Συμβουλές και κόλπα για το πώς να στήσετε σωστά ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Συμβουλές και κόλπα για το πώς να στήσετε σωστά ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Τα τεχνητά Χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Πρέπει όμως να είστε προετοιμασμένοι για το πώς θα διαχειριστείτε και διαμορφώσετε το δέντρο αφού το βγάλετε από το κουτί. Αρκούν λίγα λεπτά και με τις συμβουλές μας το δέντρο σας θα απογειωθεί.

Αποφασίσατε φέτος τα Χριστούγεννα να δράσετε οικολογικά και και να προμηθευτείτε ένα τεχνητό Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Πρόκειται για μια πολύ καλή επίλογή. Λίγες συμβουλές ωστόσο, θα σας φανούν σίγουρα χρήσιμες για να απολαύσετε το δέντρο σας όπως ακριβώς το έχετε στο μυαλό σας.

Πώς να το κάνετε;

Ξεκινώντας από τα βασικά ας αναφερθούμε στην συσκευασία του δέντρου. Για να χωρέσει το δέντρο στο κουτί, και να φτάσει στο σπίτι σας ασφαλές και όμορφο, θα είναι πακεταρισμένο και ασφαλισμένο σε κούτα. Αυτό σημαίνει ότι μετά το ξεπακετάρισμα του, το δέντρο δεν θα έχει εκτεταμένα κλαδιά. Θα βρείτε όλα τα επιμέρους μέρη του στη συσκευασία. Εξαρτάται από το μέγεθος του δέντρου που έχετε παραγγείλει. Εάν πρόκειται για μικρό δέντρο, θα βρείτε μόνο το δέντρο και τη βάση του στη συσκευασία. Ωστόσο, όταν πρόκειται για δέντρα ύψους δύο μέτρων και άνω, το δέντρο θα αποτελείται από δύο μέρη και πάλι μια βάση.

Μόλις ξετυλίξετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, πρέπει πρώτα να ελέγξετε από πόσα μέρη αποτελείται. Όσον αφορά το μικρότερο μέγεθος, απλά το τοποθετείτε στη βάση. Όσον αφορά το μεγαλύτερο δέντρο που αποτελείται από δύο μέρη, τοποθετείτε πρώτα το κάτω μέρος στη βάση και στη συνέχεια τοποθετείτε το πάνω μέρος μόνο στο κάτω μέρος. Έτσι, το δέντρο είναι ολοκληρωμένο και στέκεται έτοιμο για περαιτέρω αλλαγές.

Για κάθε δέντρο, η περιγραφή αναφέρει πάντα πόσα κλαδιά θα βρείτε στη συσκευασία. Αυτό σημαίνει πόσο παχύ είναι το δέντρο. Έτσι, γνωρίζετε εκ των προτέρων σε τι μπορείτε να υπολογίζετε. Τώρα εξαρτάται από εσάς πώς θέλετε να απλώσετε τα μεμονωμένα κλαδιά και πώς θα τα διαμορφώσετε επίσης. Μπορείτε, είτε να τα προσαρμόσετε κλασικά σε ευθείες γραμμές είτε, αντίθετα, να λυγίσετε ελαφρώς τα κλαδιά. Εδώ απαιτείται λίγο από την υπομονή και την δεξιοτεχνία σας, προκειμένου να παίξετε με κάθε μεμονωμένο κλαδάκι, ώστε ολόκληρο το δέντρο να δείχνει τακτοποιημένο και αρμονικό.


Πλεονεκτήματα ενός τεχνητού χριστουγεννιάτικου δέντρου

Αναμφίβολα, ένα φυσικό δέντρο προσφέρει άλλη γοητεία και ζεστασιά στον χώρο μας. Εκτός από αυτό όμως πορσφέρει και πολλές έγνοιες. Είναι δύσκολο στην μεταφορά και στην μετέπειτα χρήση του. Μπορεί να αφήσει βελόνες παντού μέσα στο σπίτι και σαν ζωντανός οργανισμός θέλει συνεχώς ιδιαίτερη περιποίηση και φροντίδα.

Από την άλλη πλευρά, τα τεχνητά Χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα. Δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά γι' αυτά. Το τεχνητό χριστουγεννιάτικό δέντρο το αγοράζετε μόνο μία φορά και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κάθε χρόνο. Ξανά και ξανά. Απλά το βγάζετε από το κουτί κάθε χρόνο, το διαμορφώνετε, το βάζετε σε μια βάση και είστε έτοιμοι. Δεν χρειάζεται περίπλοκο κόψιμο για να ταιριάζει στη βάση σας. Είναι τόσο εύκολο. Και μετά τα Χριστούγεννα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε πίσω στο κουτί και να το αποθηκεύσετε για τα επόμενα χρόνια. Δεν υπάρχει ακαταστασία από πεσμένες βελόνες και επιπλέον, συμβάλλετε και με τον τρόπο σας στην προστασία των δασών μας.

Μπορείτε να αγοράσετε διαφορετικούς τύπους και μεγέθη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Από έλατο, πεύκο και ερυθρελάτη. Από μικρά, που μπορείτε να βάλετε σε ένα γραφείο, μέχρι πολύ μεγάλα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές αποχρώσεις αλλά και χρώματα. Θα δείχνουν πάντα πολυτελή και θα κάνουν τις γιορτές των Χριστουγέννων ξεχωριστές. Εκτός από τα δέντρα, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε επίσης να αγοράσετε και τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που δεν μπορούν να λείπουν από το δέντρο σας. Θα του προσδώσουν την έξτρα λάμψη και ομορφιά και θα κάνουν τις γιορτές σας μοναδικές.


Πώς να προχωρήσετε στη συναρμολόγηση ενός τεχνητού δέντρου


Αφαιρέστε όλα τα αντικείμενα από το κουτί.


Τοποθετήστε τη βάση τοποθετώντας σταδιακά τα ποδαράκια στις εγκοπές.


Συνδέστε όλα τα μέρη του χριστουγεννιάτικου δέντρου μεταξύ τους.


Ξετυλίξτε το κάτω μέρος του χριστουγεννιάτικου δέντρου.


Ξεδιπλώστε και προσαρμόστε τα κλαδιά και τις άκρες της πρώτης κορυφής.


Απλώστε και προσαρμόστε τα κλαδιά και τις άκρες των υπόλοιπων επιπέδων του δέντρου.


Ανοίξτε και προσαρμόστε την κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου.


Κοιτάξτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο από απόσταση και διαμορφώστε τα κλαδιά στο επιθυμητό τελικό σχήμα.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i