Διαχρονικός φωτισμός από την εταιρεία LUXERA | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Διαχρονικός φωτισμός από την εταιρεία LUXERA

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Τα καλύτερα υλικά, σύγχρονος σχεδιασμός και ποιότητα πρώτης κατηγορίας. Αν αναζητάτε το καλύτερο, τα φωτιστικά της επωνυμίας LUXERA θα σας το προσφέρουν.

Σχετικά με τον κατασκευαστή

Η μάρκα LUXERA έχει μακρά παράδοση. Η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε το 1994 στη Σλοβακία. Η επιτυχία αυτής της εταιρείας λαμβάνει διεθνείς διαστάσεις. Βασίζεται σε πολυετή εμπειρία τόσο στην αρχική φάση - την ανάπτυξη, όσο και στη συνέχεια στην παραγωγή και την τελική πώληση των φωτιστικών σωμάτων. Ενδιαφέρονται συνεχώς για τις ανάγκες των πελατών, τις οποίες και ικανοποιούν άριστα. Κάθε πελάτης θα βρει εδώ ακριβώς αυτό που ψάχνει. Αυτό συνεπάγεται με έναν μοντέρνο, κομψό, κλασικό και λειτουργικό φωτισμό. Προσφέρουν όμως και σύνθετα σύνολα για φωτισμό τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών χώρων. Στη συλλογή τους θα βρείτε επίσης οικολογικές πηγές φωτός, που στις μέρες μας έχουν τεράστια ζήτηση. Η ευρεία γκάμα τους είναι το μεγάλο τους πλεονέκτημα, αλλά το κυριότερο είναι ότι τα φωτιστικά τους διαθέτουν πολύ λογικές τιμές, τις οποίες θα εκτιμήσει κάθε πελάτης.

Φωτιστικά από την LUXERA 

Η συλλογή σε φωτιστικά από τον κατασκευαστή LUXERA επικεντρώνεται κυρίως στο μοντέρνο στυλ. Έτσι, ταιριάζουν κυρίως σε σύγχρονους εσωτερικούς χώρους. Η εξαιρετική και πρωτότυπη εμφάνισή τους σχετίζεται επίσης με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή. Πρόκειται για διάφορους συνδυασμούς γυαλιστερού και ματ χρωμίου, γυαλιού, κρυστάλλινου γυαλιού ή, ευφάνταστων υφασμάτων. Η ειδικότητά τους είναι τα πολύφωτα. Επώνυμα όμορφα πολύφωτα υψηλής αισθητικής, τα οποία τραβούν τα βλέμματα σε όποιο χώρο και αν εντοπιστούν. Φυσικά, τα πολύφωτα και οι πολυέλαιοι δεν είναι τα μόνα προσφερόμενα αγαθά. Θα βρείτε επίσης και άλλα είδη φωτιστικών εσωτερικού χώρου. Τέτοια είναι τα φωτιστικά οροφής, τα κρυστάλλινα φωτιστικά, τα σποτ και πολλά άλλα. Εκτός από τη μεγάλη γκάμα εσωτερικών φωτιστικών, θα βρείτε και εξωτερικά φωτιστικά. Ένα σποτ εξωτερικού χώρου ή ένα φωτιστικό τοίχου μπορεί να εξασφαλίσει ποιοτικό φωτισμό ακόμη και σε εξωτερικές απαιτητικές συνθήκες. Παράληλα, επίσης εντοπίζονται και πολλά τόσο φωτιστικά LED εξωτερικού χώρου εξοικονόμησης ενέργειας, όσο και λάμπες LED εξωτερικού χώρου.


PREZENT

Η εν λόγω εταιρεία έχει μακρά παράδοση στη Σλοβακία και την Κεντρική Ευρώπη. Μπορείτε να βρείτε τα φωτιστικά τους σε πολλούς από τους στενούς συνεργάτες τους και επίσης σε μεγάλα σούπερ μάρκετ. Προσφέρουν τόσο μοντέρνο, όσο και κλασικό φωτισμό. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα κλασικών και σχεδιαστικών και μοντέρνων πολυελαίων, φωτιστικών οροφής ή τοίχου, καθώς και πολλών διαφορετικών κομψών φωτιστικών σποτ. Θα βρείτε επίσης φωτιστικά εξωτερικού χώρου που θα φωτίσουν τον κήπο σας και τον εξωτερικό χώρο γύρω από το σπίτι. Εκτός από την πολύ μεγάλη ποικιλία τους, υπάρχει και ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα. Το γεγονός είναι ότι αυτά τα άριστης ποιότητας προϊόντα διατίθενται στις καλύτερες τιμές. Τόσο οι οπαδοί του κλασικού στυλ όσο και οι λάτρεις του design και του μοντέρνου στυλ θα τα απολαύσουν στο έπακρο.

EMITHOR

Κάτω από αυτό το όνομα κρύβεται μια νέα και πολύ δυναμική μάρκα. Στόχος τους είναι να παρέχουν στους πελάτες τους έναν λειτουργικό και βαρέως τύπου φωτισμό, διατηρώντας παράλληλα μια όμορφη αισθητική. Η έμφαση δίνεται στις απλές και καθαρές γραμμές. Καταναλωτές νεότερης γενιάς, είναι κυριώς οι περισσότετοι οπαδοί του brand αυτού. Τα φωτιστικά Emithor είναι τόσο ιδανικά για ένα σπίτι που χρησιμοποιούνται επίσης συχνά και από αρχιτέκτονες στα έργα τους. Επικεντρώνονται σε φωτιστικά βαρέως τύπου και φωτιστικά οροφής. Έχουν επίσης πολύ υψηλή ποιότητα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό τους. Τα προϊόντα είναι πάντα τεχνικά προσεγμένα με κάθε λεπτομέρεια. Ο καταναλωτής αναμφίβολα θα απολαύσει πραγματικά υπέροχα και πρώτης ποιότητας σύνθετα φωτιστικά.

Επομένως, εάν επιθυμείτε κορυφαία ποιότητα σε προσιτές τιμές, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i