Εξοικονομήστε ενέργεια με τα προϊόντα της Philips | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Εξοικονομήστε ενέργεια με τα προϊόντα της Philips

Σχετικά με τις μάρκες

Lucie

Μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε ενέργεια επιλέγοντας το σωστό φωτισμό και τις σωστές λάμπες. Τα προϊόντα της μάρκας Philips πληρούν αυτά τα κριτήρια.

Όταν επιλέγετε νέο φωτισμό ή νέες λάμπες, πρέπει να λαμβάνετε υπόψη και την αποδοτικότητά τους. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιτύχετε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Στο χαρτοφυλάκιο της μάρκας Philips, υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

Πώς οι λαμπτήρες Philips εξοικονομούν ενέργεια;

Όλοι οι λαμπτήρες LED της Philips έχουν έως και 90% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τους κλασικούς λαμπτήρες. Αυτή είναι η κύρια διαφορά και οφείλεται στην τεχνολογία LED, η οποία καταναλώνει έως και 80% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από άλλους λαμπτήρες. Ταυτόχρονα, ο λαμπτήρας LED παράγει, όπως και ο κλασικός, ένα ευχάριστο ζεστό φωτισμό που δημιουργεί μια cozy ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.


Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για την εξοικονόμηση ενέργειας είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής των λαμπτήρων. Ο λαμπτήρας LED της Philips μπορεί να λάμπει έως και 15.000 ώρες, δηλαδή 15 φορές περισσότερο από έναν κλασικό λαμπτήρα. Μπορείτε εύκολα να φανταστείτε πόσα απόβλητα παράγουν οι κλασικοί λαμπτήρες σε σύγκριση με τους λαμπτήρες LED. Εκτός από το γεγονός ότι δεν θα χρειάζεται να αλλάζετε συχνά λαμπτήρες, θα βοηθήσετε σημαντικά και το περιβάλλον.


Εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας, οι λάμπες LED της Philips έχουν δύο ακόμη βασικά πλεονεκτήματα. Το πρώτο είναι η υψηλή ποιότητα τους, οι οποίοι ανάβουν αμέσως χωρίς προθέρμανση. Επίσης, ορισμένες από αυτές είναι ρυθμιζόμενες ως προς την φωτεινότητα τους, ώστε να σας βοηθήσουν στη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας.

Προσφορά σε λάμπες Philips

Μπορείτε να προμηθευτείτε τους λαμπτήρες LED της Philips σε πολλά σχήματα και μεγέθη. Εμείς επιλέξαμε για εσάς τα πιο ενδιαφέροντα από αυτά.


SceneSwitch 

Οι Λαμπτήρες και τα φωτιστικά οροφής ή τοίχου SceneSwitch ξεχωρίζουν με μια λειτουργία, χάρη στην οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 λειτουργίες φωτισμού. Η αλλαγή της ατμόσφαιρας σε ένα δωμάτιο εξαρτάται απόλυτα από εσάς. Με το πάτημα ενός υπάρχοντος διακόπτη, θα αλλάξετε ένα έντονο φωτισμό , σε έναν ευχάριστο φωτισμό για ένα οικογενειακό δείπνο.


WarmGlow

Η ιδέα του ζεστού λευκού φωτισμού δεν είναι ελκυστική μόνο κατά τους χειμερινούς μήνες. Με το WarmGlow, θα το έχετε, όποτε θέλετε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Θα ταιριάξει οπουδήποτε στο σπίτι σας - από τη γωνιά εργασίας σας μέχρι την κουζίνα.


Κλασικοί διακοσμητικοί λαμπτήρες

Είστε οπαδός του κλασικού ή ρετρό στυλ; Ή μήπως προτιμάτε τον μίνιμαλ μοντέρνο σχεδιασμό; Και στις δύο περιπτώσεις οι διακοσμητικοί λαμπτήρες Philips που κατασκευάζονται σε όλες αυτές τις παραλλαγές, θα σας καλύψουν. Θα χαρίσουν σε κάθε δωμάτιο μια εξαιρετική εμφάνιση, είτε είναι αναμμένες, είτε απενεργοποιημένες.


Φωτισμός LED που είναι απαλός για τα μάτια σας

Αποκτήστε φώτα που είναι ήπια για τα μάτια σας. Ο φωτισμός Philips EyeComfort έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να εγγυάται τη μέγιστη προστασία και άνεση για τα μάτια σας. Με την τεχνολογία EyeComfort, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το επιβλαβές τρεμόπαιγμα ή την αντανάκλαση που μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους. Οι πηγές LED EyeComfort έχουν πολύ υψηλό δείκτη παραμόρφωσης χρώματος, έτσι ώστε να βλέπετε πάντα το σπίτι σας, όπως το έχετε συνηθίσει στο φως της ημέρας.


Λαμπτήρας εξαιρετικά αποδοτικός

Ο πιο οικονομικός λαμπτήρας της μάρκας Philips μέχρι σήμερα, είναι π λαμπτήρας Ultra Efficient. Αν ψάχνετε για έναν πραγματικά οικονομικό και αποδοτικό λαμπτήρα, αυτή είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Γιατί η λάμπα Ultra Efficient είναι ένα βήμα παραπέρα σε σχέση με τη λάμπα LED;

  • Έχει σχεδόν το ένα τρίτο της κατανάλωσης ενέργειας και εξοικονομεί 60% της ενέργειας σε σύγκριση με έναν κλασικό λαμπτήρα LED.
  • Σας εξοικονομεί χρήματα χάρη στη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.
  • Η μέση διάρκεια ζωής του φτάνει έως και τις 50.000 ώρες (τρεις φορές μεγαλύτερη από τη διάρκεια ζωής ενός κλασικού λαμπτήρα LED).
  • Είναι φιλική προς το περιβάλλον (μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα και περιορίζει την ποσότητα των αποβλήτων υλικών).


Έξυπνη λάμπα Philips Hue

Άλλες επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας που θα σας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση ενέργειας περιλαμβάνουν τους έξυπνους λαμπτήρες της Philips Hue. Εκτός από το γεγονός ότι τα φώτα καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια όταν είναι ντιμαρισμένα, τα πλεονεκτήματά τους εντοπίζονται κυρίως στον αυτοματισμό. Χάρη στο έξυπνο φωτισμό , δεν θα σας συμβεί ποτέ, για παράδειγμα, να ξεχάσετε να σβήσετε τα φώτα όταν φεύγετε από το σπίτι. Η Philips θα σας υποστηρίξει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Και σβήνει μόνη της τα φώτα.Autor článku:

Lucie
Lucie /ImgGalery/Img1/Design/hp-design/GR_foto.png

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα

174,90
τμχ

P3548

300,90

230,90
τμχ

P3734

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.