Βολικές αγορές για εταιρείες: Φωτίστε τον χώρο σας μαζί μας! | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Βολικές αγορές για εταιρείες: Φωτίστε τον χώρο σας μαζί μας!

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε μικρές και μεγάλες εταιρείες, ελεύθερους επαγγελματίες, λιανοπωλητές φωτιστικών, όπως επίσης αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και κατασκευαστές φωτιστικών.

Η εταιρεία μας συγκαταλέγεται στις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου στην Ευρώπη και η γκάμα των προϊόντων μας διευρύνεται διαρκώς. Παρακαλώ διαβάστε αυτό το άρθρο εάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστούμε μακροπρόθεσμα και πώς μπορεί να συμβεί αυτό.


Η συνεργασία ισχύει για:


  • ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Προσφέρουμε δυνατότητα χονδρικής πώλησης φωτιστικών, ιδιαιτέρως για εταιρείες ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών, ή απευθείας σε εργολάβους οικοδομών. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον σωστό κατασκευαστή για το πρότζεκτ σας και να σας εξασφαλίσουμε μια ανταγωνιστική προσφορά τιμής.


  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Εάν είστε έμπειρος ηλεκτρολόγος ή τεχνικός, ενημερώστε μας για τι ακριβώς σας ενδιαφέρει και θα αναλάβουμε εμείς τα υπόλοιπα.

Σε περίπτωση που κάνετε τώρα τα πρώτα επαγγελματικά σας βήματα και χρειάζεστε βοήθεια στην επιλογή φωτιστικών, είμαστε εδώ για εσάς...


  • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

Διαθέτουμε το κατάλληλο φωτιστικό για κάθε πρότζεκτ.

Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε επίσης να καταρτίσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο φωτισμού ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.


  • ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΕΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με πάνω από 168 διαφορετικούς προμηθευτές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Εστιάζουμε πάντα στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και άριστων υπηρεσιών. Προκειμένου να στηρίξουμε τους μικρότερους εμπόρους λιανικής, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια ευρεία γκάμα φωτιστικών και είμαστε διατεθειμένοι να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον σωστό κατασκευαστή που να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.


  •  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ

Θα θέλαμε να έρθουμε σε επαφή με κατασκευαστές φωτιστικών και να εδραιώσουμε νέες συνεργασίες. Εάν τυχαίνει εσείς ή η εταιρεία σας να δραστηριοποιείται στην κατασκευή φωτιστικών, ενημερώστε μας εάν θα σας ενδιέφερε μια ενδεχόμενη συνεργασία.

Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να δούμε δείγμα της δουλειάς σας, ένα porfolio για παράδειγμα, καθώς και μια προσφορά τιμής. Εάν όλα πάνε καλά, θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας παρουσιάσουμε στους πελάτες μας.


Γιατί να επιλέξετε εμάς;
Διότι:
  • Καταφέραμε να γίνουμε ένα από τα μεγαλύτερα online καταστήματα φωτιστικών σε ολόκληρη την Ευρώπη.
  • Βασική μας προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, όπως αποδεικνύουν άλλωστε τα πολλά βραβεία και οι πιστοποιήσεις που έχουμε λάβει κατά καιρούς.
  • Διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων από κατασκευαστές με έδρα την Τσεχία και άλλες χώρες του εξωτερικού.
  • Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνουμε ότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε 1.180.000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας σας.
  • Διαθέτουμε κλασικά φωτιστικά, όπως επίσης και προϊόντα που ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες.
  • Η εταιρεία μας αναπτύσσεται και βελτιώνεται διαρκώς.
  • Θα συνεργαστείτε με μια ομάδα έμπειρων συμβούλων οι οποίοι εκπαιδεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
  • Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής, όσον αφορά την επιλογή των φωτιστικών και άλλων αξεσουάρ.



Εάν σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μας στον αριθμό +30 231 - 1320445  ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση at helpdesk@fotistikosmos. Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας απαντήσει και θα σας ενημερώσει για τους όρους, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Έπειτα, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας www.fotistikosmos.gr. Κάνοντας χρήση του λογαριασμού σας, θα λαμβάνετε ειδικές εκπτώσεις, προσφορές και θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε όλες τις παραγγελίες σας.


Τέλος, να σημειωθεί ότι προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 70. Σε παραγγελίες χονδρικής και τακτικούς πελάτες, μπορείτε να λάβετε την έκπτωση έως και 10%.

Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία.


Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

Η ομάδα του fotistikosmos


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i