Ετοιμαστείτε για την άνοιξη με τα καινοτόμα προϊόντα μας για το εργαστήριο και τον κήπο σας | Fotist
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Ετοιμαστείτε για την άνοιξη με τα καινοτόμα προϊόντα μας για το εργαστήριο και τον κήπο σας

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Γνωρίστε τις δύο ολοκαίνουργιες κατηγορίες προϊόντων μας και κάντε το σπίτι και τον κήπο σας ακόμα πιο όμορφα.

Είτε σας αρέσει να σκάβετε, είτε να τρυπάτε το ξύλο, όταν κοιτάζετε έξω από το παράθυρο και ανατρέχετε στο ημερολόγιο, αισθάνεστε ότι άνοιξη πλησιάζει. Και δεν έχετε άδικο. Σίγουρα θα συμφωνήσετε ότι η εργασία γίνεται ευκολότερη και πιο διασκεδαστική με την προσθήκη νέων εργαλείων, φωτισμού ή αξεσουάρ για το εργαστήριο ή τον κήπο. Ας ρίξουμε μια ματιά στα προϊόντα των δύο νέων κατηγοριών μας, τα οποία θα κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.


Σε τέλεια συντονισμένα εργαστήρια δημιουργούνται τα τέλεια δημιουργήματα

Και αν συνεχίσουμε με τον τίτλο, μόνο τα πιο ποιοτικά εργαλεία πρέπει να υπάρχουν στα επιδέξια χέρια.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις κλασικές επιλογές, για τις οποίες θα χρειαστούν οι δυνάμεις και οι ικανότητές σας. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρικούς βοηθούς.

Μετά από έναν μακρύ χειμώνα, σίγουρα θα χρειαστεί να σφίξετε μερικές βίδες στο σπίτι. Σε αυτό θα σας βοηθήσει ένα από τα best seller μας, ένα σετ από δεκαπέντε κατσαβίδια ακριβείας, διαφόρων μεγεθών, τα οποία διαθέτουν λαβές με περιστρεφόμενη κεφαλή. Έτσι δεν θα σας ξεφύγει ούτε ένα χιλιοστό.

Αλλά ορισμένες φορές, επιβάλλεται να βασιστείτε και στην τεχνολογία. Η προσφορά μας σε ηλεκτρικά εργαλεία περιλαμβάνει πολλά είδη που θα χρειαστείτε στο εργαστήριό σας. Θα ήταν ψευδές να πούμε ότι το DIY είναι μόνο για τους άνδρες. Στις γυναίκες do-it-yourselfers, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να προσθέσετε στο καλάθι σας ένα κομψό πιστόλι θερμοκόλλησης, σε ροζ σχέδιο, πριν από την άνοιξη.

Για να μπορείτε να απολαμβάνετε καλύτερα τη δουλειά σας και ταυτόχρονα να αισθάνεστε ασφαλείς, όταν εργάζεστε χρησιμοποιώντας τα διάφορα εργαλεία σας, μην παραλείψετε τον φωτισμό που πρέπει να αγοράσετε. Και ρίξτε μια ματιά στη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ μας, η οποία περιλαμβάνει ποικίλα αξεσουάρ, όπως μονωτικές ταινίες ή γάντια εργασίας.


Το καταπράσινο γρασίδι θα γίνει η χαρά σας

Υπάρχουν ανάμεσά μας και εκείνοι που έχουν καταφέρει να ξεράνουν ακόμη και τους κάκτους τους. Για το λόγο αυτό, θαυμάζουμε ακόμη περισσότερο όλους εκείνους που μπορούν να δημιουργήσουν στους κήπους τους ένα ελκυστικό τοπίο με πολύχρωμα λουλούδια, θρεπτικά λαχανικά και ζουμερά φρούτα.

Ο πρωινός παγετός θα φύγει σύντομα και ο ήλιος θα αναλάβει την εξουσία. Και μαζί με αυτό, ο κήπος σας θα ζητήσει το χρόνο και τη φροντίδα σας. Δεν συνιστάται να υποτιμάτε την προετοιμασία, γι' αυτό, πριν από το πρώτο σκάψιμο στο χώμα, ελέγξτε ποια εργαλεία θα χρειαστεί να αγοράσετε ή να αντικαταστήσετε με καινούργια.

Στην κατηγορία Φύτευση, μπορείτε να ανακαλύψετε πως μπορείτε να καλλιεργήσετε φυτά έξυπνα. Με τις έξυπνες τεχνολογίες, οι οποίες μπορούν να συνδεθούν με εφαρμογές για κινητά, μπορείτε να μεταφέρετε τον κήπο σας πίσω στη δεκαετία του 1920.

Ο κήπος σας δεν χρειάζεται να χάνει τη γοητεία του, ακόμη και όταν νυχτώνει. Μπορείτε να του προσδώσετε τον ρομαντισμό που αποπνέει ένας έναστρος ουρανός με διακοσμητικές λάμπες παραφίνης ή λάμπες κήπου.


Τρεις συμβουλές για τον ανοιξιάτικο χώρο εργασίας σας:

Να προγραμματίζετε ολόκληρο το έτος. Ένα σπιτάκι πουλιών ή μια ολοκαίνουργια πέργκολα; Πριν κόψετε ξύλινες σανίδες για πρώτη φορά την άνοιξη, κάντε ένα σχέδιο για το τι θα θέλατε να κάνετε κατά τη διάρκεια του έτους. Και αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι; Δεν πειράζει, η εργασία στο εργαστήριο είναι κυρίως χαρά.

2) Τρίψιμο, καθάρισμα, λείανση. Αντικαταστήστε τα φθαρμένα εργαλεία με καινούργια, καθαρίστε τα βρώμικα και τακτοποιήστε επίσης το εργαστήριο. Θα πρέπει να είναι όλα σε τάξη.

3) Εργασία και χαρά. Σας αρέσει η ροκ μουσική ή η παρακολούθηση ηχητικών βιβλίων; Αν δεν βάλετε μπρος ένα αλυσοπρίονο, απολαύστε την εργασία σας στο εργαστήριο ακούγοντας κάτι ωραίο.


Τρεις συμβουλές για τον ανοιξιάτικο κήπο σας:

1) Μην ξεχνάτε τον ανοιξιάτικο καθαρισμό. Μπορεί να μην θέλετε να το κάνετε, αλλά ο σχολαστικός καθαρισμός μετά από έναν δύσκολο χειμώνα είναι το πρώτο βήμα που θα ανακουφίσει τον κήπο και το μυαλό σας. Σκουπίστε τα ξερά φύλλα και εξαερώστε το γκαζόν. Ο κήπος σας θα σας ανταμείψει με την ομορφιά του κατά τους επόμενους μήνες.

2) Κόψτε ό,τι πρέπει να κοπεί. Ο Μάρτιος, είναι πλέον η κατάλληλη περίοδος για να κλαδέψετε τα κλαδιά του αμπελιού, αλλά και άλλων χαριτωμένων φυτών που αγαπάτε. Μην ξεχάσετε να κόψετε και τα κλαδιά της φραουλιάς, αν δεν το κάνατε το φθινόπωρο.

3) Σπείρετε το γκαζόν. Οι πρώτες εβδομάδες της άνοιξης είναι η ιδανική περίοδος για να σπείρετε τις άδειες και αραιές ζώνες του γκαζόν σας. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να ακούτε επαίνους από τους επισκέπτες σας για την τέλεια εμφάνιση του γκαζόν σας.


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i