Πώς να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση; | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Πώς να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση;

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Ζωή

Επιστροφή προϊόντος ή φόρμα αντικατάστασης εντός της νόμιμης χρονικής περιόδου 60 ημερών.

Εάν έχετε πραγματοποιήσει κάποια αγορά για προσωπική σας χρήση (δηλ. δεν συμπληρώσατε τον αριθμό ταυτότητας {ID} ή τον αριθμό φορολογικού μητρώου ΦΠΑ {VAT ID} στην παραγγελία), ως πελάτης (καταναλωτής), έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 60 ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Τι πρέπει να κάνετε σ' αυτή την περίπτωση;

  1. Εκτυπώστε και συμπληρώστε την ετικέτα επιστροφής προϊόνων. Θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο τιμολόγιο. (Εάν είναι απαραίτητο, συμπληρώστε την ετικέτα πρώτα και μετά εκτυπώστε την).
  2. Συμπεριλάβετε τη συμπληρωμένη φόρμα στο πακέτο εντός του οποίου υπάρχουν τα προϊόντα προς επιστροφή. Τα εν λόγω προϊόντα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα, στην αρχική συσκευασία, χωρίς φθορές και κατάλληλα για μεταγενέστερη πώληση. Η συσκευασία πρέπει να περιέχει όλα τα αρχικά εξαρτήματα.
  3. Στείλτε μας το πακέτο Packeta International, Geniki Taxydromiki hub Thessaloniki, Esoteriki Periferiaki, Thesi Dialogis OSE – Parodos Sof.Venizelou, 54628 Thessaloniki.
  4. Παρακαλούμε μην το στείλετε ως συστημένο!

Παρακαλούμε στο πακέτο που επιστρέφετε, γράψτε τον κωδικό επιστροφής 94162257 για να παρακολουθούμε καλύτερα το δέμα και να επεξεργαστούμε το αίτημά σας πιο γρήγορα. Ο κωδικός επιστροφής δεν χρησιμοποιείται για την ετικέτα επιστροφής. Το πακέτο πρέπει να σταλεί στη διεύθυνση επιστροφής.

Εάν δεν πληροίτε τις παραπάνω προϋποθέσεις, η επιλογή επιστροφής των προϊόντων ενδεχομένως να μην ισχύει. Μετά την αποστολή:  στείλτε μας ένα e-mail (στο helpdesk@fotistikosmos.gr) με τα ακόλουθα στοιχεία:

  1. Αριθμός παρακολούθησης + απόδειξη με κόστος πληρωμής από ταχυδρομείο (χωρίς αυτές οι 2 αποδείξεις δεν γίνεται επιστροφή χρήματων)
  2. IBAN + SWIFT -  Όνομα κατόχου λογαριασμού + Διεύθυνση (Οδός, ΤΚ, Πόλη)


ΠΡΟΣΟΧΗ - ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ. ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΧΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΥΡΙΕΡ ΜΕΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΣΙΠ ΚΑΡΤΑ.


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i