GLOBO - Φωτιστικά για ένα σύγχρονο σπίτι | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

GLOBO - Φωτιστικά για ένα σύγχρονο σπίτι

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Αν ψάχνετε για μοντέρνα και λειτουργικά φωτιστικά για το σπίτι σας, σίγουρα δεν πρέπει να παραλείψετε τη μάρκα GLOBO.

Η Globo δραστηριοποιείται συνεχόμενα στην ευρωπαϊκή αγορά για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Είναι ένας από τους ηγέτες στην παραγωγή και πώληση φωτισμού εσωτερικού χώρου.

Στην ποικιλία αυτής της μακραίωνης μάρκας, θα βρείτε μια ολόκληρη σειρά φωτιστικών, από φωτιστικά οροφής και επιτοίχια, κρεμαστά φωτιστικά και πολύφωτα, επιτραπέζιες και επιδαπέδιες λάμπες, αλλά και ανεμιστήρες οροφής και διακοσμητικά φωτιστικά. Ένα ευρύ φάσμα υλικών, σχημάτων και χρωμάτων χρησιμοποιείται για την παραγωγή των φωτιστικών GLOBO. Είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ατομικές ανάγκες και επιθυμίες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών.



Η μοναδική αυτή εταιρία περιλαμβάνει και μεγάλη ποικιλία από φωτιστικά σχεδιασμένα για εξωτερική χρήση.  Ο ηλιακός φωτισμός είναι πολύ δημοφιλής, ιδίως την άνοιξη και το καλοκαίρι.  Είτε πρόκειται για ηλιακούς ανακλαστήρες, είτε για απλά φωτάκια ή λαμπτήρες σε σχήμα διαφόρων χαρακτήρων και ζώων,πραγματικά είναι ένας φωτισμός που θα σας εκπλήξει.



Κατά το σχεδιασμό νέων σειρών φωτιστικών GLOBO, ακολουθούνται οι τρέχουσες τάσεις και καινοτομίες στον τομέα της τεχνολογίας.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σήμερα σχεδόν το ήμισυ της γκάμας των προϊόντων αποτελείται από φωτιστικά με ενσωματωμένη τεχνολογία LED.  Για φωτιστικά χωρίς την τεχνολογία LED, ενδείκνυται η χρήση λαμπτήρων LED. Με αυτό τον τρόπο, τα φωτιστικά GLOBO σας δίνουν την ευκαιρία να συμπεριφερθείτε υπεύθυνα απέναντι στο περιβάλλον, να μειώσετε το κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και να λάμψετε οικονομικά.



Η χρήση της τεχνολογίας LED έχει ανοίξει νέες δυνατότητες στο σχεδιασμό μη παραδοσιακών δημιουργικών επιλογών. Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν και τα μοντέρνα και σχεδιαστικά φωτιστικά από την οικογένεια Globo NABRO. Χαρακτηρίζονται από πρωτότυπα σχήματα και ασυναγώνιστη ποιότητα κατασκευής. Η βάση τους είναι κατασκευασμένη από γυαλιστερό χρώμιο και τα ογκώδη κυματιστά άκρα είναι διακοσμημένα με μικρά ακρυλικά κρύσταλλα.  Τα φωτιστικά διαθέτουν ισχυρή πηγή φωτός που παράγει ένα ευχάριστο ζεστό φως.  Με τα εξαιρετικά μοντέλα της σειράς Globo, θα φωτίσετε το χώρο σας με μοναδικό στυλ και θα δώσετε στο εσωτερικό σας χώρο μια ευχάριστη πολυτελή πινελιά.



Είστε οπαδός των έξυπνων λύσεων; Έχετε ήδη smartphone, smartwatch ή άλλα έξυπνα gadgets ; Τότε σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν τα φωτιστικά Smart Home GLOBO.  Πρόκειται για την τελευταία σειρά φωτιστικών που ελέγχονται από τη δωρεάν εφαρμογή TuyaSmart για κινητά.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο και να τη συνδέσετε στο φωτιστικό μέσω του οικιακού σας δικτύου wifi.  Η συμβατότητα με φωνητικούς βοηθούς επιτρέπει ακόμη και τη διαμόρφωση και τον έλεγχο των έξυπνων φωτιστικών με δικές σας φωνητικές εντολές.  Ανακαλύψτε τα οφέλη του έξυπνου φωτισμού GLOBO και μάθετε πώς οι έξυπνες λύσεις μπορούν να κάνουν το σπίτι σας ένα ακόμα καλύτερο και φιλικότερο μέρος για να ζείτε.


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i