Η Immax παρουσιάζει ένα νέο επίπεδο έξυπνου συστήματος ελέγχου του φωτισμού | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Η Immax παρουσιάζει ένα νέο επίπεδο έξυπνου συστήματος ελέγχου του φωτισμού

Τα νέα του fotistikosmos.gr

Η λειτουργία BEACON σας επιτρέπει να ελέγχετε τον έξυπνο φωτισμό στο σπίτι με ένα τηλεχειριστήριο. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου για τον έλεγχο μεμονωμένων συσκευών.

Η Immax, κατασκευάστρια εταιρεία έξυπνων συσκευών για το σπίτι, παρουσιάζει περισσότερο από 100 διαφορετικούς σχεδιασμούς ενός έξυπνου φωτισμού, ο οποίος επικοινωνεί μέσω Wi-Fi και διαθέτει επίσης το τσιπ TUYA. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να το συνδυάσετε με εξίσου εξοπλισμένα προϊόντα από άλλες μάρκες. Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται στη συνέχεια μέσω της εφαρμογής Immax NEO PRO.

Η λειτουργία BEACON αλλάζει το παιχνίδι


Η νέα τεχνολογία BEACON αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για όλους τους χρήστες ενός σπιτιού. Ο έλεγχος μέσω του τηλεχειριστηρίου είναι απλούστερος και ταχύτερος. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι όλα τα παραπάνω συντελούνται υπό την προϋπόθεση ότι η συσκευή διαθέτει το τσιπ TUYA με τη λειτουργία BEACON. 


Ο ασύρματος έλεγχος επικοινωνεί μέσω του πρωτοκόλλου Bluetooth και δημιουργεί τη λεγόμενη λειτουργία δικτύου πλέγματος όπου το σήμα μεταδίδεται μεταξύ των επιμέρους προϊόντων. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να φτάσετε σε μεγάλες αποστάσεις. Φανταστείτε ότι στέκεστε στο σαλόνι και με ένα κλικ στο τηλεχειριστήριο φωτίζετε όλο το σπίτι.


Μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλεχειριστήριο στην εφαρμογή Immax NEO PRO. Μπορείτε όχι μόνο να επιλέξετε τη βασική ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των καθορισμένων φώτων, αλλά και να δημιουργήσετε έναν αυτοματισμό της ομάδας προϊόντων.

Συμβατότητα σε όλη την αγορά


Η Immax εφάρμοσε ήδη αυτή τη λειτουργία στις νέες συλλογές του έξυπνου φωτισμού design. Στην προσφορά θα βρείτε κρεμαστά, φωτιστικά οροφής και επιτραπέζια φωτιστικά. Η λειτουργία BEACON εμπεριέχεται επίσης στους έξυπνους λαμπτήρες RGB Immax NEO LITE.


Οι λαμπτήρες Immax είναι γνωστοί για τη μέγιστη συμβατότητά τους με διάφορα συστήματα. Όπως iOS, Android, φωνητικοί βοηθοί Amazon Alexa, συντομεύσεις Apple Siri και Google Assistant. Χάρη στο τσιπ TUYA, είναι επίσης πλήρως συμβατοί με προϊόντα της μάρκας LIDL και όχι μόνο.


TIP: Δοκιμάστε τη λειτουργία BEACON στο σπίτι σας. Και κάπου εδώ πρέπει να αναφέρουμε και το Immax NEO LITE ASTA φωτιστικό από τη νέα συλλογή. Εντυπωσιαστήκαμε από το σχεδιασμό του και το μέγεθός του των 125 εκατοστών.



Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i