Φωτιστικά διαδρόμου & φωτιστικά σκάλας σε απίστευτες τιμές | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

LED σκαλοπατιών

Vendor 9
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Καλύτερες προσφορές της εβδομάδας
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Φωτιστικά διαδρόμου & φωτιστικά σκάλας σε απίστευτες τιμές


Έχετε ήδη τελειώσει τη σκάλα σας και τώρα αναρωτιέστε πώς να τη φωτίσετε με τα κατάλληλα φωτιστικά σκάλας; Σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμάται ο φωτισμός σκάλας γιατί σίγουρα χρειάζεστε καλή ορατότητα στη σκάλα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα φωτιστικά διαδρόμου. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στην ενέργεια, ο LED φωτισμός σκάλας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Υπάρχουν μοντέρνα επιτοίχια φωτιστικά σκάλας, αλλά και σποτ διαδρόμου που θα καλύψουν τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο. Τα φωτιστικά σκάλας τοίχου αποτελούν μια ασφαλή και λειτουργική επιλογή, ενώ μπορείτε να βρείτε ακόμη φωτιστικά χωνευτά σκάλας και άλλα σύγχρονα ή vintage φωτιστικά εσωτερικής σκάλας. Μην ξεχνάτε τα φωτιστικά διαδρόμου σπιτιού σε μεγάλες προσφορές, καθώς και τα φωτιστικά διαδρόμου εξωτερικού χώρου.


Μοντέρνο design & εξοικονόμηση ενέργειας


Τόσο ο κατάλληλος φωτισμός εσωτερικής σκάλας όσο και τα φωτιστικά για σκάλες μέσα και έξω από το σπίτι ολοκληρώνουν τη διακόσμηση και προσθέτουν στυλ στο χώρο. Σας προσφέρουμε ταινίες LED και λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, που έχουν πολύ μοντέρνο σχεδιασμό, αλλά φωτίζουν ομοιόμορφα ολόκληρο το χώρο. Οι ταινίες LED διατίθενται σε διαφορετικά μήκη και μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα ή τη φωτεινότητα των ταινιών LED χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο. Για φωτισμό σκάλας μπορείτε επίσης να επιλέξετε από το κατάστημά μας φώτα LED από την εταιρεία Skoff. Το κύριο πλεονέκτημα αυτών των φώτων τοίχου είναι η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η εύκολη εγκατάσταση και το μικρό μέγεθος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το χρώμα του φωτός, το οποίο θα εκπέμπεται από ένα φως LED (λευκό, κόκκινο, μπλε, πράσινο). Τα φώτα LED SKOFF λάμπουν σε δύο κατευθύνσεις, βασική κατεύθυνση προς τα κάτω και πλευρική ανάκλαση.
Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1993 – 2024 Donoci®. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i