Όχι άλλα τσιμπήματα, αποκτώντας μια εντομοπαγίδα | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Όχι άλλα τσιμπήματα, αποκτώντας μια εντομοπαγίδα

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Η απόκτηση μιας υψηλής ποιότητας εντομοπαγίδας είναι ίσως μια από τις επενδύσεις που θεωρείτε λιγότερο σημαντικές. Αλλά σας υποσχόμαστε ότι δεν θα το μετανιώσετε. Φανταστείτε μόνο την απαλλαγή από το ενοχλητικό βουητό γύρω από το κεφάλι σας.

Φανταστείτε μια τέλεια καλοκαιρινή νύχτα. Κάθεστε με τους φίλους σας στο μπαλκόνι ή το κήπο, τρώτε νόστιμο φαγητό από τη ψησταριά σας, διασκεδάζετε και ξεχνάτε όλες τις έγνοιες σας. Αλλά τότε ακούτε ένα βουητό που πλησιάζει δραματικά. Και αρχίζει η μάχη ενάντια στον χρόνο. Κοιτάζετε τους ώμους, τους καρπούς και τα πόδια σας. Και πριν προλάβετε να μάθετε σε ποια σημεία του σώματός σας προσγειώθηκε ο αντίπαλός σας, είναι ήδη σε θέση να σας ρουφήξει το αίμα. Γνωρίζατε ότι μπορείτε εύκολα να αποφύγετε τέτοιες ανάλογες, τρομακτικές, περιπτώσεις;

Πολλά είδη παγίδων για έντομα

Οι εντομοπαγίδες, που θα βρείτε στην συλλογή μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fotistikosmos, μπορούν να χωριστούν σε δύο βασικές κατηγορίες - τις ηλεκτρικές και τις κλασικές. Εμφανίζονται βέβαια και όλο και περισσότεροι και πιο διαφορετικοί τύποι εντομοπαγίδων. Οι μικρές ηλεκτρικές εντομοπαγίδες λειτουργούν με βάση την αρχή του φωτισμού LED, ο οποίος είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο. Τα έντομα προσελκύονται λόγω ενός γοητευτικού φωτισμού στον οποίο δεν μπορούν να αντισταθούν. Ωστόσο, και τα μεγάλα ηλεκτρικά εντομοαπωθητικά, τα οποία λειτουργούν με ακτινοβολία UV, αποτελούν επίσης μια τέλεια επιλογή. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι το μέγεθος της περιοχής, καθώς μπορούν να συλλάβουν ευκολότερα τον απρόσκλητο επισκέπτη του party σας. Τέλος, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις λάμπες LED εξωτερικού χώρου με ενσωματωμένη παγίδα, τις ηλιακές εντομοπαγίδες, οι οποίες σας γλιτώνουν από τον πόνο των υψηλών λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, ή τις παγίδες που μπορούν να επαναφορτιστούν χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB.


Αθόρυβα, ασφαλή και άοσμα

Τα απωθητικά εντόμων της προσφοράς μας χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι είναι αθόρυβα και απολύτως ασφαλή. Επίσης, δεν παράγουν την ενοχλητική οσμή των κεριών και των διάφορων σπρει, τα οποία μπορεί μεν να λειτουργούν σε κάποιο βαθμό, αλλά έχουν το μειονέκτημα της περίεργης δυσοσμίας όλο το βράδυ. Με τις εντομαπαγίδες μας θα χαρίσετε στον εαυτό σας την ευχαρίστηση να μυρίζει μόνο τα νόστιμα αρώματα των φρεσκοψημένων λαχανικών και κρεάτων.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή εντομοπαγίδα

Πριν μπούμε σε λεπτομέρειες, πρέπει να προσθέσουμε ότι οι εντομοπαγίδες δεν είναι μόνο για τα κουνούπια. Παγιδεύουν επίσης ενοχλητικές μύγες, σφήκες, σκώρους, και άλλους μικρούς ταραξίες. Πριν αποφασίσετε ποιες παγίδες να επιλέξετε για τη βεράντα σας, θα σας βοηθήσουμε απαντώντας σε μερικές βασικές ερωτήσεις που μπορεί να σας έρθουν στο μυαλό.

1.     Πώς λειτουργούν οι εντομοπαγίδες;

Όπως αναφέραμε εν συντομία, κάποιες από τις παγίδες λειτουργούν σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ οι άλλες δεν το απαιτούν. Οι ισχυρές ηλεκτρικές εντομοπαγίδες περιέχουν λυχνίες UV (λαμπτήρες φθορισμού) ή φωτισμό LED. Οι εντομοπαγίδες προσελκύουν πρώτα το έντομο στο φως τους. Και μετά την επαφή με τα εσωτερικά πλέγματα, τα οποία βρίσκονται υπό υψηλή τάση, τα έντομα πεθαίνουν. Στην προσφορά μας, θα βρείτε προϊόντα όχι μόνο για το σπίτι σας, αλλά και για ταξίδια, όπως αυτή. Η λειτουργία των εντομοπαγίδων δεν είναι μόνο πρακτική. Μπορούν να λειτουργήσουν και ως φωτισμός. Για ορισμένες από αυτές, μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε την ένταση του φωτισμού τους ή να χρησιμοποιήσετε άλλες λειτουργίες, επειδή μπορούν να ελεγχθούν ανεξάρτητα.

2.     Ποια είναι η εμβέλεια της εντομοπαγίδας;

Η εμβέλεια των ηλεκτρικών κυρίως εντομοπαγίδων φτάνει σε τιμές από 30 έως 150 τετραγωνικά μέτρα. Έτσι, ο υπολογισμός είναι αρκετά απλός - προσαρμόστε την στο μέγεθος της έκτασης στην οποία σκοπεύετε να τη χρησιμοποιήσετε. Εάν δεν επαρκεί, η λύση είναι μια παγίδα με μεγαλύτερο εύρος ή η αγορά μεγαλύτερου αριθμού εντομοπαγίδων. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε μια ομάδα κρούσης μέσα από την οποία δεν θα καταφέρει να σας πλησιάσει κανένα κουνούπι.

3.     Τι γίνεται με τη συντήρηση;

Η συντήρηση των εντομοπαγίδων είναι απλή. Στο κάτω μέρος τους θα βρείτε έναν αφαιρούμενο και απόλυτα πλενόμενο δίσκο, στον οποίο συσσωρεύονται τα συλληφθέντα έντομα. Καθαρίστε τον και θα την έχετε και πάλι άψογη μέσα σε ένα λεπτό. Όλες οι εντομοπαγίδες της προσφοράς μας είναι φιλικές προς το περιβάλλον και δεν περιέχουν χημικές ουσίες. Και φυσικά δεν ξεχνάμε ότι οι περισσότερες παγίδες λαμβάνουν τριετή εγγύηση από εμάς.

4.     Μπορώ να αφήσω την εντομοπαγίδα έξω;

Αν και οι εντομοπαγίδες είναι ανθεκτικές στις γρατζουνιές και τη διάβρωση, οι περισσότερες (θα βρείτε εξαιρέσεις στην προσφορά μας) έχουν χαμηλότερο επίπεδο προστασίας IP, γι' αυτό καλύτερο είναι να τις μετακινήστε, στο τέλος της βραδιάς, σε στεγανό και προστατευμένο μέρος. Εναλλακτικά, μπορείτε να κρεμάσετε τις εντομοπαγίδες, που περιέχουν γάντζο, κάτω από τη στέγη του μπαλκονιού σας, χωρίς να ανησυχείτε καθόλου για την αποθήκευση τους.

5.     Μπορώ να προμηθευτώ ένα ανταλλακτικό φωτάκι για την παγίδα;

Για ορισμένους τύπους ναι. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά στην περιγραφή του επιλεγμένου προϊόντος.



Έχετε ήδη προσθέσει στο καλάθι την δική σας εντομοπαγίδα; Πιστέψτε μας, τα καλοκαιρινά σας πάρτι θα παραμείνουν πλέον ανενόχλητα και η βεράντα ή ο κήπος σας θα είναι διαθέσιμα μόνο στους προσκεκλημένους σας. Έτσι πλέον μπορείτε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Να αρχίσετε να σκέφτεστε τρόπους για να ομορφύνετε και άλλο τους εξωτερικούς σας χώρους, για παράδειγμα, με ένα νέο φωτισμό. Περιμένετε σύντομα ένα άρθρο για το φωτισμό της βεράντας.


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i