Επέκταση της εγγύησης έως 5 έτη | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Επέκταση της εγγύησης έως 5 έτη

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Όποιο φωτιστικό και αν αγοράσετε, η διάρκεια ζωής του είναι πάντα σημαντική. Επειδή δεν φοβόμαστε αλλά, αντιθέτως, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα των φωτιστικών μας, προσφέρουμε εκτεταμένη εγγύηση για όλους τους τύπους φωτισμού.

Εγγύηση για τα φωτιστικά  = εγγύηση ικανοποίησης

Κάθε φορά που αγοράζετε ένα καινούργιο προϊόν, σας ενδιαφέρει σίγουρα και η περίοδος εγγύησης.  Με τα φωτιστικά μας, έχετε αυτόματα περίοδο εγγύησης όχι μόνο δύο, αλλά τριών ετών.  Δεν χρειάζεται να το ζητήσετε πουθενά, η τριετής εγγύηση για τα φωτιστικά είναι αυτονόητη και αυτόματη .  Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια τόσο μακρά εγγύηση επειδή πιστεύουμε στην ποιότητα των προσφερόμενων φωτιστικών και όλων των προϊόντων μας και γνωρίζουμε ότι θα σας εξυπηρετήσουν για πολλά χρόνια.


Τα μόνα που δεν καλύπτονται από αυτή την τριετή εγγύηση είναι οι λαμπτήρες.

Ωστόσο, υπάρχουν επίσης φωτιστικά στα οποία έχουμε προσθέσει κάτι περισσότερο στην εγγύηση. Για τα επαγγελματικά φωτιστικά, τα οποία χρησιμεύουν ως εξωτερικός φωτισμός, έχουμε επεκτείνει την εγγύηση τους για 5 χρόνια. Και αυτό είναι υπεραρκετό θεωρούμε για να πιστέψετε πραγματικά στην ποιότητά τους και στην αξιοπιστία τους.


Άλλες παροχές

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε από εμάς, αυτή η μακρά εγγύηση δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα που θα έχετε.Εάν κατά τη αγορά και την μετέπειτα παραλαβής ενός προϊόντος μας,διαπιστώσετε ότι τελικά δεν ήταν ακριβώς αυτό που σας χρειαζόταν, έχετε έως και 60 ημέρες για να το επιστρέψετε.  Επιπλέον, αν αγοράσετε προϊόντα αξίας πάνω από 70 EUR από εμάς, θα λάβετε δωρεάν αποστολή.


Οι χρόνοι παράδοσης των παραγγελθέντων προϊόντων είναι πολύ γρήγοροι.  Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι διαθέτουμε περισσότερα από 1.180.000 προϊόντα σε απόθεμα. Άλλα οφέλη είναι επίσης τα δώρα, τα οποία παρέχουμε όταν αγοράζετε πάνω από ένα ορισμένο ποσό. 


Με μια αγορά από εμάς, δεν θα λάβετε μόνο τα προϊόντα που παραγγείλατε.  Επιπλέον, θα λάβετε διάφορα μπόνους και παροχές που θα σας εντυπωσιάσουν.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i