Ένα νέο επίπεδο διασκέδασης με έξυπνο φωτισμό LED | Fotistikosmos | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Ένα νέο επίπεδο ψυχαγωγίας με το σύστημα Ledvance Smart+ Entertainment

Ένα νέο επίπεδο ψυχαγωγίας με το σύστημα Ledvance Smart+ Entertainment
Σχετικά με τις μάρκες

Ο φωτισμός αποτελεί έναν τέλειο τρόπο βελτίωσης της ατμόσφαιρας. Αλλά χάρη στους ειδικούς αισθητήρες και τις δυνατότητες ελέγχου, ο φωτισμός ψυχαγωγίας ανεβάζει την εμπειρία σε άλλο επίπεδο. Γνωρίστε τη νέα σειρά φωτισμού Smart+ Entertainment και βουτήξτε στον κόσμο της διασκέδασης.

Ο καθένας περνά τον ελεύθερο χρόνο του στο σπίτι με διαφορετικό τρόπο. Σε κάποιους αρέσει να παρακολουθούν μια ταινία ή μια σειρά, κάποιος άλλος το βρίσκει ιδανικό να βυθιστεί στον εναλλακτικό κόσμο των πιο πρόσφατων ηλεκτρονικών παιχνιδιών και κάποιοι άλλοι χρειάζονται μόνο την αγαπημένη τους μουσική ή ένα συναρπαστικό βιβλίο. Σε όποια ομάδα κι αν ανήκετε, δεν μπορείτε να παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε τη νέα γενιά φωτιστικών ψυχαγωγίας Smart+ Entertainment LEDVANCE, η οποία θα δημιουργήσει αμέσως τη σωστή ατμόσφαιρα.

Συγχρονισμός των έξυπνων φώτων

Οι σύγχρονες τεχνολογίες μας επιτρέπουν να ζούμε στα λεγόμενα έξυπνα σπίτια, τα οποία έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι η δυνατότητα να ρυθμίζουμε τον φωτισμό με ακρίβεια. Με τον έξυπνο φωτισμό LED, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε όχι μόνο την ένταση του, αλλά και το χρώμα του φωτός ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τις ανάγκες και τη διάθεση. Όμως η νέα σειρά Smart+ Entertainment ανεβάζει αυτή τη λειτουργία σε άλλο επίπεδο.


Ακριβώς όπως και με τη σειρά Smart+, όλα τα φωτιστικά της σειράς Smart+ Entertainment μπορούν επίσης να ελέγχονται μέσω WiFi με έξυπνες συσκευές, όπως τηλέφωνα ή tablet. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα WiFi controller το οποίο θα χρησιμοποιείτε όταν δεν θέλετε να έχετε άλλες συσκευές, ενώ τα προϊόντα είναι επίσης συμβατά με φωνητικούς βοηθούς όπως η Alexa και το Google Assistant. Αλλά η καινοτομία της έγκειται στην δυνατότητα συγχρονισμού των φωτιστικών σύμφωνα με την εικόνα και τον ήχο!


Υπέροχη φωτισμένη ατμόσφαιρα για παιχνίδια, μουσική και ταινίες

Η βάση της νέας σειράς φωτισμού ψυχαγωγίας LEDVANCE είναι τα διακοσμητικά στοιχεία και τα πρακτικά φώτα. Πρώτα, θα αναφέρουμε το ψηλό φωτιστικό Wall Washer, το οποίο αποτελείται από δύο φωτεινά μέρη, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαζί ή ξεχωριστά ανάλογα με τη διάθεσή σας. Το κύριο λευκό φως σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία του χρώματος, ενώ το επάνω μέρος χρησιμεύει ως φωτισμός περιβάλλοντος.

Το φωτιστικό οροφής Ceiling Magic  λειτουργεί με παρόμοια λογική, αλλά υπάρχει μια πολύχρωμη ζώνη περιμετρικά του φωτιστικού οροφής με τη νέα λειτουργία Magic. Η λειτουργία Magic επιτρέπει μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη ρύθμιση, όπου εκτός από την επιλογή ανάμεσα σε εκατομμύρια χρώματα, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ένα εφέ ουράνιου τόξου και να εκπέμπονται πολλά διαφορετικά χρώματα ταυτόχρονα.

Μπορείτε επίσης να παίξετε με το εφέ του ουράνιου τόξου, όταν χρησιμοποιείτε τα πάνελ οροφής Panel Magic, τα οποία προσφέρουμε σε τρία μεγέθη. Με το στρογγυλό φωτιστικό Ball Light και το μετατρέψιμο φωτιστικό Convertible Floor, έχετε την δυνατότητα να ορίσετε διαφορετικά χρώματα σε μεμονωμένα στρώματα (τμήματα). Το τελευταίο αναφερόμενο φωτιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια θήκη ως λαμπτήρας, αλλά και ως φωτισμός τοίχου.


 

Μουσική που μπορεί να προβληθεί

Παρασυρθείτε από τον παλμό της αγαπημένης σας μουσικής, χάρη στον περιβάλλοντα φωτισμό που προσαρμόζεται στον ρυθμό της. Η πολύχρωμη Ταινία LED RGBIC Flex επιτρέπει την εμφάνιση διαφόρων χρωμάτων ταυτόχρονα και καταγράφει τον ήχο με το τηλέφωνο ή το tablet σας με την εγκατεστημένη εφαρμογή ή χρησιμοποιώντας το Sync Box, το οποίο περιλαμβάνεται στο σύστημα συγχρονισμού HDMI Sync Kit. 

Για το φωτισμό του περιβάλλοντος το φωτιστικό  Floor Corner με μοντέρνα κατασκευή από αλουμίνιο και τα φωτιστικά Mood Light Bar κάνουν την καταγραφή της μουσικής απευθείας από ενσωματωμένα μικρόφωνα. Και για τα δύο, είναι δυνατή η εργασία τόσο με το λευκό χρώμα και τη θερμοκρασία του (θερμό ή ψυχρό λευκό), όσο και με τα άλλα χρώματα του φωτός και η χρήση λειτουργιών φωτισμού. Για παράδειγμα, μια ρύθμιση που προάγει έναν υγιή κιρκάδιο ρυθμό και διευκολύνει το ξύπνημα.


 

Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί στην εικόνα

Την πιο έντονη εμπειρία σε ολόκληρη τη σειρά Smart+ Entertainment θα σας προσφέρει το HDMI Sync Kit, με το οποίο συνδέετε τη ταινία LED με μια τηλεόραση ή άλλη οθόνη. Συγχρονίζοντας το χρώμα και την ένταση του φωτός με την εικόνα, θα βυθιστείτε πλήρως στην ταινία και την αγαπημένη σας σειρά.

Ποια είναι η βάση για την επιτυχία στο gaming; Η μέγιστη δυνατή προσοχή, οι γρήγορες αντιδράσεις, η συγκέντρωση και η εγρήγορση. Συνδέοντας τον φωτισμό με την εικόνα και τον ήχο του παιχνιδιού θα μπορέσετε να απορροφηθείτε απόλυτα από την πλοκή . Είτε παίζετε σε υπολογιστή, είτε σε κονσόλα, το HDMI Sync Kit είναι η τέλεια επιλογή. Διασκεδάστε με ένα νέο φωτισμό με το μοναδικό σύστημα της smart+ Entertainment.Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα

107,90
50 τμχ και άνω
- διαθέσιμο προς πώληση
τμχ

P225299

τμχ

P225316

τμχ

P225521

τμχ

P227221

Πνευματικά Δικαιώματα © 1993 – 2024 Donoci®. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i