Tigo. Κορυφαία προϊόντα για την αύξηση της απόδοσης των φωτοβολταϊκών | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Tigo. Κορυφαία προϊόντα για την αύξηση της απόδοσης των φωτοβολταϊκών

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Τα ηλιακά πάνελ δεν είναι τα μόνα σημαντικά μέρη των φωτοβολταϊκών συστημάτων σας. Γνωρίστε τα προϊόντα της Tigo, τα οποία θα απογειώσουν ακόμη περισσότερο την απόδοση και την τεχνολογία τους.

Η εταιρεία Tigo Energy Inc. αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των ενεργειακών ηλιακών ηλεκτρονικών (Module Level Power Electronics). Παρουσιάζει τακτικά καινοτόμες λύσεις που αυξάνουν σημαντικά την απόδοση των ηλιακών συστημάτων και την ασφάλειά τους. Και δεν αρκείται μόνο σε αυτό. Χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες, τα προϊόντα της Tigo θα σας βοηθήσουν επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα, επειδή μειώνουν το κόστος λειτουργίας των ηλιακών συσκευών. Στις επόμενες παραγράφους, θα σας παρουσιάσουμε δύο πρωτοποριακές εφαρμογές, οι οποίες καθιστούν τη λειτουργία της οικιακής σας ηλιακής εγκατάστασης πιο αποδοτική.



Πίσω από το περίπλοκο όνομα κρύβεται ένας πραγματικός φωτοβολταϊκός θησαυρός. Αυτός είναι ο βελτιστοποιητής για τα φ/β πλαίσια της Tigo Energy. Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του; Η λειτουργία βελτιστοποιητή, όπως υποδηλώνει το όνομά της, περιλαμβάνει κυρίως βελτιστοποίηση σε επίπεδο πάνελ και επιφέρει υψηλότερη ενεργειακή απόδοση της μονάδας, η οποία μπορεί να φτάσει σε τιμή έως και 700 Watt. Βοηθά επίσης στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών μονάδων με πιο ευδιάκριτη ή μερική σκίαση, ή σε αυτές με μη χαρακτηριστική τοποθέτηση πάνελ. Εκτός από την υψηλότερη ισχύ, θα πετύχετε επίσης μεγαλύτερη ευελιξία ολόκληρου του φωτοβολταϊκού σταθμού, καθώς επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση της παραγωγής ενέργειας και την διαχείριση ολόκληρου του συστήματος.


Τεχνικές παράμετροι και εγκατάσταση

Μπορούμε να εξοπλίσουμε το όλο το σύστημα ενός ηλιακού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ή μόνο ορισμένα από τα πάνελ με τον βελτιστοποιητή. Το προϊόν είναι συμβατό με φωτοβολταικά πάνελ ισχύος έως 700 Watt, με μέγιστο ρεύμα εισόδου 15 αμπέρ. Το εύρος της τάσης φτάνει στη συνέχεια σε τιμές από 16 έως 80 βολτ. Το καλώδιο εξόδου συνολικού μήκους 1,2 μέτρων θα σας παρέχει την απαραίτητη άνεση για τη σύνδεσή του με ολόκληρο το σύστημα. Επιπλέον, χάρη στις διαστάσεις του, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε το προϊόν εκεί που το χρειάζεστε, επειδή έχει μόλις 14 εκατοστά σε πλάτος και μήκος και ζυγίζει λίγο περισσότερο από μισό κιλό.


Επικοινωνία με το σύστημα

Όταν θέλουμε να αναφέρουμε όλες τις βασικές πληροφορίες για το προϊόν, δεν μπορούμε να παραλείψουμε σημαντικά στοιχεία σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας ολόκληρου του συστήματος. Η βάση βρίσκεται σε μια ασύρματη σύνδεση με τη χρήση ενός βύσματος MC4, το οποίο λειτουργεί με την αρχή της ασύρματης επικοινωνίας. Η διασύνδεση γίνεται μέσω Ethernet ή WLAN, μέσω μιας σύνδεσης RS485 με το σύστημα Gateway.

 

   -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  ,


Ασφάλεια και πιστοποίηση

Η ασφάλεια ολόκληρου του συστήματος αυξάνεται με τη λειτουργία γρήγορης αποσύνδεσης. Το προϊόν διαθέτει επίσης υψηλή προστασία από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες - χάρη στην προστασία από εξωτερικές επιδράσεις με πολύ υψηλή τιμή IP68. Ο βελτιστοποιητής είναι επίσης πιστοποιημένος σύμφωνα με το πρότυπο IEC και αποτελεί άλλο ένα ορόσημο στη μακρά ιστορία της Tigo, η οποία καινοτομεί στις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις από οικιακά μεγέθη έως μεγέθη κοινής ωφέλειας για περισσότερα από 15 χρόνια.

TIP: Όταν αγοράζετε τον βελτιστοποιητή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα λάβετε εγγύηση 25 ετών.


Tigo Cloud Connect Advanced βελτιστοποιητής απόδοσης φωτοβολταϊκού (CCA) + TAP Kit

Το Cloud Connect Advanced (CCA) είναι ένας από τους μικρότερους ηλιακούς καταγραφείς δεδομένων γενικής χρήσης στον κόσμο. Η κύρια λειτουργία του είναι η λήψη λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με την απόδοση των φωτοβολταικών μονάδων και αποτελεί το κέντρο για όλα τα δεδομένα των προϊόντων της Tigo. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε inverters, μπαταρίες, μετατροπείς και άλλα μέρη ολόκληρου του συστήματος και επιπλέον, είναι συμβατό με string inverters και modules από όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως. Μπορείτε να το αγοράσετε ως πρόσθετο σετ ή ενσωματωμένο με μετατροπείς που λειτουργούν με συσκευές των τύπων TAP, TS4-A-O, TS4-A-S και TS4-A-M.



Παραγματικά και στατιστικά στοιχεία

Τα δεδομένα που καταγράφει το Cloud Connect Advanced είναι στη διάθεσή σας σε πραγματικό χρόνο, δίνοντάς σας άμεση πρόσβαση σε δεδομένα του συστήματος τα οποία δεν είναι χρήσιμα μόνο για εσάς αλλά, για παράδειγμα, και για τους υδραυλικούς και τους τεχνικούς που θα σας βοηθήσουν στη διαχείριση των φωτοβολταϊκών σας. Εκτός από τα πραγματικά δεδομένα, ωστόσο, θα σας δώσει εύκολα μια ματιά στα παρελθοντικά αρχεία που εμφανίζει στην πλατφόρμα Tigo Energy Intelligence. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ μήπως χάσετε κάποια σημαντική πληροφορία στο μέλλον.


Επικοινωνία συστήματος

Η ρύθμιση του προϊόντος προσφέρει διάφορες επιλογές επικοινωνίας - με τη βοήθεια σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω δικτύου Ethernet, Wi-Fi ή προαιρετικής σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας. Το σύστημα Gateway εγκαθίσταται στην οροφή δίπλα στα πάνελ και λαμβάνει δεδομένα από μια ακτίνα 15 μέτρων. Αποστέλλει τα δεδομένα αυτά μέσω RS485 στον καταγραφέα δεδομένων Cloud Connect Advanced και στην πύλη Tigo. Ταυτόχρονα, ολόκληρο το σετ επιτρέπει την αποσύνδεση της επικοινωνίας σε επίπεδο πάνελ μέσω του αισθητήρα.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i