Φωτιστικά για μια ευτυχισμένη ζωή | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φωτιστικά για μια ευτυχισμένη ζωή

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Θα θέλατε να αγοράσετε ένα νέο φωτιστικό για την κουζίνα, το μπάνιο, το υπνοδωμάτιο ή κάποιο άλλο δωμάτιο; Αν η απάντηση είναι θετική, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε

Από την πρώτη στιγμή που εφευρέθηκε ο ηλεκτρισμός, ίσως κανένας από εμάς δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή πλέον χωρίς αυτόν. Άρρητα συνυφασμένο, το οποίο και τροφοδοτείται κυρίως από τον ηλεκτρισμό, είναι το φως. Ο φωτισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωή μας και τον εντοπίσουμε σε κάθε έκφανση της. Και κάπου εδώ κάνει την εμφάνιση του και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με την τεράστια ποικιλία φωτιστικών, ώστε να σας προσφέρει ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για μια εύκολη, όμορφη και άνετη διαβίωση στο σπίτι σας. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς τύπους φωτιστικών για όλα τα δωμάτια. Θα εκπλαγείτε από το ευρύ φάσμα όλων των ειδών φωτιστικών από διαφορετικούς κατασκευαστές.



Εκτός από τον εσωτερικό φωτισμό, μπορείτε επίσης να φωτίσετε τους εξωτερικούς σας χώρους. Είτε πρόκειται για κήπο, κιόσκι ή βεράντα. Φωτιστικά με έντονο φως ή διακοσμητικά. Φωτιστικά τοίχου εξωτερικού χώρου, ηλιακά ή LED. Θα τα βρείτε όλα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.



Θα ανακαλύψετε και πολλά φωτιστικά σε πρωτότυπα και μοναδικά σχέδια. Είτε χρειάζεστε ένα πλούσιο πολύφωτο ή ένα επιβλητικό πολυέλαιο, ένα κλασικό φωτιστικό οροφής ή μια μικρή λάμπα. Είτε σας αρέσουν οι πολύχρωμες ή οι απλές χρωματικές αποχρώσεις. Είτε χρειάζεστε φωτιστικά για το σαλόνι ή για τα μικρά σας με παιδικά και διασκεδαστικά μοτίβα. Ακόμη και αν ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερο, όπως φωτιστικά από βιτρό, vintage στυλ κρύσταλλο, θα μπορέσετε να τα βρείτε όλα αυτά και ακόμη περισσότερα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Όλα τα φωτιστικά μας κατασκευάζονται πάντα για να πληρούν τις παραμέτρους ασφαλείας που είναι απαραίτητες για ορισμένους χώρους. Για παράδειγμα, τα φωτιστικά μπάνιου και τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου.  Η προστασία IP είναι πραγματικά σημαντική εκεί. Αυτή πρέπει να είναι πάντα υψηλότερη από ό,τι σε άλλα φώτα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φώτα μπάνιου και εξωτερικών χώρων, ή ακόμη και τα φώτα σε διάφορες αίθουσες, αποθήκες και κελάρια, έρχονται συχνά σε επαφή με υγρασία, άλλες καιρικές συνθήκες ή απευθείας με νερό. Τα φωτιστικά μας πληρούν πάντα όλα τα πρότυπα ασφαλείας και όλα τα κριτήρια. Ωστόσο, είναι πάντα απαραίτητο να ενημερωθείτε για τις παραμέτρους τους στην ετικέτα.


 

Εκτός από την εύρεση όλων των φωτιστικών που μπορεί να χρειαστείτε τώρα ή στο μέλλον για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε και το κάτι επιπλέον. Αυτό μπορεί να είναι κάποιο ωραίο δώρο ή μια δωρεάν αποστολή όταν αγοράζετε πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό. Προσπαθούμε πάντα να επεκτείνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας και να φέρνουμε και άλλα προϊόντα για το σπίτι σας. Έτσι θα βρείτε διάφορες μικροσυσκευές για την κουζίνα σας, συσκευές αναπαραγωγής ήχου ή χρήσιμα προϊόντα για έναν ήρεμο ύπνο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Για αυτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μπείτε και να δείτε και μόνοι σας !


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i