Νέα σειρά φωτιστικών εξωτερικού χώρου της Philips | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Νέα σειρά φωτιστικών εξωτερικού χώρου της Philips

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Υψηλή ποιότητα, κομψότητα και προηγμένη τεχνολογία. Αυτές οι ιδιότητες συνδέουν όλες τις νέες σειρές και τα προϊόντα εξωτερικού φωτισμού της Philips. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα κλασικού, ηλιακού και χαμηλής τάσης φωτισμού.

Σας παρουσιάζουμε τα νέα προϊόντα στην κατηγορία των φωτιστικών και αξεσουάρ εξωτερικού χώρου της Philips. Ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και το ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που παρέχουν. Στην προσφορά μας θα βρείτε κλασικά φωτιστικά εξωτερικού χώρου, καθώς και τύπους ηλιακών και χαμηλής κατανάλωσης φωτιστικών.


Philips GardenLink

Απλή εγκατάσταση και έλεγχος, υψηλή αντοχή, μέγιστη ασφάλεια. Και τέλος, μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κατασκευασμένων από υλικά υψηλής ποιότητας. Αυτή είναι η σειρά Philips GardenLink.

Απλή εγκατάσταση και έλεγχος

Μπορείτε να τα εγκαταστήσετε εύκολα και με ασφάλεια μόνοι σας με τη βοήθεια των συνδέσμων Twist & Lock. Το μόνο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι μια τυπική πρίζα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα έγκειται στη δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών φωτιστικών σε ένα μόνο τροφοδοτικό. Κάθε φωτιστικό διαθέτει τον ίδιο σύνδεσμο Twist & Lock για εύκολη εγκατάσταση και σύνδεση, παρέχοντας μέγιστη συμβατότητα για ολόκληρο το σύστημα. Μπορείτε να μετακινήσετε τα φωτιστικά και τα αξεσουάρ ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και να φωτίσετε κατάλληλα κάθε γωνιά του κήπου σας.

Υψηλή αντοχή και μέγιστη ασφάλεια

Τα προϊόντα της σειράς GardenLink αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε καιρό και εποχή, καθώς διαθέτουν υψηλό βαθμό στεγανότητας IP (αντοχή σε εξωτερικές επιδράσεις). Ξεχωρίζουν επίσης με το υψηλό επίπεδο ασφαλείας τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι λειτουργούν με χαμηλή τάση. Τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα σας θα είναι όσο το δυνατόν περισσότερο προστατευμένα.

Υλικά υψηλής ποιότητας που διαρκούν

Ο φωτισμός είναι ειδικά διαμορφωμένος για εξωτερικούς χώρους και γι' αυτό είναι κατασκευασμένος από πεπιεσμένο αλουμίνιο και τα καλύτερα συνθετικά υλικά. Επιπλέον, τα φώτα LED αυτής της σειράς έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 25 000 ώρες. Έτσι, όταν πρόκειται για συντήρηση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, και το μόνο που έχετε να κάνετε έιναι να απολαμβάνετε τον τέλειο φωτισμό του κήπου κάθε βράδυ.

Αισθητήρας που λειτουργεί από το σούρουπο έως την αυγή

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε έναν ελεγκτή χαμηλής τάσης ενός αισθητήρα σούρουπου με χρονοδιακόπτη και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματου ελέγχου του συστήματος με έναν αισθητήρα "από το σούρουπο έως την αυγή". Αυτό περιλαμβάνει χρονοδιακόπτη για αυτοματισμό και εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για αυτόματο έλεγχο και εξοικονόμηση ενέργειας. Σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε αυτόματα τα φώτα όταν νυχτώνει και επίσης να τα σβήνετε αυτόματα μετά από 3 ή 8 ώρες.


Philips Arbour Ultra Efficient

Έως και 50% χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε σύγκριση με παρόμοια φωτιστικά LED της Philips. Αυτό δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό της νέας σειράς Arbor της Philips.

Καινοτόμος τεχνολογία και χαμηλή κατανάλωση

Ο φωτισμός LED αυτής της σειράς προϊόντων έχει χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό οφείλεται στην καινοτόμο τεχνολογία που συμβάλλει επίσης στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και αποτρέπει τη σπατάλη υλικών. Έτσι συμβάλλετε και εσείς στη βιωσιμότητα ολόκληρου του πλανήτη μας.

Υψηλή αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής

Ένα υψηλό επίπεδο προστασίας IP 44 εξασφαλίζει υψηλή προστασία από εξωτερικές επιδράσεις, είτε πρόκειται για βροχή, είτε για καιρικές συνθήκες, είτε για σκόνη στα προϊόντα αυτής της σειράς. Ο ίδιος ο σχεδιασμός του φωτιστικού αποτελείται από χυτό αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και έχει ανθεκτικό φινίρισμα. Η συνολική διάρκεια ζωής φτάνει τις 50 000 ώρες φωτισμού, που ισοδυναμεί με σχεδόν έξι χρόνια συνεχούς φωτισμού. Έτσι, η διάρκεια ζωής είναι περισσότερο από τρεις φορές μεγαλύτερη από τη διάρκεια ζωής παρόμοιων φωτιστικών LED της Philips.



Philips Mimosa

Αν θέλετε να αλλάζετε εύκολα τις ρυθμίσεις κατεύθυνσης φωτισμού σε εξωτερικούς χώρους, η λύση είναι η νέα οικογένεια φωτιστικών Philips Mimosa.

Ρυθμίσεις κατεύθυνσης φωτισμού

Το γεγονός ότι φαίνονται υπέροχα και κομψά δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα των φωτιστικών από αυτή τη σειρά προϊόντων. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ο εύκολος χειρισμός, ο οποίος επιτρέπει την κατεύθυνση των ακτίνων στο επιθυμητό σημείο. Τα φωτιστικά Mimosa είναι ιδιαίτερα ιδανικά για χρήση κοντά σε δρόμους ή στη βεράντα.

Η διάρκεια ζωής είναι 25.000 ώρες

Το υψηλό επίπεδο προστασίας IP 44 εξασφαλίζει υψηλή προστασία από εξωτερικές επιδράσεις, είτε πρόκειται για βροχή είτε για καιρικές συνθήκες στα προϊόντα αυτής της σειράς. Ο ίδιος ο σχεδιασμός του φωτισμού είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και διαθέτει ανθεκτικό φινίρισμα επιφάνειας. Η συνολική διάρκεια ζωής είναι έως και 25 000 ώρες φωτισμού.


Philips Tyla

Ο ηλιακός φωτισμός τοίχου και δαπέδου Tyla υπερέχει, μετά την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας με ηλιακή ενέργεια, με έως και 500% μεγαλύτερη αντοχή σε σύγκριση με άλλα φώτα LED της Philips 

Φιλικό προς το περιβάλλον

Εξαιρετικά αποδοτικός ηλιακός φωτισμός LED για εξωτερικούς χώρους. Αυτός είναι ο ορισμός αυτής της σειράς προϊόντων με μία πρόταση. Η τεχνολογία UltraEfficient Solar επιτρέπει στα φώτα να λάμπουν για έως και 40 ώρες με πλήρως φορτισμένη μπαταρία - ακόμη και σε κακές καιρικές συνθήκες. Χρησιμοποιεί επίσης σύγχρονες τεχνολογίες για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, την πρόληψη της σπατάλης υλικών και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Η υψηλή διάρκεια ζωής έως και 50.000 ώρες είναι διπλάσια σε σύγκριση με τον αντίστοιχο φωτισμό LED εξωτερικού χώρου της Philips.

Ειδικές λειτουργίες

Οι επιλογές της σειράς προϊόντων είναι μελετημένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να προσφέρουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον κήπο σας. Για παράδειγμα, η λειτουργία της διπλής φωτεινότητας βοηθά σε αυτό. Και πώς λειτουργεί; Όταν είναι σε αδράνεια, ο φωτισμός χαμηλώνει σε ένα ψυχρό λευκό φως 55 lumens. Και για αλλαγή, φωτίζει αυτόματα σε 255 lumens αν υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας. Αυτό γίνεται μέσω ενός ενσωματωμένου αισθητήρα κίνησης. Έτσι, θα βλέπετε ένα άνετο επίπεδο φωτισμού ανά πάσα στιγμή. Ο φωτισμός διαθέτει επίσης αισθητήρα κίνησης από το σούρουπο έως την αυγή. Αυτό εγγυάται αυτόματα ότι ο φωτισμός ενεργοποιείται όταν σκοτεινιάζει έξω. Το αποτέλεσμα είναι ένας ευχάριστος νυχτερινός φωτισμός καθώς και η ασφάλειά σας.

Άνεση και υψηλή προστασία

Το Tyla προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης και προστασίας. Λόγω της χρήσης ηλιακής ενέργειας, δεν απαιτείται καλωδίωση, ενώ η προστασία IP 44 εγγυάται αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Ομοιόμορφος σχεδιασμός

Η προσφορά προϊόντων περιλαμβάνει επίσης φωτιστικά δαπέδου και τοίχου σε ομοιόμορφο σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να ταιριάξετε την εμφάνιση του φωτισμού στον κήπο σας και να προσθέσετε κομψότητα.


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i