Πώς να μάθετε τα πάντα για τα έξυπνα συστήματα; Θα σας βοηθήσουμε εμείς! | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Πώς να μάθετε τα πάντα για τα έξυπνα συστήματα; Θα σας βοηθήσουμε εμείς!

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Υπάρχουν σήμερα πολλά έξυπνα συστήματα. Ποιο όμως θα μπορούσε να σας ταιριάζει καλύτερα ; Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το καταλληλότερο στο παρακάτω άρθρο.

Σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα έξυπνο και άνετο σπίτι. Σας προσφέρουν ευκολία και ευελιξία, σας δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες ανάλογα με την διάθεση σας. Και ναι, φυσικά αναφερόμαστε στα έξυπνα σύστηματα με τα οποία μπορείτε να ελέγχετε πλήρως τα έξυπνα φωτιστικά. Ωστόσο βλέπετε τόσες πολλές και διαφορετικές επιλογές στην αγορά και δεν μπορείτε να διαπιστώσετε σε ποιο από όλα να καταλήξετε; Θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε εμείς σε αυτό,παρουσιάζοντας και αναλύοντας όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας.


Alexa

Ας ξεκινήσουμε με το σύστημα Amazon Alexa.Αυτό το σύστημα είναι ο παλαιότερος ψηφιακός βοηθός, ο οποίος κυκλοφορεί στην αγορά από το 2015. Ως εκ τούτου, είναι ένας από τους πρωτοπόρους στα έξυπνα συστήματα. Όπως μπορείτε να δείτε από το όνομα, αυτός ο εικονικός βοηθός δεν αναπτύχθηκε από κανέναν άλλον εκτός από την Amazon. Μπορείτε να τη δείτε σε δύο εκδοχές. Η πρώτη έκδοση ονομάζεται Amazon Echo και η δεύτερη μικρότερη ονομάζεται Amazon Echo Dot. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύστημα, χρειάζεστε σύνδεση με το smartphone σας. Πρέπει να υποστηρίζει είτε Android είτε iOS. Στη συνέχεια, επιλέξτε το δίκτυο Wi-Fi στο οποίο θα συνδεθεί η Alexa και συνδέστε το με το λογαριασμό σας. Αυτό ήταν, μπορείτε πλέον να την ελέγξετε με τη φωνή. Μπορείτε να διαχειρίζεστε λαμπτήρες, φωτιστικά, αλλά και έξυπνες ηλεκτρικές σκούπες και άλλες τέτοιες έξυπνες συσκευές. Οι συσκευές μπορούν επίσης να συνδυαστούν σε ομάδες, χάρη στις οποίες μπορείτε να ελέγχετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, περισσότερες λάμπες και άλλα. Δυστυχώς, για ορισμένους, έχει και μια αρνητική πλευρά. Μπορεί να λειτουργήσει μόνο στα αγγλικά.


HomeKit

Ένα άλλο έξυπνο σύστημα είναι το Apple HomeKit. Χρειάζεστε μόνο Apple iPhone, iPod ή iPod Touch, ή όπου έχετε το λειτουργικό σύστημα iOS. Αν έχετε αυτό, μπορείτε να ελέγχετε όλες τις συσκευές σας από το smartphone σας. Ο κύριος στόχος της είναι να ενοποιήσει όλα τα έξυπνα αξεσουάρ του σπιτιού σε μια ξεκάθαρη εφαρμογή και να διευκολύνει έτσι τους χρήστες να ελέγχουν ολόκληρο το σπίτι. Το κύριο και μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι σας επιτρέπει να ελέγχετε συσκευές από διαφορετικούς κατασκευαστές με μία μόνο εφαρμογή. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε εγκαταστήσει περισσότερες από μία για κάθε συσκευή ξεχωριστά. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ορισμένες σκηνές ή προφίλ. Για παράδειγμα, ορίστε ποια λειτουργία θέλετε να έχετε για την ταινία, ή τι μπορεί να ελέγχεται από τα παιδιά, ή επιλέξτε διάφορες αυτόματες ρυθμίσεις για πρωί, απόγευμα ή βράδυ και άλλες πολλές αμέτρητες επιλογές. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να βρείτε πολλούς έξυπνους λαμπτήρες ή φωτιστικά που διαθέτουν αυτό το σύστημα.


ZigBee

Αυτό το έξυπνο σύστημα συνδέει επίσης συσκευές από διαφορετικούς κατασκευαστές. Ταυτόχρονα, διατηρεί τη συμβατότητα και την άνετη λειτουργία τους. Μπορείτε να συνδυάσετε διάφορα προϊόντα ,τα οποία μπορείτε να τα διαχειρίζεστε και να τα ελέγχετε από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Και εδώ απαιτείται μία κεντρική μονάδα. Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη. Έτσι, αν είστε τουλάχιστον λίγο τεχνικά καταρτισμένοι, μπορείτε να το χειριστείτε μόνοι σας. Θα έχετε ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας με αυτό. Το αρχικό κόστος είναι επίσης χαμηλό. Μπορείτε να το ελέγχετε απευθείας από το σπίτι, αλλά και από απόσταση όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού. Επιπλέον, και ένας άλλος μεγάλος αριθμός προϊόντων μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας το σύστημα ZigBee. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να ελέγχετε έναν θερμοστάτη, αισθητήρες, διάφορες άλλες συσκευές ή φώτα και λαμπτήρες, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε απευθείας από εμάς.


TUYA

Ο έλεγχος αυτής της εφαρμογής είναι δυνατός με τη χρήση μιας εφαρμογής. Εδώ μπορείτε να μεταβείτε στη γλώσσα που θέλετε, την οποία χρησιμοποιείτε συνήθως στο τηλέφωνό σας. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να ελέγχετε περσίδες, παντζούρια, άλλες συσκευές, αλλά μπορείτε επίσης να ελέγχετε εξ αποστάσεως τη θερμοκρασία που έχετε ή θέλετε να έχετε στο σπίτι σας όταν επιστρέφετε από τη δουλειά, καθώς και τα φωτιστικά και τους λαμπτήρες. Θα βρείτε πολλά από αυτά που μπορούν να ελεγχθούν με το σύστημα Tuya στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Χάρη σε αυτό το σύστημα, θα έχετε πάντα τον έλεγχο των συσκευών και των προϊόντων σας. Έτσι μπορείτε εύκολα να ελέγξετε αν έχετε ξεχάσει να απενεργοποιήσετε ή να κλείσετε το πλυντήριο ρούχων σας για παράδειγμα.


HUE

Επόμενη επιλογή είναι τοέξυπνο σύστημα Philips HUE, χάρη στο οποίο θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή να αυτοματοποιήσετε το φωτισμό σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε είτε με Bluetooth είτε με Γέφυρα, η Γέφυρα βέβαια μπορεί να προστεθεί και αργότερα.Ωστόσο, αν θέλετε να το ελέγχετε πλήρως χωρίς περιορισμούς, θα είναι προτιμότερο να αποκτήσετε τη Γέφυρα, η οποία είναι η κεντρική μονάδα ελέγχου για αυτό το σύστημα. Με αυτό, μπορείτε να ελέγχετε όλα τα έξυπνα φώτα από την άνεση του καναπέ σας ή από απόσταση. Με το σύστημα HUE , μπορείτε να επιλέξετε μονόχρωμους λαμπτήρες με δυνατότητα ρύθμισης, λαμπτήρες με δυνατότητα αλλαγής του χρώματος και της έντασης του φωτός, καθώς και ταινίες LED RGB ή έξυπνο φως διαφόρων τύπων. Και πάλι, μπορείτε να ρυθμίσετε διάφορες σκηνές φωτισμού ή διαφορετικές λειτουργίες.


Eglo connect

Και πάλι, το όνομα υποδηλώνει ότι πρόκειται για ένα έξυπνο σύστημα από τον κατασκευαστή Eglo, από τον οποίο θα βρείτε πολλά έξυπνα και μη φωτιστικά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα φωτιστικά και οι λαμπτήρες, με τη δυνατότητα του συστήματος Eglo connect, μπορούν να ελέγχονται με τηλεχειριστήριο, το οποίο συνήθως αποτελεί μέρος των φωτιστικών, ή με τη βοήθεια ενός smartphone ή tablet. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε την κατάλληλη εφαρμογή, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Μπορείτε επίσης να το ελέγξετε μέσω Bluetooth.  Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού, αλλά και διαφορετικές εντάσεις φωτός ή διαφορετικά χρώματα.


Nedis® SmartLife

Και πάλι μια εφαρμογή από το εμπορικό σήμα Nedis. Με τη βοήθεια μιας εφαρμογής ή φωνής, μπορείτε να ελέγχετε τα έξυπνα φωτιστικά ή άλλα προϊόντα σας από την άνεση ολόκληρου του σπιτιού σας ή από απόσταση. Χάρη σε αυτό το σύστημα, μπορείτε επίσης να ετοιμάζετε τον καφέ από την άνεση του σπιτιού σας, να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τον φωτισμός σας από όπου βρίσκεστε. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση διαφόρων συσκευών αμέσως μετά την άφιξη στο σπίτι, δηλαδή με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Επιπλέον, στην προσφορά μας, θα βρείτε όχι μόνο έξυπνα φώτα Nedis, αλλά και άλλα προϊόντα Nedis για το έξυπνο και άνετο σπίτι σας.


STEINEL SmartRemote

Η Steinel προσφέρει επίσης έλεγχο μέσω χειριστηρίου ή smartphone. Χάρη σε αυτό, μπορείτε επίσης να ελέγχετε τα φωτιστικά εξ αποστάσεως. Όλα τα τηλεχειριστήρια μπορούν να αντικατασταθούν τώρα από ένα SmartRemote. Εάν κατεβάσετε την απαιτούμενη εφαρμογή, το SmartRemote θα γίνει το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης. Αυτό το έξυπνο τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το RC1 με το RC10. Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε συνεχώς πολλά χειριστήρια στις τσέπες σας καθώς ένα μόνο θα είναι αρκετό. Μπορείτε να ελέγξετε πολλά φώτα μέσω αυτής της εφαρμογής. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε διαφορετικές ομάδες που θα ενεργοποιούνται ή θα απενεργοποιούνται ταυτόχρονα.


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i