Τρεις καυτές νέες εφαρμογές WiΖ. Ασφάλεια και σχεδιασμός στο σπίτι σας | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Τρεις καυτές νέες εφαρμογές WiΖ. Ασφάλεια και σχεδιασμός στο σπίτι σας

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Η εταιρεία Signify, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της τεχνολογίας φωτισμού, παρουσιάζει νέα προϊόντα στο e-shop μας. Οι σειρές προϊόντων για την ασφάλεια στο σπίτι WiZ Home Monitoring, εύκαμπτη ταινία τοίχου νέον και πολύχρωμες λάμπες πυρακτώσεως.

WiZ Home Monitoring, για μέγιστη ασφάλεια

Πρέπει να ξεκινήσουμε με την έξυπνη και μοναδική σειρά προϊόντων για την ασφάλεια του σπιτιού WiZ Home Monitoring. Διατίθεται ένα αρχικό πακέτο, το οποίο συνδυάζει έξυπνο φωτισμό και ασφάλεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του φωτισμού και της κίνησης για να προστατευτείτε από ανεπιθύμητους επισκέπτες.



Το βασικό χαρακτηριστικό της νέας σειράς προϊόντων είναι ο τέλειος συνδυασμός φωτισμού και ασφάλειας. Αυτό θα αυξήσει σημαντικά την άνεση της καθημερινότητάς σας. Φανταστείτε να ξυπνάτε στη μέση της νύχτας εξαιτίας ύποπτων ήχων.Με βιασύνη και ανησυχία, μετακινείστε προς τον πλησιέστερο διακόπτη φωτισμού και προσπαθείτε να τρομάξετε τον ανεπιθύμητο επισκέπτη. Τι γίνεται όμως αν ένας απρόσκλητος επισκέπτης προσπαθήσει να σας αιφνιδιάσει την ώρα που βρίσκεστε στην άλλη άκρη του πλανήτη; Το Wiz Home Monitoring σας έχει καλύψει. Μπορεί να προσομοιώσει την παρουσία σας και να ενεργοποιήσει οπτικούς συναγερμούς από μόνο του. Αποφασίζετε επίσης πώς θα αντιδράσει ο φωτισμός όταν ανιχνεύσει μια κίνηση: μπορεί να λάμπει σε πλήρη φωτεινότητα, να αναβοσβήνει ή απλώς να εμφανίζει ζωηρά χρώματα. Οι επιλογές δεν σταματούν εδώ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ευφυείς λειτουργίες που περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, ρυθμιζόμενες ρουτίνες παρακολούθησης που θα σας επιτρέψουν να ελέγχετε το φωτισμό και να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στο σπίτι σας με ένα μόνο κλικ σε μια εφαρμογή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε μια συγκεκριμένη ρουτίνα. Το σύστημα δέχεται έτσι το μήνυμα ότι φεύγετε από το σπίτι και θα μεταβιβάσει την πληροφορία στα κατάλληλα φώτα, τα οποία ενεργοποιούνται και, σε περίπτωση ανεπιθύμητης επίσκεψης, τρομάζουν τους επισκέπτες.

 


Ανίχνευση κίνησης SpaceSence

Τα προϊόντα WiZ περιλαμβάνουν επίσης την τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης SpaceSence. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, κάθε συμβατό φωτιστικό μετατρέπεται σε αισθητήρα κίνησης που ανιχνεύει κάθε κίνηση στο σπίτι σας. Το σύνθετο οικοσύστημα WiZ, σε συνδυασμό με τη νέα εσωτερική κάμερα, παρέχει πλήρη κάλυψη του σπιτιού σας. Από εσάς εξαρτάται αν θα θέλετε να ενεργοποιήσετε την παρακολούθηση ολόκληρου του σπιτιού ή μόνο ορισμένων δωματίων. Αν χρειαστεί, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε εξίσου εύκολα και γρήγορα.

Εσωτερική κάμερα WiZ 

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε μια ξεχωριστή εσωτερική κάμερα που αποτελεί μέρος της σειράς προϊόντων Home Monitoring και είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ για το ασφαλές σπίτι σας. Μέρα και νύχτα, θα σας επιτρέψει να ελέγχετε και να παρακολουθείτε τα συμβάντα και θα σας ειδοποιήσει για οποιαδήποτε ασυνήθιστη κίνηση ή ήχο, είτε πρόκειται για σπάσιμο παραθύρου είτε για συναγερμό πυρκαγιάς. Θα λαμβάνετε επίσης ειδοποίηση απευθείας από την κάμερα και ανοίγοντας την εφαρμογή WiZ θα έχετε αμέσως μια ζωντανή εικόνα για το τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο σημείο. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με όραση νυκτός, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα σε συνθήκες χαμηλού ή κακού φωτισμού. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιήσει υπέρυθρο φως για να φωτίσει τον χώρο, ώστε να μπορείτε να δείτε κάθε λεπτομέρεια στην οθόνη. Η κάμερα διαθέτει μια ποικιλία άλλων λειτουργιών, όπως αμφίδρομη μετάδοση ήχου, ανίχνευση κίνησης βάσει εικόνας, ευρεία γωνία θέασης έως 120 μοίρες, ανάλυση Full HD ή υποδοχή κάρτας SD.



Δεν έχετε καμία εμπειρία με το έξυπνο οικοσύστημα WiZ; Δεν πειράζει. Η ιδανική επιλογή για εσάς θα είναι το Home Monitoring starter kit, με το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε την απλή εποπτεία του σπιτιού σας. Αυτό το σετ περιλαμβάνει τη νέα WiZ εσωτερική κάμερα και τα φώτα WiZ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προαιρετικές συνδρομητικές υπηρεσίες που θα σας δώσουν πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν την αποθήκευση δεδομένων από την εσωτερική κάμερα WiZ για έως και 30 ημέρες σε ένα cloud, τον ορισμό ζωνών κίνησης ή τον καθορισμό ζωνών ιδιωτικότητας σε επιλεγμένα δωμάτια. Και τέλος, θα σας επιτρέψει να αναπαράγετε χειροκίνητα εγγραφές κατά τη ροή από την κάμερα.

Εύκαμπτη ταινία τοίχου νέον

Άλλη μια νέα υπηρεσία της WiZ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι η εύκαμπτη ταινία τοίχου νέον (Neon Flex Strip). Η ευελιξία της έγκειται στις ατελείωτες επιλογές χάρη στις οποίες θα μπορέσετε να ρυθμίσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το μήκος της, που φτάνει τα τρία μέτρα, θα σας βοηθήσει σε αυτό, ενώ μπορείτε επίσης να την προσαρμόσετε σε διάφορα σχήματα και εικόνες όπως εσείς επιθυμείτε. Δημιουργήστε διάφορες σκηνές φωτισμού με τη βοήθεια της δημιουργικότητάς σας. Αποφασίσατε ότι θέλετε να αλλάξετε αυθόρμητα το σχήμα; Κανένα πρόβλημα. Ο τοίχος στο δωμάτιό σας με τη ταινία θα είναι μια ιδιαίτερη διακόσμηση, που ιδιαίτερα οι έφηβοι θα εκτιμήσουν, αφού είναι ιδανική για να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια. 



Πολύχρωμες λάμπες πυρακτώσεως

Μην ξεχνάτε ότι, δεν είναι μόνο η συσκευασία του που δημιουργεί την εντύπωση ενός φωτιστικού, αλλά και αυτό που βρίσκεται μέσα του. Ο κομψός vintage λαμπτήρας είναι η καλύτερη επιλογή γι' αυτό. Ακόμη και με την τρίτη καινοτομία WiZ, θα φωτίσετε όμορφα το σπίτι σας. Οι πολύχρωμοι λαμπτήρες νήματος είναι κατασκευασμένοι από τολμηρά κίτρινα νήματα και γυάλινες λάμπες με εντυπωσιακό ροζ χρώμα. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα σχήματα. Αν ψάχνετε για λαμπτήρες που μπορούν να συνδυάσουν την τέλεια δημιουργία ατμόσφαιρας και την κομψή εμφάνιση, μπορείτε να σταματήσετε να ψάχνετε. Τους βρήκατε. Θα δείχνουν υπέροχα, για παράδειγμα, πάνω από το τραπέζι της τραπεζαρίας σας ή στο σαλόνι.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i