Φωτισμός μπαλκονιού που είναι άκρως διασκεδαστικός | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φωτισμός μπαλκονιού που είναι άκρως διασκεδαστικός

Οικιακός φωτισμός εξωτερικών χώρων

Ζωή

Τα φώτα της βεράντας είναι π τέλειος φίλος σας για τις μεγάλες καλοκαιρινές νύχτες. Επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αγαπάτε τις όμορφες καλοκαιρινές βραδιές στο μπαλκόνι ή την αυλή; Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους τύπους φωτισμού και εκατοντάδες φωτιστικά που θα κάνουν ακόμη πιο λαμπερές τις νύχτες σας αυτές. Ας διαβάσουμε λοιπόν για τις αμέτρητες επιλογές σας.

Φωτισμός τοίχου

Τα φωτιστικά τοίχου θα πρέπει να είναι μέρος κάθε βεράντας. Συνδυάζουν μια καθαρά πρακτική λειτουργία για μια άνετη μετάβαση από τους εξωτερικούς χώρους στο σπίτι (και αντίστροφα) και επίσης μια αισθητική λειτουργία. Είναι ο τέλειος τρόπος για να φωτίζουν διακριτικά τους τοίχους στους οποίους τοποθετούνται. Στις περισσότερες βεράντες, θα συναντήσετε πιο μοντέρνους τύπους φωτιστικών, αλλά μη φοβηθείτε να αναζητήσετε και λιγότερο συνηθισμένους, όπως φωτιστικά τοίχου που θυμίζουν φανάρια ή λάμπες δρόμου. Από όλα αυτά, θα σας προτείνουμε ένα από τα κορυφαία προϊόντα μας, το οποίο είναι το φωτιστικό LUNU από τη μάρκα Brilagi.

Tip: αν θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια και να είστε φιλικού προς το περιβάλλον, ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία των ηλιακών φωτιστικών τοίχου.


Φωτισμός οροφής

Όπως αναφέραμε για τα φωτιστικά τοίχου ότι δεν πρέπει να λείπουν από καμία βεράντα, το ίδιο και περισσότερο ισχύει και για τα φωτιστικά οροφής. Σε περίπτωση που έχετε χώρο μόνο για ένα, να έχετε υπόψη σας ότι η προσαρμογή του στο χώρο της οροφής έχει σημασία. Αυτό φυσικά υποδηλώνει ότι το κέντρο του πρέπει να κυριαρχεί, αλλά σκεφτείτε επίσης ποια άλλα σημεία είναι κρίσιμα για το φωτισμό του. Φυσικά, ένα μεγάλο μπαλκόνι μπορεί να αντέξει περισσότερα από ένα φωτιστικά οροφής, αλλά προσέξτε να μην το υπερφωτίσετε με πολλά φωτιστικά. Όταν επιλέγετε φώτα, σκεφτείτε επίσης το χρώμα του φωτός και τη θερμοκρασία χρώματος. Για να το απλοποιήσουμε, ας πούμε ότι η χρυσή τομή είναι η καλύτερη λύση. Ο φωτισμός της βεράντας δεν πρέπει να είναι σε πολύ ζεστά χρώματα και ταυτόχρονα, ούτε και σε πολύ ψυχρά χρώματα (αποχρώσεις του μπλε). Ένα καλό παράδειγμα είναι ο φωτισμός οροφής, του οποίου η τιμή της χρωματικότητας είναι περίπου 4.000 Kelvin.

Εξωτερικές γιρλάντες φωτισμού

Οι φωτεινές αλυσίδες και οι γιρλάντες δεν είναι μόνο για τα πάρτι και τους γάμους. Είναι κυρίως ένας τρόπος για να κάνετε τη βεράντα σας να μοιάζει με μέρος βγαλμένο από ρομαντική ταινία. Ταιριάζουν σε κάγκελα, τοίχους, ταβάνια και οπουδήποτε αλλού θέλετε. Από το περιβάλλον των ιταλικών χωριών, οι γιρλάντες κυριάρχησαν μέχρι τους βιομηχανικά συντονισμένους χώρους σε όλη την Ευρώπη και, με την πάροδο του χρόνου, στους κήπους και τις βεράντες μας. Και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Η ύπαρξη τους και μόνο δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα.


Κρεμαστός φωτισμός

Δεν βλέπουμε τόσο συχνά κρεμαστά φωτιστικά σε βεράντες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ταιριάζουν. Τα κρεμαστά φωτιστικά εξωτερικών χώρων αποπνέουν κυρίως ένα vintage στυλ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το πρώτο μισό του 20ου αιώνα. Φαντάζουν ιδιαίτερα ωραία πάνω από τα έπιλα των εξωτερικών χώρων. Ταιριάζουν απόλυτα επίσης με τα μεταλλικά στοιχεία και συνιστάται να τα επιλέγετε με ακρίβεια όσον αφορά το χρώμα τους. Μπορείτε να φανταστείτε μόνοι σας, πώς μπορεί αυτό το κομψό φωτιστικό από τη μάρκα BRILAGI να αναβαθμίσει το στυλ της βεράντας σας.

Φωτισμός με αισθητήρα

Όταν σκεφτόμαστε τις λύσεις φωτισμού, πρέπει να αναφέρουμε και τα φωτιστικά με αισθητήρες. Μετά την αγορά τους, δεν χρειάζεται να αγγίξετε κανέναν διακόπτη. Πολύ απλά γιατί τα φώτα με ανιχνευτή αντιδρούν στην κίνηση γύρω τους. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ψάχνετε για διακόπτη και θα αισθάνεστε επίσης πιο ασφαλείς. Μπορείτε να βρείτε φωτιστικά με αισθητήρα στην κατηγορία των φωτιστικών τοίχου και στα εξωτερικά φωτιστικά οροφής .



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i