Twinkly φωτισμός. Έξυπνος, παιχνιδιάρικος και πολύχρωμος | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Twinkly φωτισμός. Έξυπνος, παιχνιδιάρικος και πολύχρωμος

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Η Twinkly προσφέρει μια ευρεία γκάμα έξυπνου παιχνιδιάρικου φωτισμού. Γνωρίστε τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και τα υπόλοιπα συναρπαστικά προϊόντα για το σπίτι σας.

Παρουσιάζουμε την Twinkly, μια νέα επωνυμία φωτιστικών στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα προϊόντα της ιταλικής μάρκας μπορούν να περιγραφούν εύστοχα με τρεις λέξεις: εξυπνά, παιχνιδιάρικα και πολύχρωμα.

Όλα τα χρώματα που μπορείτε να σκεφτείτε

Στον κόσμο της Twinkly, ο κομψός σχεδιασμός συνδυάζεται με τις νεότερες τεχνολογίες τις οποίες η Twinkly προβάλλει και στη δική της τεχνολογία φωτισμού LED. Κάθε LED αποτελείται από 16 εκατομμύρια χρώματα και τον ίδιο αριθμό αποχρώσεων του λευκού.


Ο φωτισμός LED Twinkly χωρίζεται σε τρεις τύπους πολύχρωμου φωτισμού:


  • RGB: ένας συνδυασμός κόκκινου, πράσινου και μπλε χρώματος για τέλεια πολύχρωμα εφέ.
  • AWW: ένας συνδυασμός αποχρώσεων πορτοκαλί (κεχριμπαρένιο), θερμού και ψυχρού λευκού χρώματος για κανονικό φωτισμό.
  • RGB + W: ένας συνδυασμός κόκκινων, πράσινων, μπλε και θερμών λευκών χρωμάτων. Επιτρέπει ένα συνδυασμό πολύχρωμου και λευκού φωτισμού.


Όλα είναι έξυπνα. Ακόμα και η σύνδεση με τη μουσική

Η νοημοσύνη του συστήματος βρίσκεται στην εφαρμογή Twinkly, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στα συστήματα iOS και Android. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία, μπορείτε να σαρώσετε τη διάταξη ολόκληρου του φωτισμού στην εφαρμογή και αυτό θα σας δώσει στη συνέχεια τη δυνατότητα να ελέγξετε κάθε μία από τις διόδους του. Κάθε λαμπάκι θα ανάψει με διάφορα χρώματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Έχετε επίσης μόνιμη πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων, όπου μπορείτε να κατεβάσετε νέα εφέ. Μέσω του Twinkly Music, μπορείτε να συνδέσετε μουσική και ήχους περιβάλλοντος με το φωτισμό. Για μια πραγματική οπτικοακουστική εμπειρία, μπορείτε απλά να αγοράσετε τον αισθητήρα ήχου USB Dongle Twinkly.


Εύκολα θα προσαρμόσετε τα προϊόντα Twinkly στις δραστηριότητες που σας αρέσουν. Μπορείτε να εναλλάσσετε μεταξύ των χρωματικών λειτουργιών από μια λειτουργία εργασίας σε μια λειτουργία παιχνιδιού ή μπορείτε να κάνετε ένα υπέροχο πάρτι. Έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε γρήγορα ολόκληρο το σπίτι σας στις εποχές του χρόνου. Ορίστε τον πορτοκαλοκίτρινο συνδυασμό χρωμάτων στην εφαρμογή και φέρτε την ατμόσφαιρα του φθινοπώρου κατευθείαν στο σπίτι σας.


Δεν εξαντλείται μόνο στην τεχνολογία. Η Twinkly ανήκει στους εκπροσώπους των εμπορικών επωνυμιών που δίνουν προσοχή σε μια οικολογική προσέγγιση. Όλα τα προϊόντα και οι συσκευασίες είναι κατασκευασμένα από περιβαλλοντικά βιώσιμα υλικά.


Προϊόντα Twinkly

Όλα τα προϊόντα Twinkly χαρακτηρίζονται από ορισμένες βασικές ιδιότητες:


  • Οι πιο σύγχρονες (έξυπνες) τεχνολογίες
  • Φωτισμός τύπου RGB LED με 16 εκατομμύρια χρώματα σε μία δίοδο
  • Οποιοσδήποτε συνδυασμός χρωμάτων, φωτεινότητας και μοτίβου
  • Ευρεία γκάμα εφέ, και τα νεότερα είναι διαθέσιμα για λήψη από την εφαρμογή
  • Ενσωματωμένο μικρόφωνο που αντιδρά στη μουσική
  • Εύχρηστος χειρισμός μέσω της εφαρμογής Twinkly (συμβατή με συστήματα iOS και Android)
  • Συμβατότητα με τους οικιακούς βοηθούς Amazon Alexa, Apple HomeKit ή Google Assistant

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και κουρτίνες

Στην ποικιλία των προϊόντων Twinkly, θα βρείτε διάφορους τύπους χριστουγεννιάτικων λαμπάκιων και κουρτινών, που είναι κατάλληλα για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους χάρη στον υψηλό βαθμό προστασίας IP (44). Με τη βοήθεια χρονοδιακόπτη, μπορείτε να ρυθμίσετε πότε θέλετε να ανάψουν τα φώτα. Η εμφάνιση τους ολοκληρώνεται με μαύρα καλώδια, τα οποία δεν αλλοιώνουν καθόλου την αισθητική του χριστουγεννιάτικου δέντρου.


Dimmable ταινία φωτισμού

Μια ταινία με δυνατότητα αυξομείωσης φωτισμού χαρίζει μια νέα πολύχρωμη εμπειρία σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας: από την κρεβατοκάμαρα, το σαλόνι μέχρι το παιδικό δωμάτιο. Χάρη στην αυτοκόλλητη και μαγνητική πλευρά, θα την εγκαταστήσετε εύκολα και παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα επέκτασης από 1,5 έως 3 μέτρα με τη βοήθεια ταινιών επέκτασης.

Πάνελ

Τα πάνελ LED είναι ένα παράδειγμα δημιουργικού φωτισμού. Το βασικό μέγεθος των πάνελ είναι 16 x 16 εκ. και διατίθενται σε σετ από τρία έως έξι πάνελ, ώστε να μπορείτε να τα συναρμολογήσετε σε μεγαλύτερες μονάδες ανάλογα με τη φαντασία σας. Ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο.

Δέντρο τοίχου

Το πρωτότυπο διακοσμητικό δέντρο 2 μέτρων είναι κατάλληλο για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους λόγω της προστασίας IP 44. Περιλαμβάνει 70 LED που δημιουργούν την τέλεια χρωματικότητα.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i