Κάντε το σπίτι σας πιο ατμοσφαιρικό με τα φωτιστικά Rabalux | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Κάντε το σπίτι σας πιο ατμοσφαιρικό με τα φωτιστικά Rabalux

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Κάθε γωνιά του σπιτιού σας μπορεί να είναι cosy. Τα φώτα Rabalux θα σας βοηθήσουν σε αυτό.

Η Rabalux είναι μια επωνυμία φωτιστικών με παράδοση σχεδόν τριάντα ετών και δραστηριοποιείται σε δώδεκα ευρωπαϊκές χώρες. Στο χαρτοφυλάκιό τους θα βρείτε μοντέρνα φωτιστικά που ταιριάζουν, ακόμα και στους λάτρεις του κλασικού στυλ. Η Rabalux διαθέτει μια λύση φωτισμού για όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας. Κάθε δωμάτιο είναι ιδιαίτερο και πρέπει να το λάβετε υπόψη σας κατά την επιλογή του κατάλληλου φωτισμού.

Σαλόνι

Όταν αγοράζετε φωτιστικά για το σαλόνι, σκεφτείτε όλες τις δραστηριότητες που κάνετε εκεί. Τα φώτα του σαλονιού πρέπει να μπορούν να λάμπουν έντονα, πράγμα που σημαίνει μια τιμή έως και περίπου 3 300 Kelvin (για να παίζετε επιτραπέζια παιχνίδια ή να διαβάζετε, για παράδειγμα), αλλά σε άλλες περιπτώσεις, ο διακριτικός φωτισμός είναι πιο κατάλληλος (όταν παρακολουθείτε ταινίες και χαλαρώνετε). Ο βασικός φωτισμός στο σαλόνι μπορεί να είναι ένα φωτιστικό οροφής (κρεμαστό φωτιστικό). Θα το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων που χρειάζονται έντονο κεντρικό φωτισμό. Για χαλάρωση, τα φωτιστικά δαπέδου ή τα επιτραπέζια φωτιστικά είναι ιδανικά. Κατά προτίμηση, κάποια, στα οποία μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την ένταση του φωτισμού μέσω διακόπτη dimmer.

Υπνοδωμάτιο

Παρόμοιες προτάσεις όπως για τον φωτισμό του καθιστικού, ισχύουν και για τον φωτισμό του υπνοδωματίου. Μια τιμή γύρω στα 3 000 Kelvin είναι επαρκής. Για μινιμαλιστικό φωτισμό στο υπνοδωμάτιο, χρειάζεστε βασικά μόνο δύο είδη φωτισμού: κεντρικό φωτισμό (οροφής) και δύο λάμπες στο κομοδίνο. Ο ειδικός φωτισμός μπορεί επίσης να φανεί χρήσιμος κοντά στις ντουλάπες ή πάνω από το κρεβάτι. Η προσφορά της Rabalux περιλαμβάνει επίσης προϊόντα με τηλεχειριστήριο, με το οποίο μπορείτε να τα ενεργοποιείτε και να τα απενεργοποιείτε ή να αλλάζετε την ένταση των φωτισμών απευθείας από την άνεση του κρεβατιού σας.


Μπάνιο

Ο φωτισμός κοντά στο νερό πρέπει να έχει υψηλό βαθμό στεγανότητας IP τουλάχιστον 44. Η βάση του φωτισμού του μπάνιου είναι και πάλι τα φωτιστικά οροφής, αλλά εκτός από αυτά, τα φωτιστικά τοίχου ή ένας άμεσος φωτισμός καθρέφτη είναι επίσης απαραίτητα. Η ένταση του φωτισμού στο μπάνιο θα πρέπει να φτάνει έως και 6.000 Kelvin.

Κουζίνα

Εκτός από το μπάνιο, η κουζίνα είναι επίσης ένα δωμάτιο που χρειάζεται ισχυρό φωτισμό. Θα πρέπει να φτάνει σε μια τιμή τουλάχιστον 4 000 Kelvin. Η βάση είναι και πάλι ένα φωτιστικό οροφής. Λόγω των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στην κουζίνα, ενδείκνυται επίσης η τοποθέτηση των φωτιστικών απευθείας στα κρεμαστά ντουλάπια. Τα ρυθμιζόμενα κρεμαστά φωτιστικά είναι καλύτερα για την τραπεζαρία και πάνω από το τραπέζι της τραπεζαρίας. Θα πρέπει να τοποθετούνται περίπου 60 εκατοστά πάνω από την επιφάνεια του τραπεζιού και ακριβώς πάνω από το επίπεδο των ματιών ενός καθήμενου ατόμου. Ένα θερμό φως είναι κατάλληλο, ή ένα φωτιστικό που επιτρέπει τη μείωση της έντασης του φωτισμού, για τη δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας γύρω από το γεύμα. Μην φοβάστε ούτε τις χρωματικές αποχρώσεις της λάμπας, θα προσθέσουν ένα πιο παιχνιδιάρικο στυλ στην κουζίνα.

Παιδικό δωμάτιο

Το παιδικό δωμάτιο είναι ένας άλλος τυπικός χώρος, όπου συμβαίνουν δραστηριότητες που χρειάζονται διάφορους τύπους φωτισμού. Το παιδικό δωμάτιο χρειάζεται επίσης ένα ποιοτικό φωτιστικό οροφής που θα βρειτη χρήση του, ειδικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μην ξεχνάτε την παιχνιδιάρικη διάθεση και τα χρώματα που αγαπάει κάθε παιδί. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το παιδί σας θα εκτιμήσει έναν φίλο στο κομοδίνο με τη μορφή ενός μικρού φωτιστικού. Όμως η Rabalux προσφέρει πολλά περισσότερα. Θα βρείτε επίσης φωτάκια νυκτός ή μικρά λαμπατέρ, κατάλληλα για τους μικρότερους, αλλά και για εφήβους.

Χωλ και σκάλα

Τα χωλ και οι σκάλες πρέπει να είναι εξοπλισμένα με φώτα για την ασφάλειά σας, κάτι που έχει φυσικά στο μυαλό της και η μάρκα Rabalux. Τα φωτιστικά της σκάλας μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας στα μεμονωμένα σκαλοπάτια ή στον τοίχο δίπλα τους. Ειδικά εκείνα με ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης είναι ένας ιδανικός βοηθός στο σκοτάδι. Η Rabalux θα σας προσφέρει πολλές επιλογές για το φωτισμό του διαδρόμου και της σκάλας. Από εσάς εξαρτάται ποια θα επιλέξετε.



Ψάχνετε για το τέλειο δώρο;

Ένα διακοσμητικό φωτιστικό λάβας από τη Rabalux θα μπορούσε να κάνει τον καθένα χαρούμενο.



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i