Φωτισμός STEINEL - όχι μόνο φωτιστικά με αισθητήρα εξωτερικού χώρου | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Φωτισμός STEINEL - όχι μόνο φωτιστικά με αισθητήρα

Vendor 2
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Φωτισμός STEINEL - όχι μόνο φωτιστικά με αισθητήρα εξωτερικού χώρου

Έξυπνη χρήση ενέργειας. Με αυτό το όραμα, η STEINEL εφευρέθηκε το πρώτο φωτιστικό με αισθητήρα στον κόσμο πριν από 20 χρόνια. Σήμερα, η εταιρεία κατασκευάζει και αναπτύσσει παγκοσμίως γνωστό φωτισμό εξωτερικού χώρου σε 6 τοποθεσίες στην Ευρώπη. Στο χαρτοφυλάκιο STEINEL, δεν θα βρείτε μόνο φώτα εξωτερικού χώρου με αισθητήρα, αλλά και προβολείς με τεχνολογία LED και άλλους τύπους φωτισμού.

Ο στόχος της STEINEL ήταν όχι μόνο να είναι φιλικός προς το περιβάλλον, αλλά και να εξοικονομήσει χρήματα και να προσφέρει στους πελάτες άνεση με τη μορφή αυτόματης εναλλαγής φωτός χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα φωτιστικά με αισθητήρα είναι πλέον μια μεγάλη τάση.

Ο φωτισμός STEINEL χρησιμοποιεί υπερσύγχρονη τεχνολογία υπολογιστή για να επιτύχει έναν αμοιβαίο συνδυασμό λειτουργιών και σχεδιασμού φωτιστικών, γι 'αυτό και τα προϊόντα τους έχουν απονεμηθεί πολλές φορές για εξαιρετικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα. Ως το μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα, διαθέτουμε το 90% των φωτιστικών Steinel σε απόθεμα.

Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i