Φωτιστικά τοίχου και φώτα νύχτας στην πρίζα | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Φωτιστικά και φώτα νύχτας στην πρίζα

Vendor 1
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Φωτιστικά τοίχου και φώτα νύχτας στην πρίζα


Θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα λάμπων πρίζας μόνο στο κατάστημα μας. Το πλεονέκτημα αυτών των λάμπων είναι η γρήγορη ενεργοποίηση όποτε χρειάζεστε. Τα φωτιστικά τοίχου στην πρίζα θα χρησιμεύσουν πολύ ως νυχτερινός φωτισμός. Στην προσφορά μας θα βρείτε επίσης LED φώτα τοίχου στην πρίζα, δηλαδή τέτοιες λάμπες που κρεμάτε στον τοίχο ή τις τοποθετείτε πάνω από το κρεβάτι ως λάμπα για διάβασμα, ή πάνω από την εστία στην κουζίνα, εάν δεν βλέπετε κατά την διάρκεια του μαγειρέματος. Το πλεονέκτημα αυτών των φώτων LED στην πρίζα είναι η υψηλή φωτεινότητα και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Το πλεονέκτημα των φωτιστικών πρίζας είναι η γρήγορη εγκατάσταση. Εκτός από τη δυνατότητα διάτρησης στον τοίχο, τα φώτα στην πρίζα είναι συχνά εξοπλισμένα με κλιπ για γρήγορη σύνδεση, για παράδειγμα σε ένα ράφι πάνω από το γραφείο. Ομοίως, τα νυχτερινά φώτα LED στην πρίζα είναι άμεσα εξοπλισμένα με βύσμα χωρίς καλώδιο, για άμεση χρήση στην πρίζα. 


Παιδικά φώτα νύχτας και λάμπες στην πρίζα


Ο νυχτερινός φωτισμός των παιδιών επιλύεται συνήθως με μια λάμπα στην πρίζα. Ο διακόπτης του καλωδίου μπορούν να χρησιμοποιούν και οι μικρότεροι μαθητές, οπότε ένα τέτοιο νυχτερινό φως για παιδιά στην πρίζα θα εξυπηρετεί το παιδί σας καλά όταν διαβάζει ένα κόμικς ή μια εκπαιδευτική εγκυκλοπαίδεια ζώων. Οι λάμπες νυκτός με τη μορφή φώτων προσανατολισμού στην πρίζα δεν φωτίζουν δυνατά, αλλά φωτίζουν ελαφρά το δωμάτιο, οπότε κατά τη διάρκεια της "νυχτερινής εκδρομής" στην τουαλέτα το παιδί δε θα χαθεί και δε θα φοβάται ένα "σφάλμα κάτω από το κρεβάτι". Επίσης πολύ δημοφιλή είναι τα φώτα νυχτός στην πρίζα με αισθητήρα κίνησης, ο οποίος ανάβει μόνο εάν ανιχνεύουν κίνηση.

Το πλεονέκτημα του φωτισμού στην πρίζα είναι επίσης ότι μεγαλώνει με το παιδί. Έτσι, εάν το παιδί μεγαλώσει από μοτίβα μωρών, το φως στην πρίζα θα αντικατασταθεί από μια λάμπα πρίζας για μικρές πριγκίπισσες ή λάτρεις σε ροζ. Η αντικατάσταση συνήθως δεν απαιτεί ηλεκτρική εγκατάσταση και κατασκευή στον τοίχο, αλλά απλώς η λάμπα αποσυνδέεται από την πρίζα και αντικαθίσταται από άλλη και απλώς συνδέεται με ηλεκτρική πρίζα.

Είτε επιλέγετε μια λάμπα για την πρίζα ενός παιδιού είτε για τον εαυτό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή λάμπα, δηλαδή τη σωστή υποδοχή. Συνήθος, οι λαμπτήρες με υποδοχή E14 τοποθετούνται σε μικρότερς λάμπες, αλλά εξαρτάται πάντα από τον τύπο του ντουί στη λάμπα.

Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i