσθέστε τα μπαχαρικά στο τέλος. Περιμένετε με το αλάτισμα, γιατί τα καρυκεύματα μπορεί να στεγνώσουν το φαγητό πριν το ψήσιμ

4. Φτιάξτε τη δική σας μαρινάδα. Χρησιμοποιήστε μόνο φρέσκα υλικά και δημιουργήστε το δικό σας στυλ ψησίματος.

5. Το ψήσιμο είναι κυρίως διασκεδαστικό. Ικανοποιήστε τους ανθρώπους που αγαπάτε και απολαύστε ένα χαλαρωτικό βράδυ με την παρέα τους. Μην αγχώνεστε, αν κατά λάθος κάψετε και μια πιπιεριά ή ένα σουβλάκι.



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i