Εντυπωσιακά φωτιστικά με αισθητήρα κίνησης- κάντε τη ζωή σας ευκολότερη | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Εντυπωσιακά φωτιστικά με αισθητήρα κίνησης- κάντε τη ζωή σας ευκολότερη

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Φωτιστικά με ανιχνευτή κίνησης, αισθητήρες φωτισμού, φωτιστικά με αισθητήρα. Διαφορετικά ονόματα, αλλά το ίδιο υπέροχο χαρακτηριστικό. Όπως και να τα ονομάσουμε, η συμβουλή μας είναι να τα αποκτήσετε και η ευχή σας " Γεννηθήτω φως" θα είναι μια αυτόματη εντολή γι' αυτά.

"Πήρα κλειδιά, τηλέφωνο και πορτοφόλι. Αλλά κάτι νομίζω ότι ξεχνάω." Αυτή είναι μια κλασσική σκέψη που περνάει από το μυαλό μας κάθε φορά που φεύγουμε από το σπίτι βιαστικά. Και συνήθως αυτό που ευχόμαστε είναι να μην έχουμε αφήσει τα φώτα αναμμένα. Ειδικά στην παρούσα φάση, που δεν χρειάζεται να αναφερθεί πόσο μπορεί να μας στοιχίσει ένας περιττός φωτισμός.


Οι ανιχνευτές κίνησης κάνουν μαγικά καλύτερα και από τον Copperfield

Σας υποσχόμαστε ότι τέτοιες ανησυχίες σαν τις παραπάνω δεν θα χρειαστεί να ξαναέχετε χρησιμοποιώντας τα φωτιστικά με αισθητήρα κίνησης. Ας τα μελετήσουμε όμως πιο αναλυτικά στις γραμμές που ακολουθούν. Πρώτα απ' όλα: η λειτουργία των φώτων με αισθητήρα δεν είναι μόνο η απενεργοποίησή τους, αλλά και η αντίστοιχη ενεργοποίησή τους. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε για τον σωστό διακόπτη. Μπορείτε απλώς να περπατάτε τριγύρω και το φως θα ανάβει αυτόματα. Αλλά και όταν φύγετε από το δωμάτιο, θα σβήνει μόνο του. Το κόλπο βρίσκεται στους ανιχνευτές κίνησης που είναι εγκατεστημένοι στα φώτα. Ανάβουν αυτόματα κάθε φορά που ανιχνεύουν μια κίνηση στο δωμάτιο. Και όταν αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει κανείς στο δωμάτιο, δίνουν εντολή στα φώτα να σβήσουν. Είναι πολύ απλό, έξυπνο και άκρως εθιστικό.

Δεν ψάχνετε για διακόπτη και εξοικονομείτε χρήματα.

Πιθανώς το ξέρετε και εσείς οι ίδιοι. Ακόμη και μετά από πολλά χρόνια, δεν μπορείτε να θυμηθείτε με ποιον από τους διακόπτες θα ανάψετε το σωστό φως. Με τα φωτιστικά με ανιχνευτή κίνησης πλέον αυτό το πρόβλημα θα σας λυθεί. Επιπλέον οι επιτοίχιες και γωνιακές βάσεις τους, θα σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε και να κατευθύνετε τα φώτα όπου θέλετε. Έχουμε ήδη αναφέρει εν συντομία ότι θα εξοικονομήσετε επίσης κόστος ηλεκτρικής ενέργειας, χάρη στην αυτόματη απενεργοποίηση. Αλλά δεν θα εξοικονομήσετε χρήματα μόνο εξαιτίας αυτού. Ορισμένα από αυτά διαθέτουν και επιπρόσθετη τεχνολογία LED εξοικονόμησης ενέργειας. Ό,τι καλύτερο δηλαδή!


Πού να τα τοποθετήσετε; Υπάρχουν πολλές επιλογές

Έχετε ήδη αποφασίσει ότι τα φώτα με αισθητήρες θα ήταν ιδανικά για εσάς, αλλά δεν είστε ακόμα σίγουροι για το πού να τα τοποθετήσετε; Το γκαράζ, η αποθήκη, το υπόγειο, το χωλ, η τουαλέτα, ο διάδρομος, η ντουλάπα, είναι ορισμένα μόνο από τα σημεία του σπιτιού που θα ταίριαζαν ιδανικά. Η επιλογή είναι δική σας.


Πώς λειτουργεί η τεχνολογία των φωτιστικών με αισθητήρα;

Τα φωτιστικά με αισθητήρα περιλαμβάνουν τον λεγόμενο αισθητήρα PIR (παθητικός αισθητήρας υπερύθρων). Πρόκειται για έναν ηλεκτρομαγνητικό αισθητήρα που μετρά την υπέρυθρη ακτινοβολία (IR) που προέρχεται από αντικείμενα γύρω του. Μπορεί να ανιχνεύσει την κίνηση ανθρώπων, ζώων και άλλων αντικειμένων. Μερικές φορές μπορεί να συναντήσετε και τη συντομογραφία PID, η οποία σημαίνει παθητικός ανιχνευτής υπερύθρων.


Αισθητήρες κίνησης φωτισμού σε ένα σπίτι

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικού τύπου φωτιστικά με ανιχνευτή κίνησης. Τα φωτιστικά με αισθητήρα, αναμφίβολα θα ενισχύσουν την άνεσή σας και θα κάνουν τη ζωή σας στο σπίτι πιο εύκολη από ποτέ. Μπορείτε να τα κρεμάσετε σε οροφή, αλλά και σε τοίχο. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε επιπλέον και πρακτικές γωνιακές βάσεις, με τις οποίες μπορείτε να στρέψετε το φως τέλεια προς την κατεύθυνση που χρειάζεστε.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε ένα φωτιστικό με αισθητήρα σε μια παραλλαγή που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια.

Τι γίνεται αν κοπεί το ρεύμα; Ακόμα και όταν συμβεί αυτό, το φωτιστικό έκτακτης ανάγκης με αισθητήρα προσφέρει την λύση. Εκτός του ότι θα σας βοηθήσει με την έλλειψη του ρεύματος, θα ενεργοποιηθεί επίσης μόλις ανιχνεύσει φωτιά, καπνό ή διαρροή αερίου στο δωμάτιο. Η αγορά του επομένως αποτελεί μια σημαντική επένδυση στην ασφάλεια τόσο της δική σας, όσο και της οικογενείας σας. 

Έχουμε επίσης μια λύση για όσους αναζητούν επαγγελματίες βοηθούς για εμπορικούς, τεχνικούς ή βιομηχανικούς σκοπούς. Συν bonus η πενταετή εγγύηση τους. Τέλος αξίζει να αναφερθούμε σε μια άλλη σημαντική παράμετρο - τον βαθμό προστασίας IP, ο οποίος υποδεικνύει τον βαθμό προστασίας του φωτιστικού από τη διείσδυση υγρών ή ξένων σωμάτων. Όσο υψηλότερος είναι ο βαθμός προστασίας IP, τόσο το καλύτερο. Συνιστούμε ιδιαίτερα εκείνα με προστασία IP44 και υψηλότερη.


Εξωτερικά φωτιστικά με αισθητήρα 

Τα φωτιστικά με αισθητήρα σίγουρα δεν προορίζονται μόνο για εσωτερικούς χώρους. Αντιθέτως, μπορρείτε να ανακαλύψετε και μια τρομερή ποικιλία και σε αντίστοιχα φωτιστικά εξωτερικού χώρου 

Ο κήπος σας αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για ένα φωτιστικό με αισθητήρα κίνησης. Η οροφή της πέργκολας, ο τοίχος του σπιτιού σας, το υπόστεγο του κήπου. Ταιριάζει παντού. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κλασικά, LED ή ηλιακά φώτα κήπου με αισθητήρα.

Τα φωτιστικά κήπου με αισθητήρα, τα οποία διατίθενται σε πολλά σχέδια, θα αποτελέσουν επίσης ένα πολύ όμορφο και πρακτικό βοηθό  σας.

Και τώρα θα παρουσιάσουμε ένα προϊόν ασυναγώνιστου design. Οι Φωτιζόμενες πινακίδες σπιτιού με αισθητήρα κίνησης που θα καταπλήξουν τους επισκέπτες σας.

Εάν ψάχνετε και για άλλους τύπους εξωτερικών φωτιστικών με αισθητήρα , θέλουμε επίσης να γνωρίσετε τα φωτιστικά τοίχου, οροφής ή επαγγελματικά φωτιστικά με αισθητήρα, τους προβολείς LED (φυσικά, με αισθητήρα) ή τους αισθητήρες κίνησης εξωτερικού χώρου. 


Θέλω μόνο φωτισμό LED με αισθητήρα

Αποφασίσατε να αγοράσετε LED φωτιστικό με αισθητήρα; Για την καλύτερη επιλογή σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στην προσφορά μας από φωτιστικά LED οροφής, εξωτερικού χώρου, τοίχου ή μπάνιου. Ακόμη και τα φωτιστικά φθορισμού διατίθενται στην έκδοση LED sensor light - τόσο για εσωτερικούς, όσο και για εξωτερικούς χώρους.


Η προσφορά είναι πολύ μεγάλη, απλά επιλέξτε.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i