Μεταμορφώστε το κήπο σας με τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου Philips Hue | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Μεταμορφώστε το κήπο σας με τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου Philips Hue

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Ιδιαίτερα φωτιστικά που θα αλλάξουν θεαματικά την εμφάνιση του κήπου σας και που μπορείτε να ελέγχετε πανεύκολα μέσω ενός smartphone. Αυτά είναι τα φωτιστικά της Philips Hue.

Ο πιο έξυπνος διακόπτης

Σας αρέσει η ιδέα να ξαπλώνετε σε μια αιώρα στη βεράντα ή τον κήπο σας το βράδυ και να ρυθμίζετε το φως με το πάτημα ενός κουμπιού ή με ένα smartphone; Με τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου Philips Hue, αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Το μπαλκόνι ή ο κήπος σας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους. Είναι ο χώρος χαλάρωσης και ηρεμία σας. Είναι ο χώρος όπου μπορούν να γίνουν ατελειώτες συζητήσεις αλλά και αμέτρητα φαγοπότια. Με τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου Philps Hue Smart , ο χώρος σας αυτός μπορεί να αποκτήσει ακόμη ένα πλεονέκτημα. Την άνεση της ρύθμισης του φωτισμού του από οπουδήποτε θελήσετε εσείς. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να πάρετε το smartphone σας και να ρυθμίσετε τα πάντα από την άνεση σας. Πρέπει μόνο να κατεβάσετε μια εφαρμογή και να ρυθμίσετε επιτυχώς τα πάντα από απόσταση. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα φώτα σας. Μπορείτε επίσης να χαμηλώσετε τον φωτισμό ανάλογα με τις ανάγκες σας. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών τύπων υπαίθριων φωτιστικών Hue Philips που δεν θα σας εξυπηρετήσουν απλώς τέλεια, αλλά θα προσδώσουν επίσης μια όμορφη πινελιά και μια απροσδόκτητη άνεση στον εξωτερικός σας χώρο.



Για τα περισσότερα από αυτά τα έξυπνα φωτιστικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε και χρώματα. Για παράδειγμα, τα φωτιστικά σποτ LED από τη σειρά White And Color Ambiance series, θα φαίνονται υπέροχα. Αυτά μπορούν να ελεγχθούν με την φωνή σας. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός τους σίγουρα θα ευχαριστήσει εσάς και τους καλεσμένους σας. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε ένα σετ 3 τεμαχίων. Μέχρι 5 συσκευές μπορούν να συνδεθούν με τον μετασχηματιστή. Μπορούν να ελεγχθούν και πάλι από οπουδήποτε.



Αλλά ίσως χρειάζεστε μόνο ένα φωτιστικό τοίχου. Υπάρχει επίσης μια τεράστια ποικιλία από αυτά. Δεν πρέπει να χάσετε το επιτοίχιο φωτιστικό τοίχου εξωτερικού χώρου LED RGB, το οποίο μπορείτε να βρείτε σε δύο χρώματα. Μαύρο και ματ χρώμιο. Μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο φωτισμού και να επιλέξετε από έως και 16 εκατομμύρια χρώματα. Μπορεί να συνδεθεί με την υπάρχουσα γέφυρα σας Hue και στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του.



Μια πολύ σύγχρονη και ανατρεπτική εμφάνιση στον κήπο σας μπορεί να προσδώσει και ένα εξωτερικό φωτιστικό Hue White and Color Ambiance. Εδώ μπορείτε επίσης να ορίσετε τον χρόνο φωτισμού. Αυτό το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό αλουμίνιο και σκληρυμένο γυαλί. Έτσι είναι πολύ ανθεκτικό σε όλες τις εξωτερικές επιρροές. Επιπλέον, εμπίπτει στην κατηγορία προστασίας IP65, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι για την τέλεια ανθεκτικότητα του. Μπορείτε να το ελέγχετε επίσης, χρησιμοποιώντας ένα smartphone ή με τη φωνή.



Και αν δεν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο φωτιστικό, οι λαμπτήρες της Philips Hue θα σας λύσουν τα χέρια. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για οποιοδήποτε φωτιστικό. Αλλά είναι απαραίτητο να πάρετε τη σωστή πρίζα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ολόκληρο setter, και να βρείτε επίσης και μια συσκευή διασύνδεσης Hue Bridge εκτός από τους λαμπτήρες. Είναι επίσης συμβατοί με το Amazon Alexa Apple Helekit και το Google Home. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αυτοί οι λαμπτήρες μπορούν να ελεγχθούν τόσο από ένα smartphone όσο και από την φωνή.

Philips Hue φωτιστικά εσωτερικού χώρου

Τα εξωτερικά φωτιστικά Philips Hue προσφέρονται σε μια πραγματικά ευρεία γκάμα, ώστε όλοι να μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει. Εκτός από τα εξωτερικά φωτιστικά, η Philips Hue προσφέρει επίσης και φωτιστικά εσωτερικού χώρου. Είτε χρειάζεστε ένα νέο πολύφωτο, λάμπα ή φωτιστικό οροφής. Θα βρείτε όλους τους τύπους φωτιστικών που λείπουν από το σπίτι σας ή που θα θέλατε να τους αντικαταστήσετε με τους παλιούς σας. Μια επιλογή από μεγάλο αριθμό χρωμάτων, δυνατότητας αυξομείωσης φωτισμού και διάφορες άλλες ρυθμίσεις που μπορούν επίσης να ρυθμιστούν μέσω τηλεχειριστηρίου, smartphone ή tablet.


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i