Πώς να επιλέξετε φωτιστικά δρόμου; | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Πώς να επιλέξετε φωτιστικά δρόμου;

Εξωτερικοί Χώροι
ΖωήΖωή

Απάντηση:

Αν θέλετε φωτιστικά δρόμου που να σας προσφέρουν μέγιστη αποτελεσματικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής, πρέπει να επιλέξετε εκείνα με τον υψηλότερο δείκτη ΙΡ.

Τα φωτιστικά δρόμου με τεχνολογία LED είναι τα πιο δημοφιλή

Τα φωτιστικά δρόμου, όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, τοποθετούνται συχνά σε ιδιωτικούς δρόμους που οδηγούν σε γκαράζ. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον φωτισμό πεζοδρομίων και μονοπατιών, είτε αυτά οδηγούν στην είσοδο του σπιτιού, είτε σε κάποιον μικρό κήπο. Τα φωτιστικά δρόμου συνδυάζουν λειτουργικότητα και καλαίσθητο σχεδιασμό. Η βασική τους χρήση είναι να σας κατευθύνουν με ασφάλεια στο γκαράζ ή τον κήπο σας και βασικά λειτουργούν ως "πλοηγός" κατά τις βραδινές ώρες. Χάρη στο γεγονός ότι δεν εκπέμπουν πολύ έντονο φως, δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Και λόγω ότι διαθέτουν λαμπτήρες LED, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ενεργειακή κατανάλωσή τους είναι εξαιρετικά χαμηλή.



Προκειμένου τα φωτιστικά δρόμου να είναι αποδοτικά και να αντέχουν στον χρόνο, είναι απαραίτητο να ελέγχουμε πάντα το υλικό κατασκευής (κατά προτίμηση ατσάλι ή άλλα μέταλλα) και το δείκτη ΙΡ τους. Συνιστούμε ΙΡ67, γεγονός που σημαίνει ότι το φωτιστικό είναι εντελώς προστατευμένο έναντι εισχώρησης στερεών ξένων αντικειμένων και σκόνης, ενώ παράλληλα αντέχει την προσωρινή εμβύθιση σε νερό βάθους 15 εκατοστών έως 1 μέτρου. (Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κάλυψη ΙΡ εδώ). Επίσης, εάν σκοπεύετε να περνάτε με το αμάξι σας ακριβώς από πάνω τους, θα πρέπει να ελέγξετε το μέγιστο βάρος που αντέχουν (συνήθως έως 2 τόνους).


Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε πληθώρα φωτιστικών δρόμου, τα οποία όμως διαφέρουν ως προς το σχέδιο, το βάθος εσοχής και τη διάμετρο oπής στερέωσης. Διαθέτουμε επίσης ηλιακά φωτιστικά δρόμου. Τέλος, σε περίπτωση που θέλετε να φωτίσετε μια εξωτερική σκάλα, σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στην κατηγορία φωτιστικά εξωτερικού χώρου.
 

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i