Νέα από το e-shop μας | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Νέα από το e-shop μας

Τα νέα του fotistikosmos.gr

Ζωή

Είμαστε περήφανοι που γίνεστε πελάτες μας και απολαμβάνουμε την ικανοποίηση σας. Αυτό είναι το κίνητρο μας για να προσπαθούμε πάντα να φέρνουμε νέα προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας αλλά και που να συμβαβίζουν με τις σύγχρονες τάσεις.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία από πανέμορφα φωτιστικά και έξυπνα προϊόντα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικούς τύπους φωτισμού για κάθε δωμάτιο και σε κάθε στυλ. Φωτιστικά από βιτρό, σκανδιναβικά φωτιστικά και ποικίλα φωτιστικά εξωτερικού χώρου κυριαρχούν. Προσπαθούμε πάντα να εξελισσόμαστε και να φέρνουμε νέα φωτιστικά και χρηστικά προϊόντα για το σπίτι σας που θα σας κάνουν πραγματικά χαρούμενους.



Η προσπάθεια να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι για εσάς συμβαδίζει με την εξελισσόμενη τεχνική πρόοδο, η οποία μας είναι πολύ οικεία. Στο e-shop μας, μπορείτε να βρείτε διάφορα σύγχρονα φωτιστικά LED ή έξυπνα φωτιστικά με την καλύτερη ποιότητα και σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις.

Για να ενισχύουμε συνεχώς την προσφορά μας σε προϊόντα , συνεργαζόμαστε με νέους και αξιόλογους κατασκευαστές. Η γκάμα των προϊόντων μας αυξάνεται, έτσι ώστε η προσφορά να είναι πολύ ευρεία και να βρίσκετε πάντα ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Χάρη στον μεγάλο αποθηκευτικό μας χώρο, διατηρούμε όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα σε απόθεμα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα μπορούν να σας παραδοθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την παραγγελία σας



Επειδή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει επεκταθεί στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, έχουμε συνηθίσει να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις πολλών τύπων πελατών. Χάρη στο ευρύ φάσμα των προσφερόμενων προϊόντων, οι σχεδιαστές και οι αρχιτέκτονες αγαπούν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επιστρέφουν σε εμάς. Η νίκη μας στον διαγωνισμό ShopRoku στην Heureka (τη μεγαλύτερη πύλη αγορών και συγκριτική μηχανή τιμών και ποιότητας υπηρεσιών στο τσεχικό διαδίκτυο) αποτελεί επίσης απόδειξη της ικανοποίησης των πελατών μας.

Για κάθε αγορά πάνω από ένα ορισμένο ποσό θα λαμβάνετε δωρεάν αποστολή ή ένα δώρο .Τέλος, είμστε περήφανοι για την περίοδο εγγύησης μας, η οπόια είναι μεγαλύτερη από τη νόμιμη, αποδεικνύοντας ότι πιστεύουμε στην ποιότητα των προϊόντων μας.



Ττο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα ανανεώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα . Κύριος στόχος μας είναι η ικανοποίηση όλων των πελατών. Θα χαρούμε πολύ αν το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i