Καινοτομίες για το σπίτι σας | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Καινοτομίες για το σπίτι σας

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε κάτι περισσότερο από ποιοτικά φωτιστικά. Επεκτείνουμε συνεχώς τη γκάμα μας για εσάς και το σπίτι σας!

Σίγουρα χρειάζεστε πολλά πράγματα στην καθημερινότητα σας. Έχετε ήδη κάποια, αλλά ίσως σας λείπουν ακόμη ορισμένα, ή τα υπάρχοντα χρειάζονται μια ανανέωση. Πολλά από αυτά μπορείτε να τα αγοράσετε απευθείας από εμάς και πιθανότατα δεν το γνωρίζατε καν.


Πιστολάκι μαλλιών όχι μόνο για τις γυναίκες

Ο καθένας μας γνωρίζει ότι δεν θα μπορούσε να στερηθεί ένα ποιοτικό πιστολάκι μαλλιών. Το να βγαίνετε έξω με βρεγμένα μαλλιά - ειδικά το χειμώνα ή να πηγαίνετε για ύπνο με αυτά είναι μια εξαιρετικά κακή συνήθεια. Η προσφορά μας σε σεσουάρ μαλλιών της μάρκας Sencor θα σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους τύπους. Θα βρείτε πιστολάκια μαλλιών σε διάφορα χρώματα και σχήματα. Η εργονομικά διαμορφωμένη χειρολαβή, η οποία αναδιπλώνεται, εξασφαλίζει πανεύκολη αποθήκευση και μπορείτε να τα κουβαλάτε σε κάθε σας ταξίδι. Τα μακριά καλώδια, σας χαρίζουν άνεση και ευκολία στο στέγνωμα, ενώ, μπορείτε ακόμη να επιλέξετε και ένα σεσουάρ με τεχνολογία ιόντων, η οποία εξασφαλίζει λεία μαλλιά χωρίς φριζάρισμα. Χάρη στη σταθερή θερμοκρασία, τα σεσουάρ δεν καταστρέφουν τα μαλλιά και θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι, καθώς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλαπλά επίπεδα ταχύτητας και θερμοκρασίας ή σε ένα στενότερο στόμιο για καλύτερο σχήμα.

 

Αριθμομηχανές για γρήγορους υπολογισμούς

Ποιος από εμάς δεν έχει κολλήσει μερικές φορές σε απλούς υπολογισμούς που μάθαμε στο δημοτικό; Το να έχουμε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή δυσκολία στο να μετρήσουμε κάτι στα γρήγορα, είναι μια κατάσταση που όλοι έχουμε βιώσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια αριθμομηχανή είναι άκρως απαραίτητη. Εκτός αυτού, είναι συνήθως υποχρεωτική στα σχολεία τόσο για τους μαθητές, όσο και για τους φοιτητές. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε τώρα να αγοράσετε τέτοιους βοηθούς με τη μορφή αριθμομηχανών της μάρκας Casio με ένα μόνο κλικ. Στην προσφορά μας, θα βρείτε κλασικές για τους μη απαιτητικούς χρήστες, αλλά και αριθμομηχανές με πολλές λειτουργίες και οθόνη LCD πολλαπλών γραμμών. Οι μαθητές θα εκτιμήσουν σίγουρα τις δυνατότητες υπολογισμού της τετραγωνικής ρίζας ή τις δυνατότητες αριθμών με παρενθέσεις. Επιπλέον, διαθέτουν πιο απαιτητικές μαθηματικές λειτουργίες που δεν μπορεί να λύσει μια κλασική αριθμομηχανή. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα χρώματα. Οι αριθμομηχανές λειτουργούν ως επί το πλείστον με μπαταρίες. Ωστόσο, η μέθοδος τροφοδοσίας αναγράφεται για κάθε αριθμομηχανή.

 

Καλλιεργώντας φυτά με τις ποιοτικές λάμπες LEDVANCE

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητό και από τους λάτρεις των φυτών. Το φως της ημέρας συχνά δεν είναι αρκετό για να ευδοκιμήσει η φύτευση και για να αναπτυχθούν και να ανθίσουν όλα όπως πρέπει. Μερικές φορές απαιτείται λίγη περισσότερη βοήθεια. Γι' αυτό προσφέρουμε λάμπες LED εσωτερικού χώρου από τη μάρκα LEDVANCE, οι οποίες υποστηρίζουν την ιδανική φωτοσύνθεση στα φυτά. Με αυτές τις λάμπες θα ανταπεξέλθετε άριστα στις ανάγκες κάθε φυτού. Χάρη στον χρονοδιακόπτη τους, θα μιμούνται άψογα τον ημερήσιο και νυχτερινό κύκλο του φωτός, το ύψος της κεφαλής τους θα προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις, ενώ ο αισθητήρας που διαθέτουν θα προειδοποιεί εγκαίρως για την έλλειψη νερού. Στην προσφορά μας, θα βρείτε λάμπες με ροοστάτη, τόσο σε απλό στυλ, όσο και σε ιδιαίτερο design. Απλά επιλέξτε το δικό σας.


Καρέκλες γραφείου και gaming

Το να κάθεστε σε έναν υπολογιστή μπορεί μερικές φορές να είναι επώδυνο και άβολο, εάν δεν έχετε την κατάλληλη καρέκλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επιλέξετε σωστά. Όλες οι καρέκλες γραφείου και οι πολυθρόνες της προσφοράς μας είναι κατασκευασμένες από τα καλύτερα υλικά. Χάρη σε αυτό, εσείς ή τα παιδιά σας θα κάθεστε άνετα ακόμη και μετά από πολλές ώρες. Οι μικροπόροι που διαθέτουν εξασφαλίζουν ένα απολαυστικό και ευάερο κάθισμα, ενώ θα μπορείτε να ζωντανέψετε και το χώρο gaming ή εργασίας σας επιλέγοντας μια καρέκλα με οπίσθιο φωτισμό RGB, ρυθμίζοντας μέσω τηλεχειριστηρίου το χρώμα της ανάλογα με την τρέχουσα διάθεσή σας . Τέλος, η προσαρμογή του ύψους και της πλάτης είναι αυτονόητη, και οι υψηλής ποιότητας ρόδες θα εξασφαλίσουν την άνετη μεταφορά σας όπου θέλετε.



Αλλά θα ανακαλύψετε και πολλά άλλα προϊόντα για το σπίτι σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επιπλέον, επεκτείνουμε συνεχώς τη γκάμα, ώστε να μπορείτε να βρείτε σε ένα μέρος, όσα προϊόντα χρειάζεστε για την καθημερινότητά σας. Έτσι, ο,τιδήποτε ψάχνετε για το σπίτι σας, απλά ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία Είδη σπιτιού. Είμαστε σίγουροι θα εντοπίσετε τα πάντα.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i