Ευφάνταστες διακοσμήσεις που εγγυώνται μαγικά Χριστούγεννα | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Ευφάνταστες διακοσμήσεις που εγγυώνται μαγικά Χριστούγεννα

Νέα και ανακοινώσεις

Από διακοσμητικά μέχρι στεφάνια, γιρλάντες, κεριά και κηροπήγια. Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ένα χριστουγεννιάτικο μαγευτικό τοπίο που θα συναρπάσει όλους όσους σας επισκέπτονται.

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών. Για να είστε προετοιμασμένοι για αυτά που έρχονται, γράψαμε πρόσφατα ένα άρθρο με συμβουλές για δώρα για όλη την οικογένεια. Μπορείτε επίσης να φέρετε το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι πολύ νωρίτερα με τα διάφορα είδη χριστουγεννιάτικου φωτισμού. Ο Fotistikosmos ωστόσο, προσφέρει πολύ περισσότερα από αυτά και γι' αυτό σήμερα θα δούμε και άλλα είδη διακοσμητικών που δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.



Διακόσμηση σπιτιού

Η ποικιλία μας σε διακοσμητικά σπιτιού κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών είναι ποικιλόμορφη. Οι λάτρεις των αστεριών, των χιονάνθρωπων, των ταράνδων ή ακόμα και των φαναριών σίγουρα θα βρουν κάτι που τους αρέσει στο e-shop μας. Φυσικά, υπάρχουν επίσης κηροπήγια, διακοσμητικά δέντρα, καθώς και σκηνές φάτνης ή λαμπερά στολίδια. Τα φωτιζόμενα στολίδια έχουν οπίσθιο φωτισμό με LED που φωτίζουν το σπίτι σας με πολλά χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτά που λειτουργούν με μπαταρία ή με ρεύμα.

TIP: Θέλετε να εκπλήξετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Τότε η τέλεια λύση είναι το πανέμορφο λαμπερό ημερολόγιο advent από την μάρκα Brilagi  σε σχήμα σαλέ. Είναι κατασκευασμένο από φυσικά υλικά, ώστε να ταιριάζει απόλυτα σε κάθε εσωτερικό χώρο. Τι θα κρύψετε πίσω από τις 24 πόρτες; Αυτό εξαρτάται απόλυτα από εσάς.




Διακοσμήσεις μπροστά από το σπίτι

Κλασικά χριστουγεννιάτικα στολίδια σαν από περιοδικό. Σε ποιον δεν θα αρέσουν οι φωτισμένες προσόψεις των σπιτιών κατά τη διάρκεια μιας εορταστικής βόλτας; Δεν θα ήταν Χριστούγεννα χωρίς Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εξωτερικού χώρου. Είτε σας αρέσουν τα λευκά, είτε τα πολύχρωμα φώτα, είτε νζ αναβοσβήνουν, είτε να είναι συνεχώς αναμμένα, εμείς τα έχουμε όλα. Και σε μια ευρεία ποικιλία παραλλαγών, που κυμαίνονται σε μήκος από τρία έως είκοσι μέτρα.

Μπορείτε επίσης να βασιστείτε στο γεγονός ότι όλα τους είναι κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, καθώς διαθέτουν αυξημένη προστασία από την εισροή νερού και στερεών σωματιδίων. Στην προσφορά μας, θα βρείτε κυρίως λαμπάκια LED, τα οποία ξεχωρίζουν για τη χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Πολλά από τα λαμπάκια τα καταφέρουν εντελώς χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς λειτουργούν με μπαταρία.  

TIP: Η Χριστουγεννιάτικη κουρτίνα εξωτερικού χώρου Brilagi με αστέρια έχει μήκος 3 μέτρα και θα είναι το κυρίαρχο χριστουγεννιάτικο στοιχείο μπροστά από το σπίτι ή το διαμέρισμά σας. Περιέχει 123 LED που εκπέμπουν ένα ζεστό λευκό χρώμα.



Στεφάνια και γιρλάντες

Ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι θα τραβήξει την προσοχή των καλαντιστών κατευθείαν στην πόρτα σας. Με αυτή την απαραίτητη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και την ευρεία γκάμα μας, μπορείτε να απολαύσετε ένα εορταστικά στρωμένο τραπέζι.

Φωτιζόμενες γιρλάντες θα βρουν τη θέση τους στην πόρτα, τα παράθυρα, ή τα κάγκελα. Σε κάθε περίπτωση, θα προκαλέσουν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα σε κάθε περαστικό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Το χριστουγεννιάτικο στεφάνι εξωτερικού χώρου περιλαμβάνει 15 διόδους και χρειάζεται μόνο μπαταρίες για να γίνει μια τέλεια διακόσμηση για την πόρτα της εισόδου σας.



Κηροπήγια

Η διάσημη αμερικανική εταιρεία κεριών Yankee Candle έχει περισσότερα από πενήντα χρόνια παράδοσης. Μπορείτε να αρωματίσετε κάθε γωνιά του χώρου σας με ένα από τα περισσότερα από 20 είδη κεριών, που μπορείτε να αγοράσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

TIP: Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε την πιο χριστουγεννιάτικη μυρωδιά. Φαντάζεστε επίσης ένα ελαφρώς καρυκευμένο άρωμα κανέλας; Τότε το Yankee Candle CINNAMON STICK δεν μπορεί να λείπει από τη συλλογή σας. Θα σας ανταμείψει με έως και 30 ώρες καύσης.


Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια

Ο καθένας μπορεί να επιλέξει από την προσφορά μας σε Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια - από τον οπαδό του μινιμαλισμού μέχρι το άτομο που αναζητά ασυνήθιστα σχήματα και μοτίβα. Η χρήση των χριστουγεννιάτικων κηροπήγιων είναι πραγματικά μεταβλητή - θα ταιριάξουν τέλεια στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή σε ένα παράθυρο, ενώ ορισμένοι τύποι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε εξωτερικούς χώρους.

TIP: Το κηροπήγιο EGLO θα προσθέσει μια χριστουγεννιάτικη αίγλη σε κάθε χώρο. Ετοιμαστείτε για αμέτρητες ερωτήσεις από τους επισκέπτες των γιορτών σας, για το πού αγοράσατε αυτό το υπέροχο κομμάτι.


Δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων

Φροντίστε να έχετε όλα τα απαραίτητα για να στρώσετε το τραπέζι για το δείπνο της παραμονής των Χριστουγέννων. Αν διαπιστώσετε ότι δεν τα έχετε όλα, ή αν θέλετε να προσθέσετε μερικά νέα κομμάτια στη συλλογή σας, εμπνευστείτε και αποκτήστε καινούργια πιάτα ή μαχαιροπήρουνα.

TIP: Το πιάτο δείπνου KATI σε κρεμ-χρυσό θα αποτελέσει την τέλεια επιλογή για το τραπέζι της παραμονής των Χριστουγέννων. 



Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i