Τα δημοφιλή φωτιστικά εξωτερικού χώρου hue και η χρήση τους | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Φωτιστικά Εξωτερικού Χώρου HUE

Πλεονεκτήματα του έξυπνου φωτισμού Philips Hue

Με τον έξυπνο φωτισμό Philips Hue, θα έχετε άμεσο έλεγχο του φωτισμού σας. Οι καθημερινές δραστηριότητες γίνονται πολύ πιο εύκολες με το σωστό φωτισμό. Η Philips Hue θα σας βοηθήσει να σηκωθείτε εύκολα και να ενεργοποιηθείτε άμεσα κατά τη διάρκεια του πρωινού σας, θα βοηθήσει τα παιδιά σας να συγκεντρωθούν στην εργασία τους και στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, θα σας δώσει τη σωστή ρύθμιση φωτισμού για διάβασμα ή χαλάρωση.

Απλή εγκατάσταση

Απλή εγκατάσταση

Η εγκατάσταση του φωτισμού Philips Hue είναι απλή. Η εγκατάσταση διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και δεν χρειάζεται να αλλάξετε την ηλεκτρική καλωδίωση στο σπίτι σας.

Ευρεία προσφορά

Ευρεία προσφορά

Από τον έξυπνο φωτισμό, τις ταινίες LED, τα φωτιστικά εσωτερικού χώρου έως τον εξωτερικό φωτισμό, η Philips Hue προσφέρει μια λύση για όλους.

Εγγύηση ποιότητας

Εγγύηση ποιότητας

Για περισσότερα από 10 χρόνια, τα προϊόντα Philips Hue είναι συνώνυμα της ποιότητας και της εξέλιξης. Το οικοσύστημα Hue λειτουργεί αξιόπιστα και η εφαρμογή είναι καλά οργανωμένη και ενημερώνεται τακτικά.

Ατμόσφαιρα

Ατμόσφαιρα

Αλλάζοντας τη φωτεινότητα, το χρώμα και τη θερμοκρασία του φωτισμού, μπορείτε να αλλάξετε αμέσως την ατμόσφαιρα του χώρου.

Ανακαλύψτε όλες τις λειτουργίες

Πώς να ξεκινήσετε με την Philips Hue

Η ρύθμιση είναι απλή και ο έλεγχος είναι ακόμη πιο απλός. Για να ξεκινήσετε θα χρειαστείτε μόνο τη λάμπα ή το φωτιστικό Philips Hue και την εφαρμογή Hue. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε τη συσκευή Hue Bridge ανά πάσα στιγμή για να αποκτήσετε το πλήρες σύνολο των λειτουργιών έξυπνου φωτισμού.

Λάμπα Philips Hue

Εγκαταστήστε τις λάμπες Philips Hue

Οι έξυπνες λάμπες αποτελούν τη βάση του συστήματος Philips Hue. Ξεβιδώστε τον κανονικό λαμπτήρα και εγκαταστήστε τον λαμπτήρα Philips Hue. Αν θέλετε να ελέγχετε το φωτιστικό μέσω διακόπτη, ο λαμπτήρας θα λειτουργεί όπως κάθε συνηθισμένος λαμπτήρας.

Εφαρμογή Philips Hue

Κατεβάστε την εφαρμογή Hue

Θα ανακαλύψετε τη μαγεία του φωτισμού Philips Hue, ενώ θα τον ελέγχετε μέσω της εφαρμογής Hue ή του τηλεχειριστηρίου. Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τη φωτεινότητα και, ανάλογα με τον τύπο του λαμπτήρα, μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία ή ακόμη και να επιλέξετε από 16 εκατομμύρια χρώματα.

Philips Hue bridge

Προσθέστε τη συσκευή Hue Bridge

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες του φωτισμού Philips Hue με τη συσκευή Hue Bridge. Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτοματοποίηση και άλλες χρήσιμες λειτουργίες για έως και 50 φωτιστικά στο σπίτι σας. Η συσκευή Hue Bridge αποτελεί μέρος όλων των πακέτων εκκίνησης.

Μάθετε περισσότερα

Ελέγξτε την Philips Hue με τον δικό σας τρόπο

Η Philips Hue προσφέρει έναν απλό και άνετο τρόπο ελέγχου του οικιακού φωτισμού. Χάρη στη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, από κομψά τηλεχειριστήρια μέχρι αισθητήρες κίνησης, έχετε τα φωτιστικά σας πάντα υπό έλεγχο. Η καλοδουλεμένη εφαρμογή και ο έλεγχος μέσω φωνητικών βοηθών είναι αυτονόητα.

Philips Hue Αισθητήρας κίνησης

Αισθητήρας κίνησης

Ενεργοποιήστε τα φωτιστικά με μια κίνηση. Λειτουργεί με μπαταρία και μπορείτε εύκολα να τον εγκαταστήσετε οπουδήποτε.

Αγοράστε το
Philips Hue Tap Dial Switch

Tap Dial Switch

Ελέγξτε έως και τρεις χώρους ή ζώνες. Στρέφοντας τον εξωτερικό δακτύλιο, αλλάζετε τη φωτεινότητα του φωτισμού. Το τηλεχειριστήριο μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο, να τοποθετηθεί σε μαγνητική επιφάνεια ή να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο.

Αγοράστε το
Philips Hue Dimmer Switch

Dimmer Switch

Εναλλαγή μεταξύ ρυθμιζόμενων σκηνών. Ομαλή ρύθμιση του φωτισμού. Τοποθετήστε το σε τοίχο ή σε μαγνητική επιφάνεια.

Αγοράστε το
Philips Hue Μονάδα διακόπτη τοίχου

Μονάδα διακόπτη τοίχου

Εγκατάσταση πίσω από έναν κανονικό διακόπτη. Η μονάδα θα φροντίσει ώστε τα φωτιστικά να είναι πάντα ενεργοποιημένα. Η ρύθμιση των scenes για μεμονωμένα φωτιστικά ή σε ολόκληρο το χώρο/ζώνη γίνεται μέσω ενός κλασικού διακόπτη.

Αγοράστε το
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Υποκατηγορία: Φωτιστικά Εξωτερικού Χώρου HUE - Επόμενη υποκατηγορία

Περιγραφή της κατηγορίας

Τα δημοφιλή φωτιστικά εξωτερικού χώρου Hue και η χρήση τους


Αν είστε λάτρης του έξυπνου φωτισμού και αν θέλετε ο φωτισμός εσωτερικού χώρου να μπορούσε να ελέγχετε απο μια εφαρμογή, τότε είστε το σωστό ηλεκτρονικό κατάστημα. Εδώ θα βρείτε το γνωστό πια σε όλους… φωτισμός Phillips Ηue που θα σας λύσει τα χέρια. Τα φώτα τοίχου Hue και τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου Hue ελέγχονται μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό σας και κάνουν τη ζωή σας όσο πιο απλή γίνεται. Τα Phillips Hue φώτα τοίχου υπάρχουν σε πολλά σχέδια και χρώματα για όλους τους τύπους σπιτιών. Υπάρχουν επίσης λάμπες εξωτερικού χώρου Hue , φωτισμός οροφής hue, φωτιστικά τοίχου Hue και επιδαπέδιες λάμπες Hue . Αφού περιηγηθείτε στη σελίδα μας και βρείτε για παράδειγμα τη λάμπα εξωτερικού χώρου Hue που σας ενδιαφέρει, ρίξτε μια ματιά στις προσφορές μας και επωφεληθείτε των προσφορών μας και της δωρεάν αποστολής μας με αγορές άνω των 70 ευρώ.
Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1993 – 2024 Donoci®. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i