Φωτισμός κήπου | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φωτισμός κήπου

Εξωτερικοί Χώροι
ΖωήΖωή

Απάντηση:

Επιλέξτε από την ποικιλία μας σε φωτισμό κήπου και απολαύστε μεγάλες και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές βραδιές στον κήπο σας ή νιώστε περηφάνια κοιτάζοντας τον ανανεωμένο φωτισμένο κήπο σας.

Τώρα έχετε την τέλεια ευκαιρία να φωτίσετε μοναδικά τον κήπο σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τη θέα του και να περνάτε υπέροχες στιγμές σε αυτόν ακόμη και μετά τη δύση του ηλίου. Ο σωστά επιλεγμένος και τοποθετημένος φωτισμός κήπου θα προσθέσει μια ανεπανάληπτη ομορφιά στον κήπο, ενώ ταυτόχρονα θα σας διευκολύνει να βρίσκετε το δρόμο σας το βράδυ. Επιπρόσθετα ο φωτισμός όλων των μονοπατιών του κήπου σας με φωτιστικά εξωτερικού χώρου θα σας χαρίσει μια μοναδική αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς. Χάρη στον υψηλότερο βαθμό προστασίας IP, ο φωτισμός κήπου αποδεικνύεται ιδιαίτερα ανθεκτικός στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όπως ο παγετός, η βροχή, το χιόνι ή η βραδινή και πρωινή ομίχλη. Με τον φωτισμό κήπου, μπορείτε να φωτίσετε το περιβάλλον της λίμνης του κήπου, τους θάμνους, τα δέντρα και τους βράχους, χαρίζοντάς τα μια όμορφη νέα πινελιά. Παρακάτω θα σας ξεναγήσουμε στις επιλογές που σας προσφέρουμε για φωτιστικά εξωτερικού χώρου και θα συμπληρώσουμε την παρουσίαση τους με χρήσιμες συμβουλές μας για τη συγκεκριμένη κατηγορία. 

Ηλιακό, LED ή με αισθητήρα;

Με τον ηλιακό φωτισμό κήπου, θα προστατεύετε το περιβάλλον, ενώ θα απολαμβάνετε ένα υπέροχο ζεστό φωτισμό. Το μαγικό σε όλη την υπόθεση είναι ότι δεν χρειάζεστε παροχή ρεύματος για το φωτιστικό, καθώς το ηλιακό φωτιστικό συλλέγει το ηλιακό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας και το μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια. Επιπλέον, η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι εύκολη, καθώς αρκεί μόνο η τοποθέτηση του σε μέρος με επαρκή παροχή ηλιακού φωτισμού και είναι έτοιμο. Χωρίς καλώδια ή σύρματα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα ηλιακά φωτιστικά στο άρθρο μας.



Αλλά ο δρόμος προς τον ανθισμένο και λαμπερό κήπο σας δεν έχει τελειώσει με τα ηλιακά φωτιστικά. Εκτός από τα ηλιακά φωτιστικά, ο εξωτερικός φωτισμός LED είναι μια άλλη πιθανή απάντηση στο ερώτημα του πώς μπορείτε να εξοπλίσετε τον κήπο σας με ποιοτικά αλλά ταυτόχρονα ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα. Θα μπορούσαμε να γράφουμε για πολλή ώρα για τα πλεονεκτήματα των φωτιστικών LED σε σχέση με τα κλασικά. Εν συντομία, όμως, θα σας παρουσιάσουμε τουλάχιστον επτά βασικά πλεονεκτήματα:


1) Εξοικονομείτε χρήματα. Τα έξοδά σας θα μειωθούν έως και 90% σε σύγκριση με τα κλασικά φωτιστικά.

2) Διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έως και 50 φορές περισσότερο από ό,τι έχετε συνηθίσει.

3) Λειτουργούν αμέσως στο 100%. Με το πάτημα του διακόπτη η λάμπα LED ανάβει αμέσως σε πλήρη ισχύ.

4) Αντιστέκονται στον άνεμο και τη βροχή. Χάρη στην ανθεκτικότητά τους, ταιριάζουν απόλυτα στον κήπο σας.

5) Δεν χρειάζεται να τα φοβάστε. Ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.

6) Είναι πράσινα. Δεν θα συναντήσετε επιβλαβείς ουσίες στα προϊόντα αυτά. Και όταν τελειώσει η διάρκεια ζωής τους, μπορείτε να τα ανακυκλώσετε. Και αυτά θα εξακολουθήσουν να σας εξυπηρετούν.

7) Μεγάλη ποικιλία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Διαβάστε τις παρακάτω γραμμές.


Τα καλά νέα είναι ότι αν και η ποικιλία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι πραγματικά μεγάλη, οι επιμέρους κατηγορίες είναι διατεταγμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην χάνεστε μέσα σε αυτές. Θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για τα προϊόντα. Όπως αυτό (και δεν υπερβάλλουμε) το πανέμορφο φωτιστικό/κολωνάκι LED της μάρκας Brilagi. Ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας, που βρίσκεται στο εσωτερικό της, ταιριάζει εύκολα με έναν κλασικό λαμπτήρα με την ισχύ του. Αν θέλετε το γκαζόν σας να μοιάζει με αυτά που υπάρχουν στα γήπεδα του αγγλικού πρωταθλήματος ακόμα και μέσα στη νύχτα, τότε σας έχουμε αυτή την κατηγορία προβολέων LED για εξωτερικούς χώρους. Δεν είναι μόνο πρακτικοί και ασφαλείς, αλλά φωτίζουν επίσης διακριτικά και όμορφα τον περιβάλλοντα χώρο.  Τα φωτιστικά δρόμου είναι κάτι τέτοιο.



Δεν ταιριάζουν πουθενά αλλού καλύτερα από τον κήπο. Φυσικά μιλάμε για φωτιστικά εξωτερικού χώρου με ανιχνευτές. Προτιμάτε αυτά που χρησιμοποιούν τεχνολογία LED ή σας αρέσουν περισσότερο τα ηλιακά; Αξιόπιστα και άνετα και τα δυο. Δεν θα χρειαστεί καν να απλώσετε το χέρι σας για να τα ανάψετε καθώς περνάτε δίπλα τους. Θα μπορούσαμε να γράψουμε μυθιστορήματα για τη χρήση τους. Αλλά θα είναι καλύτερα αν τα δείτε και το διαπιστώσετε μόνοι σας. Ωστόσο, το μπεστ σέλερ μας διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα που μπορείτε να σκεφτείτε. Είναι LED, και ηλιακό, περιλαμβάνει επίσης ανιχνευτή κίνησης και σούρουπου. Δεν υπάρχει τίποτα ευκολότερο από το να είστε ικανοποιημένοι με το καλύτερο.

Περιποιηθείτε τον κήπο σας και αυτός θα σας ανταμείψει κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.




Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i