Η Immax παρουσιάζει ένα νέο επίπεδο έξυπνου συστήματος ελέγχου του φωτισμού | Fotisti kosmos

Δωρεάν αποστολή πάνω από 70 €

60 ημέρες πολιτική επιστροφής

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων

+30 2311320445

Σύνδεση / Εγγραφή

0

0,00

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Αγοράστε περισσότερα για #τιμή# και θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ."

Η Immax παρουσιάζει ένα νέο επίπεδο έξυπνου συστήματος ελέγχου του φωτισμού

Ζωή

Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά
Έξυπνος φωτισμός

Η λειτουργία BEACON σας επιτρέπει να ελέγχετε τον έξυπνο φωτισμό στο σπίτι με ένα τηλεχειριστήριο. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου για τον έλεγχο μεμονωμένων συσκευών.

Η Immax, κατασκευάστρια εταιρεία έξυπνων συσκευών για το σπίτι, παρουσιάζει περισσότερο από 100 διαφορετικούς σχεδιασμούς ενός έξυπνου φωτισμού, ο οποίος επικοινωνεί μέσω Wi-Fi και διαθέτει επίσης το τσιπ TUYA. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να το συνδυάσετε με εξίσου εξοπλισμένα προϊόντα από άλλες μάρκες. Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται στη συνέχεια μέσω της εφαρμογής Immax NEO PRO.

Η λειτουργία BEACON αλλάζει το παιχνίδι


Η νέα τεχνολογία BEACON αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για όλους τους χρήστες ενός σπιτιού. Ο έλεγχος μέσω του τηλεχειριστηρίου είναι απλούστερος και ταχύτερος. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι όλα τα παραπάνω συντελούνται υπό την προϋπόθεση ότι η συσκευή διαθέτει το τσιπ TUYA με τη λειτουργία BEACON. 


Ο ασύρματος έλεγχος επικοινωνεί μέσω του πρωτοκόλλου Bluetooth και δημιουργεί τη λεγόμενη λειτουργία δικτύου πλέγματος όπου το σήμα μεταδίδεται μεταξύ των επιμέρους προϊόντων. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να φτάσετε σε μεγάλες αποστάσεις. Φανταστείτε ότι στέκεστε στο σαλόνι και με ένα κλικ στο τηλεχειριστήριο φωτίζετε όλο το σπίτι.


Μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλεχειριστήριο στην εφαρμογή Immax NEO PRO. Μπορείτε όχι μόνο να επιλέξετε τη βασική ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των καθορισμένων φώτων, αλλά και να δημιουργήσετε έναν αυτοματισμό της ομάδας προϊόντων.

Συμβατότητα σε όλη την αγορά


Η Immax εφάρμοσε ήδη αυτή τη λειτουργία στις νέες συλλογές του έξυπνου φωτισμού design. Στην προσφορά θα βρείτε κρεμαστά, φωτιστικά οροφής και επιτραπέζια φωτιστικά. Η λειτουργία BEACON εμπεριέχεται επίσης στους έξυπνους λαμπτήρες RGB Immax NEO LITE.


Οι λαμπτήρες Immax είναι γνωστοί για τη μέγιστη συμβατότητά τους με διάφορα συστήματα. Όπως iOS, Android, φωνητικοί βοηθοί Amazon Alexa, συντομεύσεις Apple Siri και Google Assistant. Χάρη στο τσιπ TUYA, είναι επίσης πλήρως συμβατοί με προϊόντα της μάρκας LIDL και όχι μόνο.


TIP: Δοκιμάστε τη λειτουργία BEACON στο σπίτι σας. Και κάπου εδώ πρέπει να αναφέρουμε και το Immax NEO LITE ASTA φωτιστικό από τη νέα συλλογή. Εντυπωσιαστήκαμε από το σχεδιασμό του και το μέγεθός του των 125 εκατοστών.Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.