Γιορτή της Μητέρας - εμπνευστείτε από συμβουλές για πρωτότυπα δώρα | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Γιορτή της Μητέρας - εμπνευστείτε από συμβουλές για πρωτότυπα δώρα

Νέα και ανακοινώσεις

Zoe

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μια ευκαιρία για να εκφράσουμε στις μητέρες μας ότι τις αγαπάμε. Τι θα λέγατε να το πείτε με ένα ωραίο δώρο.

Η Κυριακή 9 Μαΐου είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τις μητέρες μας. Την ημέρα αυτή, εκφράζουμε σε όλες τους ότι τις αγαπάμε. Εκτός από το γεγονός ότι θα χαρούν να το ακούσουν από εμάς, σίγουρα θα χαρούν και με ένα ωραίο δώρο. Εάν σας τελειώνουν οι ιδέες, σας έχουμε μερικές φρέσκες που θα μπορούσαν να σας εμπνεύσουν.. 


Μια όμορφη λάμπα ευχαριστεί πάντα

Η λάμπα είναι πάντα ένα καλό δώρο.Δεν απαιτείται περίπλοκη ηλεκτρική σύνδεση και δεν υπάρχουν ποτέ αρκετές στο σπίτι. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορους τύπους και στυλ. 

Τις κλασσικές λάμπες με καλώδιο για σύνδεση στην πρίζα που αποτελούν ένα παλιό καλό κλασικό δώρο, το οποίο δεν φθίνει ποτέ. Αν γνωρίζετε ότι η μαμά σας χρειάζεται μια νέα λάμπα για το κομοδίνο της ή μια λάμπα δαπέδου  για το σαλόνι, έχετε την ευκαιρία να της χαρίσετε μια τέτοια λάμπα. Αυτές οι λάμπες έχουν κυρίως ένα καλώδιο που πρέπει απλώς να συνδεθεί σε μια πρίζα. Μπορεί να την απολαμβάνει διαβάζοντας ή, για παράδειγμα, πλέκοντας. 



Πολύ καλαίσθητα είναι επίσης διάφορα διακοσμητικά φωτιστικά, για τα οποία δεν χρειάζεται καν ηλεκτρική πρίζα. Οι περισσότερες από αυτές τις διακοσμητικές λάμπες τροφοδοτούνται από μπαταρίες, οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο. Απλά προσθέστε μια εφεδρική μπαταρία και αυτό είναι όλο. 

Μια λάμπα άλατος μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως μια ωραία λύση διακόσμησης. Μπορείτε να την τοποθετήσετε οπουδήποτε. Θα φαίνεται πάντα ωραία και θα φωτίζει ευχάριστα.


Ένα πρακτικό δώρο για το σπίτι

Παρόλο που υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι δεν πρέπει να κοιτάζεις το άλογo στα δόντια,μπορεί η μητέρα σας να μην επιθυμεί μια λάμπα. Ξέρετε τη μαμά σας καλύτερα, οπότε ξέρετε τι μπορεί να της αρέσει. Σίγουρα πολλοί από εσάς ακούτε από τους γονείς σας ότι χρειάζονται ή θέλουν να αγοράσουν κάτι καινούργιο για την κουζίνα ή κάποιο άλλο πρακτικό οικιακό αντικείμενο. Για παράδειγμα, ένα νέο βραστήρα, κάποια καινούργια συσκευή ήχου ή ίσως κάποιο ξυπνητήρι.


Μικρά διακοσμητικά αντικείμενα

Διάφορες διακοσμητικές φωτεινές επιγραφές μπορούν επίσης να έιναι ένα όμορφο δώρο. Μια κανούργια διακόσμηση θα είναι πάντα χρήσιμη και ευπρόσδεκτη σε κάθε σπίτι, οπότε η μητέρα σας σίγουρα δεν θα μισήσει ένα τέτοιο δώρο.

Οι μαμάδες που έχουν κήπο εκτιμούν πάντα ένα νέο ηλιακό φωτιστικό. Είτε με διάφορα μοτίβα νάνων και άλλων χαρακτήρων είτε ένα κλασικό με μια καρφίτσα που κολλάει στο έδαφος και μπορεί αμέσως να κάνει εντύπωση.



Autor článku:

Zoe Překlady_externisti

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i