Προαιρετική επιστροφή ενός μη χρηστικού δώρου | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Προαιρετική επιστροφή ενός μη χρηστικού δώρου

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Ανησυχείτε μήπως τυχόν υπάρξουν τρία ίδια δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Ή μήπως η επιλογή σας δεν ταιριάζει στο γούστο των άλλων και δεν θα τους αρέσουν ως δώρα; Αυτές οι ανησυχίες εξαλείφονται, όταν κάνετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Fotistikosmos.gr. Μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε όλα τα αχρείαστα δώρα σας στο eshop μας.

Πώς λειτουργεί;

Η υπηρεσία της δυνατότητας επιστροφής ενός μη ταιριαστού δώρου σας με όλες τις παραγγελίες είναι αυτόματη και δωρεάν, και δεν χρειάζεται να την προσθέσετε στο καλάθι κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας. Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σε διάστημα έως και 60 ημερών από την παραλαβή τους. Κατά την επιστροφή των αγαθών, χρησιμοποιήστε το έντυπο απόσυρση της σύμβασης. 
Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι συσκευασμένα στην αρχική συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων όλων των εξαρτημάτων και των αξεσουάρ, άθικτα, αχρησιμοποίητα μαζί με το τιμολόγιο αγοράς. Ενώ το ποσό θα σας επιστραφεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Η δυνατότητα επιστροφής των εμπορευμάτων αφορά μόνο τους πελάτες/καταναλωτές (δεν έχετε δηλώσει το ΑΦΜ σας).

Μαζί μας θα απολαύσετε χαλαρές και χωρίς άγχος προ-Χριστουγεννιάτικες αγορές, on-line με εγγυημένη τη χαρά σας. Μαζί μας, οι αγορές σας θα είναι εντελώς αμέριμνες και χωρίς ρίσκο. 
 


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.



Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i