Μαύρο φωτιστικό, ένα στοιχείο design για ένα μοντέρνο σπίτι | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Μαύρο φωτιστικό, ένα στοιχείο design για ένα μοντέρνο σπίτι

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Συνώνυμο της κομψότητας και του μοντέρνου σχεδιασμού. Εφόσον μπορούμε να το πούμε αυτό για οποιοδήποτε από τα χρώματα, τότε οπωσδήποτε το επιβεβαιώνουμε και για το μαύρο. Ο φωτισμός LEDVANCE σε αυτό το χρώμα ταιριάζει απόλυτα σε πολλές γωνιές του σπιτιού σας και των εξωτερικών σας χώρων.

Η σύγχρονη γερμανική εταιρεία LEDVANCE φέρνει πάντα νέες τάσεις και προϊόντα σχεδιασμού στην αγορά των φωτιστικών. Εκτός από τα όμορφα φωτιστικά, μπορείτε επίσης να υπολογίζετε σε ποιοτικά υλικά με έμφαση στη βιωσιμότητα. Σήμερα, θα επικεντρωθούμε σε φωτιστικά μοντέρνου σχεδιασμού που συνδέονται μεταξύ τους, μέσω του γεγονότος ότι είναι κατασκευασμένα σε μαύρο χρώμα.

Το μαύρο χρώμα ταιριάζει παντού

Το γεγονός ότι το μαύρο χρώμα είναι ένα συνώνυμο της κομψότητας και του στυλ δεν ισχύει μόνο για τα ρούχα. Στοιχεία αυτού του χρώματος χρησιμοποιούνται όλο και πιο συχνά στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους. Και αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Το μαύρο χρώμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για την εσωτερική επίπλωση μεγάλων και μικρότερων χώρων και δημιουργεί μια τέλεια βάση για συνδυασμό με άλλα στοιχεία, τα οποία περιλαμβάνουν ξύλινα έπιπλα, χρυσό ή λευκό χρώμα.

Σαλόνι

Το σαλόνι είναι ο πρώτος χώρος για τον οποίο θα μιλήσουμε. Μπορείτε να επιλέξετε φωτισμό σε μαύρο χρώμα ανάλογα με το γούστο σας. Συνιστούμε φωτιστικά σε μαύρο χρώμα για οποιοδήποτε φωτιστικό στο σαλόνι - από φωτιστικά οροφής, επιδαπέδια ή επιτραπέζια φωτιστικά, μέχρι τον οπίσθιο φωτισμό του τοίχου του σαλονιού ή οθόνες τηλεόρασης. Ο τοίχος του καθιστικού είναι ένα παράδειγμα με τα οποίο ο μαύρος φωτισμός θα εναρμονιστεί τέλεια. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού θα είναι ένα σαλόνι με διαχρονική εμφάνιση, το οποίο εσείς ή οι επισκέπτες σας δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε το γεγονός ότι τα έντονα μαύρα στοιχεία στις άκρες ή στο κέντρο ενός χώρου (όπως τα πολύφωτα) είναι καλό να συντονιστούν με έγχρωμα ή ξύλινα έπιπλα και αξεσουάρ. Καταλληλότερες είναι οι ζεστές χρωματικές αποχρώσεις, ειδικά τα πορτοκαλί ή κίτρινα χρώματα ξεχωρίζουν πραγματικά σε συνδυασμό με το μαύρο.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Η πρώτη μας συμβουλή για φωτιστικό οροφής που προορίζεται για το σαλόνι είναι το το φωτιστικό SMART+ MAGNET με το οποίο μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε όχι μόνο τη φωτεινότητα, αλλά και τη θερμοκρασία χρώματος στο εύρος από 3.000 έως 6.500 Kelvin.

Ένα άλλο πανέμορφο κομμάτι είναι το κρεμαστό φωτιστικό DECOR, που συνδυάζει το μαύρο εξωτερικό και το λευκό-χρυσό εσωτερικό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και πολλά άλλα φωτιστικά σε μαύρο και χρυσό σχεδιασμό και να δημιουργήσετε ένα κομψό σύνολο.

Το Φωτιστικό δαπέδου CONE θα σας φανεί χρήσιμο κατά τη διάρκεια της χαλάρωσης σας σε έναν καναπέ. Είναι ιδιαίτερο λόγω του μινιμαλιστικού του σχεδιασμού.




Υπνοδωμάτιο

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του μαύρου εσωτερικού φωτισμού είναι ότι συμπληρώνεται πάντα από το χρώμα της ίδιας της δέσμης φωτός, γεγονός που δημιουργεί μια ευχάριστη και ζεστή σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο χρωματικών αποχρώσεων. Αυτό ακριβώς είναι που κάνει τα μαύρα στοιχεία φωτισμού να ταιριάζουν εξαιρετικά στα υπνοδωμάτιά μας. Σε γενικές γραμμές, η βάση του φωτισμού της κρεβατοκάμαρας είναι κυρίως το φωτιστικό οροφής στο κέντρο του δωματίου και συνήθως τα φωτιστικά στα κομοδίνα. Ειδικά για αυτά, το μαύρο χρώμα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορείτε να το συμπληρώσετε τέλεια με μια γυάλινη λάμπα και ξύλινα στοιχεία για να κάνετε το δωμάτιο ακόμα πιο ζεστό. Έτσι δεν θα γίνει μόνο χώρος ύπνου, αλλά θα το αναζητάτε με χαρά και για στιγμές χαλάρωσης, ίσως με ένα καλό βιβλίο στο χέρι.

TIP: Για το κομοδίνο, μπορούμε να σας προτείνουμε το κομψό επιτραπέζιο φωτιστικό PIPE σε φινετσάτο μαύρο χρώμα. Γίνεται τέλειο σε συνδυασμό με τις λάμπες SMART+ που παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα. Αυτά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ελέγχου μέσω της εφαρμογής LEDVANCE SMART+ Bluetooth App ή την υποστήριξη φωνητικού ελέγχου μέσω Google Home και Alexa.

Εργασία

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι από εμάς έπρεπε να εργαστούμε από το σπίτι. Αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την ομάδα ανθρώπων και το σπίτι σας περιλαμβάνει μια γωνιά εργασίας ή ολόκληρο γραφείο, χρειάζεστε επίσης ποιοτικά φωτιστικά. Εκτός από το φωτιστικό οροφής τα επιτραπέζια και, ενδεχομένως, τα επιδαπέδια φωτιστικά για το χώρο χαλάρωσης, οι λιγότερο συνηθισμένοι τύποι φωτιστικών είναι επίσης κατάλληλοι βοηθοί κατά τη διάρκεια της εργασίας. Θα τους εκτιμήσετε μόλις τους ανάψετε για πρώτη φορά. Ένας από αυτούς είναι ο φωτισμός οθόνης.

TIP: Το ρυθμιζόμενο φωτιστικό οθόνης από τη σειρά SUN@HOME θα εκτιμήσουν κυρίως τα μάτια σας, επειδή οι λειτουργίες του προλαμβάνουν την κούραση τους. Καταστέλλουν σημαντικά την επιβλαβή μπλε συνιστώσα του χρωματικού φάσματος. Και εκτός από μια σειρά άλλων πλεονεκτημάτων, περιλαμβάνουν επίσης μια λειτουργία βιολογικού ρυθμού που αλλάζει αυτόματα τη θερμοκρασία χρωματολογίας του φωτισμού κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και τη φωτεινότητά του.

Μπάνιο

Ένας άλλος χώρος στον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο μαύρος φωτισμός είναι το μπάνιο. Όταν σκέφτεστε να αγοράσετε φωτιστικά, πρέπει να σκεφτείτε όλα τα μέρη του χώρου που θα πρέπει να φωτίσετε. Η βάση, όπως και σε κάθε άλλο χώρο, είναι το φωτιστικό οροφής, ωστόσο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπάνιο χωρίς ένα φωτισμό καθρέφτη. Τα φωτιστικά τοίχου είναι επίσης μια καλή επιλογή. Λόγω της τυπικής εμφάνισης του δωματίου, στο οποίο κυριαρχούν στοιχεία λευκού χρώματος (τουαλέτα, νιπτήρας), ενδεχομένως γκρι ή μαύρων αποχρώσεων (ντους και κεφαλή, βρύσες), το μεγάλο ζωντάνεμά του είναι τα ξύλινα ή χρωματιστά διακοσμητικά. Με τα φωτιστικά μπάνιου, καλό είναι να προσέχετε την προστασία IP τους. Αυτό σημαίνει πώς να είναι σχεδιασμένα για επαφή με νερό/υγρασία. Επιπλέον, τα φυτά συχνά υποτιμώνται στο μπάνιο - ωστόσο αποτελούν μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε χώρο.

TIP: Ένα φωτιστικό μπάνιου SMART+ Bath θα αποτελέσει μια πολύ έξυπνη επιλογή, ώστε οι γυναίκες να βλέπουν τέλεια όταν κάνουν το μακιγιάζ τους και οι άνδρες να ξυρίζονται στην εντέλεια. Μπορείτε επιπρόσθετα να το ελέγξετε μέσω της εφαρμογής LEDVANCE SMART+ WiFi App ή μέσω φωνητικού ελέγχου από το Amazon Alexa ή το Google Home.




Εξωτερικός φωτισμός


Τέλος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μιλήσουμε για τους εξωτερικούς χώρους. Και μπορούμε να πούμς με σιγουριά ότι ο φωτισμός μαύρου χρώματος ταιριάζει παντού στους εξωτερικούς χώρους. Ο φωτισμός τοίχου είναι η πρώτη επιλογή. Τα φωτιστικά σε αυτό το χρώμα (είτε μιλάμε για φωτιστικά, είτε ακόμα και για ηλιακό φωτισμό) είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για βεράντες ή χώρους κήπου, αλλά και συμπληρώνουν τέλεια και την επιφάνεια της πισίνας.

TIPS: Ο φωτισμός τοίχου δεν μπορεί να λείπει από τον κήπο σας. Μια εξαιρετική επιλογή είναι το φωτιστικό LED με αισθητήρα ENDURA, που αντιδρά σε οποιαδήποτε κίνηση κοντά σας.

Η σειρά ENDURA περιλαμβάνει επίσης ένα εκλεπτυσμένο φωτιστικό εξωτερικού χώρου που θα πλαισιώσει τέλεια το μονοπάτι του κήπου σας και θα καθοδηγήσει τα βήματά σας όταν σκοτεινιάζει.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i