Φωτισμός σκάλας και διαδρόμου, εγγύηση ασφάλειας | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φωτισμός σκάλας και διαδρόμου, εγγύηση ασφάλειας

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Τα φωτιστικά σκάλας θα φροντίζουν και θα αναδεικνύουν όλα τα σκαλοπάτια σας κατά τη διάρκεια των απογευμάτων και των ήρεμων βραδιών. Επιπροσθέτως, θα αποτελέσουν μια κομψή και άκρως στυλάτη προσθήκη στο σπίτι σας.

Μπορεί να το ακούτε για πρώτη φορά. Αλλά ο φωτισμός της σκάλας είναι κάτι που πρέπει σίγουρα να σκεφτείτε. Στους εσωτερικούς χώρους, θα σας βοηθήσει να μεταβαίνετε με ασφάλεια από τον ένα όροφο στον άλλο τη νύχτα. Στους εξωτερικούς χώρους, μπορεί να πλαισιώνει τις σκάλες μπροστά από το σπίτι και να εντυπωσιάζει τους επισκέπτες σας με την εντυπωσιακή ύπαρξη του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όποια χρήση και να κάνετε θα έχει ένα όμορφο, αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Κάθε βήμα μετράει

Για τη φωταγώγηση των σκαλών σας, είναι ιδανικό να φωτίζετε κάθε σκαλοπάτι της σκάλας. Πρέπει επίσης να προσθέσουμε, ότι η σωστή τοποθέτηση και οι γωνίες, από τις οποίες θα τα φωτίσετε, είναι πολύ σημαντικές. Θα πρέπει να αποφύγετε το ενδεχόμενο να θαμπώνει η σκάλα, ή να σχηματίζονται σκιές σε επίπεδες επιφάνειες, οι οποίες μπορεί να μπερδέψουν και να προκαλέσουν σύγχυση για το πού ακριβώς πρέπει να πατήσετε.


Επιλέξτε τον αριθμό των φωτιστικών ανάλογα με το μήκος της σκάλας

Θα πρέπει να επιλέξετε τον αριθμό των φωτιστικών της σκάλας σύμφωνα με το μήκος της σκάλας. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να φωτίζετε κυρίως το πρώτο σκαλοπάτι κάθε τμήματος της. Αυτό θα βοηθήσει εσάς και τους επισκέπτες σας να προσανατολιστούν στο ύψος της. Με αυτόν τον τρόπο επίσης θα μπορείτε να ανεβαίνετε με ασφάλεια στις σκάλες.

Τι τύπο φωτισμού να επιλέξετε;

Πριν επιλέξετε συγκεκριμένα φωτιστικά, σκεφτείτε τους τύπους και την τοποθέτησή τους. Υπάρχουν δύο επιλογές για το πού θα τα εγκαταστήσετε: στις άκρες των σκαλοπατιών ή στους πλευρικούς τοίχους. Τρεις τύποι φωτιστικών είναι οι πλέον κατάλληλοι για το φωτισμό σκάλας: τα επιτοίχια, οι ταινίες LED και τα φωτιστικά προσανατολισμού.

Στις μέρες μας, όλο και πιο δημοφιλή είναι τα φωτιστικά LED τοίχου. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι είναι συνήθως μικρά και επίσης χάρη στη χαμηλότερη κατανάλωσή τους, θα εξοικονομήσετε χρήματα από το ηλεκτρικό ρεύμα. Τέλος, είναι πραγματικά εύκολο να εγκατασταθούν και πολύ ανθεκτικά.

Οι ταινίες LED είναι μια άλλη εναλλακτική λύση μετά τα φωτιστικά τοίχου. Αποτελούν επίσης εξαιρετική επιλογή, ιδιαιτέρως για δύο λόγους: είναι ενεργειακά αποδοτικές και φωτίζουν ομοιόμορφα ολόκληρη τη σκάλα. Όπως και με τα φωτιστικά τοίχου LED, η εγκατάστασή τους είναι πραγματικά απλή, επειδή περιέχουν ένα αυτοκόλλητο στρώμα που κάνει την εγκατάστασή τους πολύ πιο εύκολη. Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν επίσης ένα τηλεχειριστήριο με το οποίο μπορείτε να αλλάζετε τα χρώματα και την ένταση του φωτισμού.

Η τρίτη πρόταση μας είναι τα φωτιστικά προσανατολισμού. Αυτά μπορούν να λάμπουν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας ή να λειτουργούν με βάση την αρχή του ανιχνευτή κίνησης (αισθητήρα). Έτσι, ανάβουν κάθε φορά που ανιχνεύουν πότε κάποιος αποφασίζει να κατέβει ή να ανέβει τις σκάλες. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορούν επίσης να σβήνουν αυτόματα και δεν καταναλώνουν άσκοπα ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό το πλεονέκτημα υποστηρίζεται επίσης από το γεγονός ότι χρησιμοποιούν για τον φωτισμό τους LED που εξοικονομούν ενέργεια.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.