Τι σημαίνουν τα αρχικά RGB στον φωτισμό; | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Τι σημαίνουν τα αρχικά RGB στον φωτισμό;

Κέντρο συμβουλευτικής
ΖωήΖωή

Απάντηση:

Τα φωτιστικά RGB διαθέτουν πολλά πλεονεκτήματα. Εάν δεν ξέρετε τι ακριβώς σημαίνουν τα αρχικά RGB, εδώ σας δίνεται η ευκαιρία να μάθετε τα πάντα.

Η συντομογραφία RGB


Η συγκεκριμένη συντομογραφία συμβολίζει τα τρία χρώματα που χρησιμοποιούνται στις διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές για την ανάμιξη χρωμάτων. Πρόκειται για το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε δηλαδή R-red, G-green και B-blue. Αν συνδυαστούν τα τρία αυτά χρώματα, μπορούμε να έχουμε την επιθυμητή απόχρωση, προσθέτοντας ή αφαιρώντας την αντίστοιχη ποσότητα χρώματος απ' το καθένα. Ο κανόνας των χρωμάτων RGB χρησιμοποιείται σε διάφορες συσκευές όπως για παράδειγμα σε οθόνες υπολογιστών, τηλεοράσεις και όσον αφορά τα προϊόντα που σας προσφέρουμε, σε ταινίες LED RGB, λαμπτήρες ή φωτιστικά. Συνεπώς, εάν επιθυμείτε να έχετε τη δυνατότητα επιλογής χρώματος σε μια ταινία LED, δώστε προσοχή εάν αναφέρεται το χαρακτηριστικό RGB στην περιγραφή προϊόντος πριν προχωρήσετε στην εκάστοτε αγορά. Η απόχρωση του λευκού χρώματος στα φωτιστικά RGB συνήθως δεν είναι κατάλευκη όπως συμβαίνει στην περίπτωση των μονόχρωμων φωτιστικών. Λόγω της σύνθεσης των χρωμάτων RGB, το φωτιστικό σώμα ενδέχεται να εκπέμπει φως με ελαφρώς μπλε ή ροζ απόχρωση.


Τα διαθέσιμα προϊόντα


Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα φωτιστικό με χρώματα RGB, το μόνο σίγουρο είναι ότι η γκάμα των προϊόντων μας θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Καταρχήν, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις ταινίες LED RGB, οι οποίες συνιστούν μια άκρως δημοφιλή πρόταση και αποτελούν αγαπημένη επιλογή των πελατών μας. Οι ταινίες LED RBG μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παράδειγμα σε επιτοίχια έπιπλα, καθώς επίσης και σε άλλα σημεία του σπιτιού σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές αλλάζουν εντελώς την αίσθηση του χώρου σας. Χάρη στη δυνατότητα που σας παρέχουν να αλλάζετε χρώματα, μπορείτε να επιλέξετε εκείνη ακριβώς την απόχρωση που ταιριάζει στη διάθεσή σας. Εξυπακούεται ότι προσφέρουμε επίσης διάφορους λαμπτήρες LED RGB, τους οποίους μπορείτε πρακτικά να χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε φωτιστικό συμβατό με λαμπτήρες RGB,
φωτιστικά οροφής RGBπολύφωταεπιτοίχια φωτιστικά ή λάμπες. Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα παραπάνω προϊόντα με το χαρακτηριστικό RGB, η τελική επιλογή είναι δική σας. Τα συγκεκριμένα φωτιστικά συχνά συνοδεύονται και από ένα τηλεχειριστήριο με το οποίο μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να δώσετε την αντίστοιχη εντολή. Επίσης, οι λάμπες RGB μπορεί να είναι επαναφορτιζόμενες είναι να λειτουργούν με διακόπτη αφής. Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, το μόνο σίγουρο είναι ότι κυκλοφορούν πολλά προϊόντα RGB, οπότε ρίξτε μια ματιά για να κατατοπιστείτε και επιλέξτε αυτά που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1993 – 2024 Donoci®. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i