Η βελτιωμένη εφαρμογή LEDVANCE SMART+ | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Η βελτιωμένη εφαρμογή LEDVANCE SMART+

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Φωτίστε το σπίτι σας με ένα άγγιγμα. Όλα σε μια εφαρμογή

Είναι εύκολο να αλλάξετε το χρώμα, τη θερμοκρασία, την ένταση και το χρόνο φωτισμού των φωτιστικών. Όλοι όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή LEDVANCE SMART+ Wi-Fi ή Bluetooth  το γνωρίζουν αυτό. Και τώρα είναι διαθέσιμες και οι δύο τεχνολογίες σε μία εφαρμογή. Ο έξυπνος φωτισμός έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει στους πελάτες μας μέγιστη άνεση, ευελιξία και ποικιλία. Η νέα εφαρμογή LEDVANCE SMART+ φέρνει βελτιωμένες λειτουργίες και σχεδιασμό.

Φωτίστε το σπίτι σας με ένα άγγιγμα

Χάρη στον απλούστερο, ευκρινέστερο και εξαιρετικά ανανεωμένο σχεδιασμό, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ευκολότερα τον έξυπνο φωτισμό στο σπίτι σας. Θα ελέγχετε όλα τα φώτα σας σε μία εφαρμογή με ένα άγγιγμα. Είτε ένα προς ένα, είτε σε ομάδες, είτε, για παράδειγμα, σε μεμονωμένους χώρους. Μπορείτε να τα ελέγχετε χειροκίνητα σύμφωνα με τη διάθεσή σας, αλλά μπορείτε επίσης να ορίσετε διάφορες αυτοματοποιήσεις ή ρουτίνες - χρονικά προφίλ, λειτουργίες υπό όρους ή, για παράδειγμα, ενεργοποίηση γεωγραφικής θέσης. Σύντομα, η εφαρμογή LEDVANCE SMART+ θα σας προσφέρει περισσότερη άνεση και διασκέδαση.


Συνδέστε την με το ρολόι σας

Εύκολα θα προσθέσετε έναν νέο χρήστη με τον οποίο θέλετε να ελέγχετε την εφαρμογή. Η συσκευή μπορεί επίσης να ελέγχεται με τη φωνή σας. Απλά πρέπει να ενσωματώσετε φωνητικούς βοηθούς ή εφαρμογές. Η LEDVANCE SMART+ μπορεί επίσης να συνδεθεί με Google Assistant, Amazon Alexa ή Apple Watch. Με τη νέα εφαρμογή, θα απολαμβάνετε ακόμα πιο τέλειο έξυπνο φωτισμό.


Απλά θα αντικαταστήσετε το παλιό με ένα νέο

Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή LEDVANCE SMART+ σε iOS ή Android, χρειάζεστε απλώς ένα smartphone ή tablet. Θα κατεβάσετε την εφαρμογή με τον συνηθισμένο τρόπο και θα συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας LEDVANCE SMART+ Wi-Fi. Εάν μεταφέρετε από την έκδοση Wi-Fi, τα παλιά σας δεδομένα, οι συσκευές, οι αυτοματισμοί κ.λπ. θα λειτουργούν όπως πριν. Αλλά θα πρέπει να διαγράψετε την τρέχουσα χρησιμοποιούμενη εφαρμογή LEDVANCE SMART+ Wi-Fi το συντομότερο δυνατό, καθώς θα παραμείνει ενεργή στα καταστήματα μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα. Δυστυχώς, με την έκδοση Bluetooth, το προφίλ χρήστη δεν μπορεί να μεταφερθεί μεταξύ των εφαρμογών.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις μπορείτε να βρείτε εδώ - FAQ.

Τα προϊόντα Smart+ της Ledvance μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i