HUE - τηλεχειριζόμενο έξυπνο σύστημα φωτισμού | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

HUE - τηλεχειριζόμενο έξυπνο σύστημα φωτισμού

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Ζωή

Εάν διαπιστώσετε ότι τα προϊόντα δεν λειτουργούν ή σταμάτησαν να λειτουργούν κατά τη χρήση, φροντίστε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.

Τι ακριβώς είναι Philips HUE;
 
Το HUE είναι ένα σύγχρονο και έξυπνο σύστημα φωτισμού και ελέγχου LED που σας επιτρέπει να ελέγχετε όλα τα φώτα με άνεση από μία μόνο συσκευή. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μονόχρωμους Dimmable λαμπτήρες, λαμπτήρες με δυνατότητα αλλαγής της θερμοκρασίας χρώματος και λαμπτήρες RGB ή ταινίες LED με 16 εκατομμύρια χρώματα, λαμπτήρες και φωτιστικά ή αξεσουάρ με τη μορφή χειριστηρίων και αισθητήρων. Με μια διαισθητική και καθαρή εφαρμογή για κινητά και tablet, θα ανοίξει ένα απεριόριστο φάσμα σχεδίων φωτισμού, λειτουργιών και εφαρμογών για αυτά τα οικιακά φώτα.


1
  
Πώς να ξεκινήσετε με HUE;
 
Η καλύτερη επιλογή για αρχάριους είναι τα λεγόμενα Starter Kits. Αυτά είναι κιτ χαμηλού κόστους που περιλαμβάνουν ελεγκτή Hue Bridge και δύο ή περισσότερες πηγές φωτός. Η σύνδεση και σύζευξη των στοιχείων του σετ είναι απλή και σχεδόν όλοι μπορούν να το καταφέρουν.
 
Αφού αποσυσκευάσετε το σετ, απλώς βιδώστε τον λάμπτήρα στη λάμπα ή στον πολυέλαιο και ανάψτε τη λάμπα με το διακόπτη. Στη συνέχεια, είναι σημαντικό να συνδέσετε το Bridge με τα παρεχόμενα καλώδια σε ρεύμα και να το συνδέσετε με το δρομολογητή Wi-Fi. Επίσης πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής Philips Hue από App Store ή Google Play στο κινητό ή tablet σας. Στη συνέχεια την εφαρμογή εκκινείτε και συνδέετε στο Bridge.
Το Bridge θα αναζητήσει αυτόματα όλα τα φώτα στο σπίτι σας και στη συνέχεια εξαρτάται από εσάς πώς να ρυθμίσετε τα φώτα. Μπορείτε σταδιακά να προσθέσετε φώτα χωρίς να ανησυχείτε, το Bridge μπορεί να ελέγχει έως και 50 φώτα ταυτόχρονα.
Εάν δεν είστε τεχνικός τύπος ή φοβάστε επιπλοκές, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, η εφαρμογή διαθέτει επίσης ελληνική τοπική προσαρμογή, είναι πολύ διαισθητική και θα σας βοηθήσει και θα σας συμβουλεύσει λεπτομερώς.
Εάν δεν διαθέτετε ή δεν έχετε φορητή συσκευή, μπορείτε να ελέγξετε τα φώτα μέσω υπολογιστή στον ιστότοπο του meethue.com.
 
5  1
 
Τι μπορώ να ορίσω στην εφαρμογή;
 
Μία από τις βασικές λειτουργίες είναι, για παράδειγμα, η ρύθμιση της φωτεινότητας των λαμπτήρων και στη λειτουργία White and Color Ambiance η ρύθμιση του χρώματος τους.
Επιπλέον, μπορεί να υπάρχουν ρουτίνες για τις οποίες μπορείτε να ορίσετε πότε ανάβουν τα φώτα όταν επιστρέφετε στο σπίτι από τη δουλειά ή σβήνετε όταν φεύγετε χρησιμοποιώντας GPS ή χρονοδιακόπτη σε μια φορητή συσκευή.
Επίσης θα εκτιμήσετε τη λειτουργία του ακανόνιστου φωτισμού των λαμπτήρων, Π.χ. Όταν θα φύγετε για διακοπές ή για επαγγελματικό ταξίδι κι το σπίτι σας θα παραμείνει άδειο. Οι λαμπτήρες ανάβουν αρκετές φορές την ημέρα για ένα χρονικό διάστημα κι στη συνέχεια σβήνουν, κάτι που θα μπορούσε να αποτρέψει τους πιθανούς κλέφτες.


Τα φωτιστικά Philips Hue ανήκουν σε 3 κατηγορίες:

  • White (δυνατότητα Dimmer) - Ο φωτισμός από αυτήν την κατηγορία παράγει μόνο ένα χρώμα λευκού φωτός.
  • White Ambiance (δυνατότητα Dimmer κι αλλαγής θερμοκρασίας λευκού φωτός) - Οι πιο προηγμένες κατηγορίες σάς επιτρέπουν να αλλάξετε τη θερμοκρασία λευκού φωτός και τη φωτεινότητα.
  • White and Color Ambiance (δυνατότητα Dimmer κι αλλαγής θερμοκρασίας λευκού φωτός κι επιλογή από 16 εκατομμυρίων χρωμάτων) - Με αυτό το φωτισμό μπορεί να δημιουργηθεί μία μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε περίπτωση - είτε ρομαντικό βράδυ είτε πάρτι γενεθλίων. Η λειτουργία RGB  σάς επιτρέπει να διαλέξετε από 16 εκατομμύρια χρώματα κι συνεπώς μια απερίοριστη διασκέδαση με φωτισμό του σπιτιού σας. Ταυτόχρονα, αυτά τα φωτιστικά είναι εύχρηστα ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν απλώς ρυθμίζετε το επιθυμητό λευκό φως.

Η εφαρμογή έχει 11 προκαθορισμένες φωτεινές σκηνές που μιμούνται φυσικό τοπίο (ηλιοβασίλεμα, Βόρειο Σέλας,..) ή σκηνές για τη βέλτιστη ατμόσφαιρα (διάβασμα, χαλάρωση, ελαφρύ νυχτερινό φως) κι εξαρτάται μόνο από εσας ποιο θα επιλέξετε. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε μια συναρπαστική ταινία το βράδυ, μπορείτε να ρυθμίσετε τα φώτα σε κόκκινο χρώμα για καλύτερη ατμόσφαιρα ή να μετατρέψετε το σαλόνι σας σε πίστα χορού θέτοντας τα φώτα σε στροβοσκοπικό φως.
Άλλες φωτεινές σκηνές θα βρείτε στη ιστοσελίδα: labs.meethue.com.

1 
  1
 
Ωστόσο, η Philips Hue δεν είναι η μόνη εφαρμογή ελέγχου φωτός, γι 'αυτό μην φοβάστε να πειραματιστείτε με κάθε εφαρμογή. Μία από τις πιο χρήσιμες και καλά βελτιστοποιημένες εφαρμογές θα είναι η εφαρμογή IFTTT (If This Then That). Το IFTTT συνδέει ειδοποιήσεις σε μια φορητή συσκευή με φώτα HUE, οπότε εάν λάβετε ένα μήνυμα από έναν συνεργάτη, τα φώτα στο γραφείο σας ενδέχεται να αναβοσβήνουν κόκκινα, ενώ αν περιμένετε ένα σημαντικό e-mail εργασίας, ενδέχεται να αναβοσβήνουν με πράσινο χρώμα. Ωστόσο, το IFTTT δεν λειτουργεί μόνο με ειδοποιήσεις, για παράδειγμα, εάν αρχίσει να βρέχει έξω, τα φώτα θα γίνουν μπλε. Εξαρτάται απλώς από τη φαντασία σας.

 


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i