Τεχνητό Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Απολάυστε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα χωρίς άγχη και έγνοιες.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Τεχνητό Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Απολάυστε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα χωρίς άγχη και έγνοιες.

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Στην γκάμα των τεχνητών δέντρων που θα βρείτε στο e-shop μας, θα συναντήσετε πολλά είδη που ξεχωρίζουν στην όψη και στην ποιότητα, σε τέτοιο σημείο που δεν θα μπορείτε να τα ξεχωρίσετε με την πρώτη ματιά από τα φυσικά δέντρα.

Οι χριστουγεννιάτικες παραδόσεις είναι διαφορετικές σε κάθε σπίτι. Όπως ακριβώς υπάρχουν οικογενειακές παραδόσεις σχετικά με το ποιο φαγητό θα σερβιριστεί στο τραπέζι της παραμονής των Χριστουγέννων, έτσι υπάρχουν και ανάμεσα μας και οι λάτρεις των φυσικών ή των τεχνητών κωνοφόρων δέντρων. Είναι το πιο παραδοσιακό στοιχείο που στολίζει τα σπίτια μας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτείτε ποιο είδος είναι το πιο κατάλληλο για εσάς.

Πλεονεκτήματα τόσο ενός φυσικού, όσο και ενός τεχνητού δέντρου

Η διαπίστωση του εάν ένα φυσικό κωνοφόρο ή ένα τεχνητό είναι καλύτερο εξαρτάται καθαρά από την υποκειμενική άποψη του καθενός. Και η αλήθεια είναι ότι το καθένα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.


Ένα φυσικό δέντρο ξεχωρίζει για το μοναδικό του άρωμα, το οποίο είναι συνυφασμένο με την εορταστική περίοδο. Επιπλέον, κάθε χρόνο μπορείτε να αποκτάτε ένα ξεχωριστό, για να μην το βαριέστε σε λίγες εβδομάδες. Τα μειονεκτήματά του, από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνουν την αλλαγή του χρώματος και την απώλεια των βελόνων του, οι οποίες φθείρονται με την πάροδο του χρόνου, καθώς χάνει την αντοχή του. Τέλος, σίγουρα απαιτεί περισσότερο χρόνο και φροντίδα. Από την επιλογή του μέχρι τη μεταφορά του στο σπίτι, τη διακόσμηση και τη φροντίδα του. Φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και την οικονομική πλευρά - να ξοδεύετε δηλαδή κάθε χρόνο ένα κομμάτι του χριστουγεννιάτικου προϋπολογισμού σας για να το αγοράσετε.


Σε σύγκριση με ένα φυσικό κωνοφόρο, το πλεονέκτημα του τεχνητού δέντρου είναι ότι ποτέ δεν χάνει βελόνες, ποτέ δεν κιτρινίζει και πάντα διατηρεί το κανονικό, συμμετρικό του σχήμα. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ασχολείστε με την αγορά ή τη μεταφορά του κάθε χρόνο. Έτσι θα εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα. Μπορείτε να το επιλέξετε από την άνεση του σπιτιού σας και να το κατασκευάσετε, όπως θέλετε. Τέλος, επιλέγοντας ένα τεχνητό κωνοφόρο, συνεισφέρετε μακροπρόθεσμα στην προστασία του περιβάλλοντος. Κάθε χρόνο πριν από τα Χριστούγεννα, κόβονται δεκάδες εκατομμύρια ζωντανά δέντρα. Από την άλλη πλευρά, το αρνητικό του η τακτοποίηση και η ετήσια αποθήκευσή του.


Παρουσίαση μεγάλης ποικιλίας τεχνητών δέντρων

Κατά την επιλογή τους, πρέπει να έχετε υπόψη σας μερικά πράγματα. Πρώτον, το ύψος του. Εξαρτάται κυρίως από δύο παράγοντες: τις προτιμήσεις σας και τον επαρκή χώρο. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να επιλέξετε από τα μικρότερα με μέγεθος από 30 έως 90 εκατοστά. Αυτά είναι εξαιρετικά ως διακοσμητικά για το τραπέζι ή ως διακοσμητικά για το ράφι. Προορίζονται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Και δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά πράγματα. Τα μικρότερα από αυτά παραδίδονται ήδη στην τελική τους μορφή και περιλαμβάνουν ένα σταντ.


Αν έχετε περισσότερο χώρο και θέλετε ένα δέντρο που να μιμείται το ζωντανό και το μέγεθός του, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε από ύψη 120 cm, 150, 180, και 220 cm, μέχρι τους πραγματικούς γίγαντες με ύψος 250 cm. Αλλά η ποικιλία δεν εξαντλείται με το μέγεθος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε απομιμήσεις διαφορετικών τύπων κωνοφόρων, οι οποίες όμως διαφέρουν και ως προς την ποιότητα του πάχους ή τη διάμετρό τους.


Τα δέντρα που μπορείτε να βρείτε στο e-shop μας έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Διαθέτουν φυσική όψη, οπότε με την πρώτη ματιά δεν μπορείτε να τα ξεχωρίσετε από τα φυσικά
  • Μπορείτε να μειώσετε και να αυξήσετε τη διάμετρο του δέντρου (ανάλογα με τον συγκεκριμένο τύπο)
  • Περιλαμβάνονται οι βάσεις

Φτιάχνετε, τοποθετείτε, διακοσμείτε, καθαρίζετε, αποθηκεύετε

Τέλος, θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσετε το τεχνητό δέντρο.


Δημιουργία

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελείται από ένα ή δύο μέρη που απλά τα συναρμολογείτε. Αφού το τοποθετήσετε στη βάση, πρέπει απλώς να διαμορφώσετε τα κλαδιά. Μπορείτε να τεντώσετε τα κλαδιά σε οποιοδήποτε πλάτος. Η διαμόρφωση μπορεί να διαρκέσει έως και μερικές δεκάδες λεπτά. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερείς συμβουλές και κόλπα για το πώς να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο κωνοφόρο στο άρθρο μας.


Τοποθέτηση

Το τεχνητό δέντρο έχει τις ίδιες επιλογές τοποθέτησης με το πραγματικό. Τα μικρότερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά παντού, ενώ τα μεγαλύτερα είναι ιδανικά για χώρους που αποτελούν το κέντρο των Χριστουγέννων της οικογένειάς σας. Εν ολίγοις, εκεί που σας αρέσει καλύτερα και όπου περνάτε τον περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας.


Διακόσμηση

Η διακόσμηση του τεχνητού δέντρου δεν διαφέρει καθόλου από τη διακόσμηση του πραγματικού. Η βάση των πάντων είναι τα λαμπάκια LED που θα βρείτε επίσης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ο υπόλοιπος στολισμός εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Αν το θέλετε ήδη στολισμένο, επιλέξτε από τα πλήρως έτοιμα.


Μετά τα Χριστούγεννα

Ο καθαρισμός του τεχνητού δέντρου (σε αντίθεση με ένα ζωντανό) θα σας πάρει ελάχιστο χρόνο. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με βελόνες που πέφτουν παντού ή με νερό που έχει χυθεί. Η αποθήκευση, βέβαια, σχετίζεται κυρίως με το μέγεθός του - τα μικρότερα μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε ένα ντουλάπι και η καλύτερη επιλογή για τα μεγαλύτερα είναι ένα πατάρι ή ένα γκαράζ.



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i