Φωτοβολταικά πάνελ - συχνές ερωτήσεις | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φωτοβολταικά πάνελ - συχνές ερωτήσεις

Εξωτερικοί Χώροι
ΖωήΖωή

Απάντηση:

Ακολουθούν δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το θέμα των φωτοβολταϊκών πάνελ. Με σαφήνεια και τον πιο απλό τρόπο.

Στo άρθρο μας για την πράσινη ενέργεια, μιλήσαμε πρόσφατα για τα ηλιακά πάνελ. Εξηγήσαμε ότι η πράσινη ενέργεια δεν είναι κυριολεκτικά κάτι δύσκολο ή μη εφικτό. Υπάρχουν όμως σίγουρα και άλλες ερωτήσεις, τις  οποίες απαντώντας τες, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να λυθούν και οι περαιτέρω απορίες σας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.


1)     Ποια είναι η τιμή αγοράς ενός φωτοβολταικού πάνελ;

Η τιμή ενός τεμαχίου φωτοβολταϊκού πάνελ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κυμαίνεται από 162.00 EUR έως 243.00 EUR ανάλογα με τις προδιαγραφές του.

2)     Πόσα πάνελ πρέπει να αγοράσω;

Επειδή η απόδοση ενός ηλιακού πάνελ έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, έχει μειωθεί και ο αριθμός των πάνελ που πρέπει να αγοράσετε για το σπίτι σας. Σε γενικές γραμμές, τέσσερα φωτοβολταϊκά πάνελ είναι αρκετά για να έχετε το δικό σας εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στο σπίτι σας.

3)     Πόσο μεγάλο είναι ένα φωτοβολταϊκό πάνελ;

Το τυπικό μέγεθος ενός ηλιακού πάνελ είναι λίγο πάνω από ένα μέτρο σε μήκος και λιγότερο από δύο μέτρα σε πλάτος. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πόσα πάνελ θα αγοράσετε για τη στέγη σας (ή οπουδήποτε αλλού).

4)     Πού να τοποθετήσετε τα πάνελ;  

Η οροφή του σπιτιού σας είναι το πιο κατάλληλο μέρος λόγω του ηλιακού φωτός. Ο προσανατολισμός προς τον νότο είναι ιδανικός, αλλά και αυτός προς τα νοτιοανατολικά και νοτιοδυτικά. Η κλίση της στέγης για την καλύτερη απόδοση των φωτοβολταικών πάνελ θα πρέπει να φτάνει σε τιμές μεταξύ 25 και 38 μοιρών.

5)     Σε ποια εποχή είναι τα πάνελ τα πιο ισχυρά;

Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι τα πάνελ συλλαμβάνουν την περισσότερη ηλιακή ενέργεια τον Ιούλιο, και ακολουθούν άλλοι θερμοί μήνες - Μάιος, Ιούνιος και Αύγουστος. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως τα πάνελ δεν παράγουν καθόλου ενέργεια το χειμώνα. Οι πιο αδύναμοι μήνες είναι ο Νοέμβριος, ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος.

6)     Τι μπαταρία FVE πρέπει να πάρω για το φωτοβολταϊκό πάνελ;

Μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε μπαταρία για το φωτοβολταϊκό πάνελ. Πρέπει όμως να θυμάστε ότι πρέπει να είναι συμβατή με τον μετατροπέα inverter. Δεν θα βρείτε την μπαταρία που προσφέρεται αυτή τη στιγμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά θα βρείτε μεγάλο αριθμό από αυτές για να επιλέξετε στο διαδίκτυο.

7)     Τι εγγύηση θα λάβω με απο το ηλεκτρονικό κατάστημα Fotistikosmos;

Η εγγύηση για τα φωτοβολταϊκά πάνελ από το Fotistikosmos είναι πραγματικά γενναιόδωρη. Το ίδιο το προϊόν καλύπτεται πάντα από μια 12ετή εγγύηση.. Ενώ, ο ίδιος ο κατασκευαστής εγγυάται την απόδοση του πάνελ για ένα τέταρτο του αιώνα, δηλαδή 25 χρόνια.

8)     Ποια είναι η διάρκεια ζωής των πάνελ;

Έχουμε ήδη απαντήσει εν μέρει στην προηγούμενη ερώτηση. Η εγγυημένη απόδοση από τον κατασκευαστή είναι 25 χρόνια. Ωστόσο, η κανονική διάρκεια ζωής των πάνελ είναι 30 χρόνια ή και περισσότερο.

9)     Μπορώ να πουλήσω τη δική μου ηλιακή ενέργεια;

Ναι, μπορείτε να πουλήσετε το πλεόνασμα της ηλιακής ενέργειας που παράγετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε έναν κατάλληλο και αξιόπιστο προμηθευτή ο οποίος θα σας προσφέρει δίκαιους όρους.

10) Μπορώ να πάρω επιδότηση για τα ηλιακά πάνελ;

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις επιδοτήσεις στο άρθρο μας.


Έχετε ακόμα κάποιες αναπάντητες ερωτήσεις σχετικά με τα φωτοβολταϊκά πάνελ; Θα χαρούμε να τις καταγράψετε και να μας τις στείλετε.



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i