Φωτιστικά εξωτερικού χώρου Ledvance, αξιόπιστη ποιότητα | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φωτιστικά εξωτερικού χώρου Ledvance, αξιόπιστη ποιότητα

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Θα εκτιμήσετε τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου της μάρκας LEDVANCE για την υψηλή ποιότητα και την αξιόπιστη λειτουργικότητά τους.

Η εταιρεία Ledvance είναι μια πραγματικά δοκιμασμένη και αγαπημένη μάρκα. Προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε υποκαταστήματα σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στο χαρτοφυλάκιό τους, θα βρείτε παραδοσιακές και LED πηγές φωτισμού , αλλά και την έξυπνη λύση Smart+. Στο άρθρο μας, θα ρίξουμε μια προσεκτική ματιά σε όλους τους τύπους των εξωτερικών σύγχρονων φωτιστικών LED Ledvance. Οι δυνατότητες χρήσης φωτιστικών εξωτερικού χώρου είναι πολλές. Θα βρουν τη θέση τους στην είσοδο του σπιτιού ή στις βεράντες σας. Ταυτόχρονα, θα βοηθήσουν στην προστασία του σπιτιού από τους κλέφτες και θα κάνουν τις βραδινές στιγμές με ένα ποτήρι κρασί άκρως απολαυστικές.

Γίνεται έξυπνα με το Ledvance Smart+

Η Ledvance εξελίσσεται συνεχώς στην τεχνολογία έξυπνου φωτισμού ακόμη και μέσω της λύσης Smart+. Επιλογές χειρισμού έχουν μεταφερθεί σε μεγάλο βαθμό στα κινητά σας τηλέφωνα, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και τη φωνή σας. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται καν να βρίσκεστε πια κοντά. Μπορείτε να ελέγξετε τα φώτα, για παράδειγμα, από τις εξωτικές διακοπές. Τα Ledvance Smart+ είναι έξυπνα φωτιστικά που συμπληρώνουν με το design τους την αισθητική κάθε σπιτιού. Για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η γοητεία τους έγκειται, μεταξύ άλλων, στη δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του φωτισμού τους, της αλλαγής της θερμοκρασίας του λευκού χρωματικού φωτισμού (για ατμόσφαιρα εργασίας ή χαλάρωσης) ή της επιλογής του χρώματος του φωτός ανάμεσα απο έως και 16 εκατομμύρια χρώματα. Έτσι εύκολα μποτείτε να προσαρμόσετε το φωτισμό κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.



Η επιλογή των πιο συναρπαστικών προϊόντων από την τρέχουσα προσφορά των εξωτερικών φωτιστικών Ledvance ξεκινά με τα επιτοίχια. Τα φωτιστικά τοίχου της σειράς Smart+ είναι οι τέλειοι συνεργάτες για τοίχους όχι μόνο ενός σπιτιού, αλλά και για μπαλκόνια ή κήπους. Μπορούν ακόμη και να φωτίσουν πλήρως έναν χώρο, ενώ επίσης με μερικά μόνο κλικ από το τηλέφωνό σας θα δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό. Ή ακόμα και μια πολύχρωμη. Το Εξωτερικό φωτιστικό τοίχου Smart+ Cube LED έχει εύκολο τηλεχειρισμό μέσω της εφαρμογής Ledvance Smart+ WiFi App. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο tablet σας. Ή μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον φωτισμό έξυπνα μέσω του τηλεχειριστηρίου Ledvance Wi-fi και του φωνητικού βοηθού Alexa ή Google. 

Θέλετε να φωτίσετε μία μπασκέτα ή να φτιάξετε ένα μήνυμα αγάπης από μία ταινία φωτός; Πολύ εύκολα. Με την ταινία εξωτερικού χώρου LED Smart+ Flex. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα απίστευτο πλήθος από 16 εκατομμύρια χρώματα. Και όλα αυτά χάρη στις λειτουργίες RGB (που επιτρέπουν την ανάμειξη κόκκινου, πράσινου και μπλε χρώματος) και RGBW (που περιλαμβάνουν την ανάμειξη κόκκινου, πράσινου, μπλε και λευκού χρώματος).

Για να αισθάνεστε ασφαλείς όταν κοιμάστε ή όταν πηγαίνετε στη δουλειά σας. Ακριβώς γι' αυτό δημιουργήθηκε το σποτ LED Smart+ με αισθητήρα και κάμερα. Η καταγραφή της κίνησης κοντά στο σποτάκι έχει ανάλυση HD 1920 x 1080 και το εύρος ανίχνευσης του φτάνει σε γωνία 180 μοιρών. Το σποτ περιλαμβάνει επίσης μια σειρήνα με λειτουργία συναγερμού.

Κλασικά φωτιστικά Ledvance

Η Ledvance δεν αντιπροσωπεύει μόνο τις έξυπνες τεχνολογίες. Ελάτε να ρίξουμε μαζί μια ματιά και στα κλασικά φωτιστικά που ξεχωρίζουν από τη συλλογή της κυρίως χάρη στα ποιοτικά υλικά, καθώς και στον απλό και διαχρονικό σχεδιασμό.

Ανάμεσα στα φώτα εργασίας, μπορείτε να βρείτε εκείνα που προορίζονται για κρέμασμα, αλλά και για φωτισμό που μπορεί να τοποθετηθεί στο έδαφος. Και οι δύο επιλογές παρέχονται από τον LED προβολέα R-STAND, τον οποίο μπορείτε να φορτίσετε μέσω USB. Ο LED προβολέας με βάση TRIPOD προσφέρει δύο πηγές φωτός. Διατίθεται σε πορτοκαλί και γκρι χρώμα. 



Η προσωποποίηση της σκοτεινής κομψότητας, είναι ο LED ηλιακός προβολέας τοίχου FLOOD. Εκτός του ότι τροφοδοτείται από ηλιακή κυψέλη, ξεχωρίζει επίσης επειδή περιέχει αισθητήρα κίνησης και φωτός. Συνεπώς, αντιδρά στην κίνηση γύρω του και αλλάζει την ένταση του φωτισμού του. Για να μην ανησυχείτε ότι θα λάμπει άσκοπα σε μια ηλιόλουστη μέρα.

Όταν μιλάμε για design και υπέροχη απόδοση, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το LED φωτιστικό τοίχου εξωτερικού χώρου από τη σειρά CRYSTAL, το οποίο διαθέτει μια επιφάνεια που είναι διακοσμημένη με ματ χρώμιο.

Αυτή ήταν απλώς μια γρήγορη επιλογή των πιο αντιπροσωπευτικών προτάσεων από τους διάφορους τύπους φωτιστικών που προσφέρει η μάρκα  Ledvance.Ελπίζουμε να την απολαύσατε.



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i