Μοναδική τεχνολογία των φωτιστικών SUN@HOME | Fotisti kosmos

Δωρεάν αποστολή πάνω από 70 €

60 ημέρες πολιτική επιστροφής

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων

+30 2311320445

Σύνδεση / Εγγραφή

0

0,00

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Αγοράστε περισσότερα για #τιμή# και θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ."

Μοναδική τεχνολογία των φωτιστικών SUN@HOME

Ζωή

Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά
Έξυπνος φωτισμός

Κάποιοι από εμάς αποκτούν ένα νέο smartphone κάθε χρόνο. Γνωρίζατε όμως ότι ορισμένες έξυπνες τεχνολογίες μπορούν να αποβούν χρήσιμες και για την υγεία σας;

Η τεχνολογία SUN@HOME

Ο βιορυθμός του καθενός μας καθορίζεται από την εναλλαγή φωτός και σκότους που υπάρχει στο εξωτερικό περιβάλλον. Τι γίνεται όμως αν περνάτε διαδοχικές μέρες ή βράδια μόνο μέσα στο σπίτι; Τότε μπορείτε να προσκαλέσετε τον ήλιο στο εσωτερικό σας χώρο, χάρη στο νέο φωτισμό SUN@HOME της μάρκας LEDVANCE, που προλαβαίνει τεχνολογικά την ημερομηνία που έχει κυκλωθεί στο ημερολόγιό σας.


Πλήρης νίκη της σειράς LEDVANCE


Πρωτίστως, η μοναδικότητα της τεχνολογίας LEDVANCE έγκειται στο γεγονός ότι καταφέρνει να υποστηρίζει τέλεια τον ρυθμό της ζωής σας προσομοιώνοντας τις αλλαγές στις συνθήκες φωτισμού γύρω σας. Αυτό σημαίνει ότι θα κοιμάστε καλύτερα τη νύχτα και θα αισθάνεστε πιο χαλαροί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό επίσης, θα έχει ως αποτέλεσμα τη ρύθμιση των καταλληλότερων πάντα συνθηκών φωτισμού κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων σας - από τις πρωινές εργασίες, μέσω της συγγραφής ηλεκτρονικών μηνυμάτων πίσω από μια οθόνη, μέχρι την ανάγνωση ενός συναρπαστικού βιβλίου πριν πέσετε για ύπνο.


Το μυστικό βρίσκεται στην τεχνολογία HCL (Human Centric Lighting ή στα ελληνικά, Ανθρωποκεντρικός φωτισμός) που βελτιστοποιεί το φως χρησιμοποιώντας LED πλήρους φάσματος SunLike, τα οποία αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Η διασπορά του φωτός σε τιμές από 2 200K έως 5 000K είναι το κλειδί για την επίτευξη των ιδανικών συνθηκών φωτισμού στο σπίτι σας. Επίσης, οι υψηλές τιμές CRI (πάνω από 95) θα ζωντανέψουν τα χρώματα γύρω σας, όπως ακριβώς κάνουν οι ακτίνες του ήλιου. Ενδεικτικά - ο ήλιος φτάνει σε δείκτη χρωματικής απόδοσης 100, η κλασική πηγή LED έχει τιμή 80. Σημαντικό στοιχείο είναι επίσης η καταστολή του φάσματος του μπλε φωτός, το οποίο μπερδεύει τον ύπνο και προσπαθεί να καθυστερήσει αφύσικα την κόπωση μας.


Ευρηματικότητα με κάθε ακτίνα


Τα επιχειρήματα για τους λόγους που θα πρέπει να αποκτήσετε την τεχνολογία LEDVANCE για το σπίτι σας δεν τελειώνουν εδώ. Ο έξυπνος χειρισμός συνιστά επίσης έναν τέλειο βοηθό. Μπορείτε εύκολα να αλλάζετε μόνοι σας τον φωτισμό, ανάλογα με τη δραστηριότητα που κάνετε τη δεδομένη στιγμή. Από την συγκεντρωμένη εργασία σε ισχυρότερο φωτισμό, μέχρι το αμυδρό φως για να γίνει το σπίτι σας πιο ευχάριστο. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τον φωτισμό, για παράδειγμα, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Ρυθμίσεις εξασθένισης του φωτισμού, χρονοδιακόπτης, αυτοματισμός ή φωνητικός έλεγχος. Αυτός είναι μόνο ένας σύντομος κατάλογος των λειτουργιών που προσφέρει η LEDVANCE. Και, φυσικά, μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει με τον χειρισμό.


Και μην ξεχνάτε τις καινοτόμες τεχνολογίες LightSHIELD. Πρόκειται για μια διαφανή επίστρωση που εμποδίζει την ανάπτυξη μικροβίων  και τα βακτηρίων. Επιπλέον, απορροφά τις δυσάρεστες οσμές στο σπίτι σας. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, για όλα τα προϊόντα SUN@HOME παρέχουμε μια παρατεταμένηπενταετή εγγύηση.


Γιατί χρειάζεστε τα προϊόντα της σειράς SUN@HOME στο σπίτι σας; Συνοπτικά και κατανοητά:


✓ Έχουν την καλύτερη ποιότητα φωτισμού με δείκτη χρωματικής απόδοσης CRI > 95

✓ Χάρη στη μίμηση του φωτός της ημέρας, έχουν θετική επίδραση στη ρύθμιση του φυσικού βιολογικού ρυθμού.

✓ Καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων στο εύρος των τιμών από 2 200K - 5 000K.

✓ Είναι έξυπνα, ρυθμιζόμενα και ελέγχονται ασύρματα μέσω μιας εφαρμογής

✓ Η ειδική επίστρωσή τους συμβάλλει στην αποφυγή ανάπτυξης βακτηρίων και μικροβίων.

✓ Παρέχουμε πενταετή εγγύηση για αυτά τα προϊόντα


Προσθέστε μια μοναδική επένδυση για μια ευτυχισμένη ζωή στο καλάθι σας.

Κάντε κλικ.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα